Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 19 января 2024 PRO

Олександр

Майстер цеху, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер виробничої дільниці.

с 01.2020 по наст. время (4 года 3 месяца)
Киевский витаминный завод, Київ (Фармацевтика)

Організація на закріпленому ділянці своєчасного випуску якісної продукції відповідно до затверджених планів виробництва.
Видача змінних завдань персоналу та контроль їх своєчасного виконання.
Відповідальність за забезпечення ділянки сировиною, матеріалами, документами та ефективне використання основних фондів.
Проведення щоденного та систематичного контролю за відповідністю ведення технологічних процесів.
Упорядкування звіту про виробничу діяльність (сировину, матеріали, незавершене виробництво та інших. матеріальні цінності)
Проведення щоденного аналізу результатів виробничої діяльності персоналу, використання сировини, матеріалів, забезпечення правильності та своєчасного оформлення первинних документів обліку сировини та матеріалів, виробленої продукції та здачі її на склад.
Щоденний облік робочого дня персоналу.
Щоденний облік сировини, матеріалів, проміжної та готової продукції.
Контроль якість виробленої продукції на кожній стадії технологічного процесу. Аналіз виявлених порушень технологічного процесу, причин невідповідності, вжиття заходів щодо їх попередження та усунення.
Участь у розслідуванні причин виникнення браку продукції, вжиття заходів щодо їх усунення та попередження виникнення надалі.
Сприяння у забезпеченні персоналу дільниці спецодягом, спецвзуттям, ЗІЗами, дезінфікуючими та миючими засобами згідно з колективним договором.
Забезпечення умов для продуктивної роботи та творчої ініціативи підлеглих.
Організація своєчасного проведення всіх видів інструктажів з охорони праці, стажування нових працівників дільниці та перевірка знань інструкцій з охорони праці відповідно до спеціальності.
Контроль забезпечення правильної експлуатації обладнання на технологічних процесах.
Контроль за персоналом, який працює з психотропними речовинами та прекурсорами.
Проведення робіт з удосконалення організації виробництва (технології, механізації та автоматизації виробничих процесів, попередження браку та забезпечення якості продукції), використання внутрішніх резервів та підвищення продуктивності праці, зниження трудомісткості та собівартості продукції.
Забезпечення належного санітарного стану робочих місць та забезпечення безпечних умов праці під час проведення технологічних процесів, експлуатації та обслуговування обладнання.
Ведення та оформлення відповідних журналів, протоколів виробництва та пакування серій на ділянці.
Прийняття участі у розробці та затвердження стандартних робочих процедур, протоколів виробництва/упаковування серій препаратів, регламентів тощо.
Виконання та контроль за дотриманням персоналом вимог правил внутрішнього розпорядку, вимог охорони праці, протипожежної безпеки, промислової санітарії, технологічних регламентів, стандартних робочих процедур.

Майстер цеху приготування рідких миючих засобів

с 11.2017 по 01.2020 (2 года 2 месяца)
ТОВ “СК ДЖОНСОН” (SC Johnson), Київ (Лідер ринку в категорії інсектицидів і репелентів, засобах для догляду за меблями, освіжувачах повітря, засобах для чищення)

Організація виконання виробничих завдань у встановленому обсязі та номенклатурі, планування, облік, складання та своєчасне подання звітності. Ведення документації, робота з ПК (word, excel, SAP)
Забезпечення раціонального розподілу обов'язків між працівниками.
Забезпечення підготовки виробництва з дотриманням вимог системи 5S щодо організації робочих місць;
Здійснення раціонального розміщення кадрів по робочих місцях;
Встановлювати та своєчасно доводити змінні завдання виконавцям відповідно до затверджених планів та графіків виробництва.
Контролювання дотримання технологічних процесів, оперативно виявляти та ліквідувати причини їх порушень;
Забезпечення суворих дотримання правил та інструкцій з техніки безпеки, охорони праці, промислової санітарії та пожежної безпеки працівниками;
Оформлення нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки на довіреній ділянці та здійснення контролю за безпечним проведенням робіт;
Здійснювати підготовку об'єктів цеху приготування до виконання робіт підвищеної небезпеки відповідно до зазначених у наряді-допуску вимог та здійснювати контроль за проведенням робіт підвищеної небезпеки;
Контролювання дотримання працівниками цеху виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
Перевірка якості продукції, вжиття заходів щодо недопущення шлюбу та підвищення якості.
Забезпечення максимального використання виробничих потужностей, ефективну та правильну експлуатацію обладнання;
Систематичне проведення інструктажів для підлеглих з питань охорони праці, дотримання технологічної дисципліни, забезпечення якості продукції;
Участь у розробці інструкцій з охорони праці та заходів щодо створення сприятливих умов праці.
Організація заходів щодо запобігання та/або ліквідації надзвичайних ситуацій відповідно до «Плану дії у разі НС» та інших діючих на підприємстві процедур та програм.
Участь у розробці виробничих графіків цеху та на їх основі складання змінних завдань.
Відвідування лекцій та навчальних занять з підвищення кваліфікації, з охорони праці, довкілля та забезпечення якості та ін., які проводились відповідно до вимог Політики компанії SC Johnson, як на підприємстві, так і у спеціалізованих навчальних центрах

Бригадир виробничої лінії розливу ЖМС.

с 01.2011 по 10.2017 (6 лет 9 месяцев)
ТОВ “СК ДЖОНСОН” (SC Johnson), Київ (Лідер ринку в категорії інсектицидів і репелентів, засобах для догляду за меблями, освіжувачів повітря, засобах для чищення.)

Виконання планів розливу, знання всіх технологічних процесів лінії, контроль роботи обладнання лінії та стану виробничих приміщень, контроль достатньої кількості матеріалів та комплектуючих для роботи обладнання та виробництва продукції, ведення розрахунків кількості сировини та тари необхідної для виробництва продукції (надання звітності щодо її використання), ведення документації, робота з ПК, моніторинг показників ефективності виробництва, контроль якості продукції, контроль виконання правил техніки безпеки та робочої дисципліни

Оператор-наладчик лінії розливу рідких миючих засобів (ЖМС).

с 07.2010 по 12.2010 (5 месяцев)
ТОВ “СК ДЖОНСОН” (SC Johnson), Київ (Лідер ринку в категорії інсектицидів і репелентів, засобах для догляду за меблями, освіжувачах повітря, засобах для чищення, продовжує досягати нових вершин у своїй роботі, виробляючи високоякісну і безпечну для навколишнього середовища продукцію.)

усунення несправностей, діагностика, ведення документації.

Механік-налагоджувальник лінії розливу харчової продукції в полімерну тару (ПЕТФ-тара)

с 07.2007 по 06.2010 (2 года 11 месяцев)
ВАТ КЗБН “РОСИНКА”, Київ (виробництво безалкогольних та слабоалкогольних напоїв)

усунення несправностей (дрібний та великий ремонт, виконання планово-попереджувальних ремонтів), діагностика ліній розливу, обслуговування установок з хімводоочищення, обслуговування та ремонт ємностей високого тиску (ресивери, фільтри механічного та тонкого очищення, вугільні фільтри), обслуговування та ремонт компресорних установок ( 8-40 бар.), теплообмінників, ведення документації, робота з ПК (впевнений користувач), виконання доручень керівництва.

Оператор лінії розливу харчової продукції в полімерну тару (ПЕТФ-тара)

с 05.2003 по 07.2007 (4 года 2 месяца)
ВАТ КЗБН “РОСИНКА”, Київ (виробництво безалкогольних та слабоалкогольних напоїв)

діагностика, ведення документації, виконання доручень керівництва

Образование

Національний університет харчових технологій

Мханічний, "машини та технологія упаковки", Київ
Высшее, с 1997 по 2003 (6 лет)

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Пользователь ПК Пользователь Internet Windows САПР

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

вод. посвідчення кат. В. Стаж водіння 22 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: