Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Єлизавета

Senior 2D artist, generalist, 57 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Freelance 2D artist

с 11.2021 по наст. время (2 года 10 месяцев)
freelance, Київ (Дизайн)

Створення різноманітного казуального арту для гри від концепту до фіналізації (BG, промо матеріали, іконки і т д). Обмальовка 3D об'єктів, локацій. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Senior 2D artist generalist

с 11.2019 по 10.2021 (1 год 11 месяцев)
Whaleapp, Київ (Дизайн)

Створення казуального ізометричного арту з нуля і до фіналу (всі стадії): локації, props, об'єкти поля match3. Робота з 3D об'єктами (обмальовка). Робота з промо матеріалами (арт для онлайн магазинів, іконки, сцени). Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Mid 2D artist generalist

с 10.2017 по 11.2019 (2 года 1 месяц)
Boolat Games, Киев (Дизайн)

Створення казуального ізометричного арту (maps props,enviromet elements) від концепту і до фіналу. Робота з HOPA: локації, міні ігри, зуми, бг, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Mid 2D artist generalist

с 05.2016 по 10.2017 (1 год 5 месяцев)
4FriendsGames, Киев (Дизайн)

Створення різноманітного арту для HOPA: локації, зуми, BG, міні ігри, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Junior 2D artist generalist

с 02.2015 по 05.2016 (1 год 3 месяца)
ERS Games Studios, Киев (Дизайн)

Створення різноманітного арту для HOPA: локації, зуми, BG, міні ігри, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Образование

КДАДПМД ім. Михайла Бойчука

Графічний дизайн, Київ
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

Знания и навыки

  • Adobe Photoshop
  • Blender
  • Paint Tool SAI
  • Adobe Lightroom

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Професійний 2D-художник широкого профілю з 6+ роками комерційного досвіду в казуальних/match3/F2P мобільних іграх з Києва, Україна. Гнучка у функціональному та естетичному відношенні людина, яка може адаптуватися до різних стилів мистецтва та зберігаючи узгодженість із загальною грою. Моє друге «Я» – це здатність до самоконтролю та багатозадачності. Я дуже комунікабельна, володію англійською мовою, мене завжди цікавить робочий процес і я ніколи не припиняю вдосконалювати свої навички.
Зараз я вивчаю Blender, щоб перейти на 3D-художника (або 3D/2D). Серед моїх навичок також відмінне знання PS, досвід роботи в галузі Adobe Illustrator, Sai, Adobe Lightroom. Хороші навички малювання від руки та знання дизайнера. І, звичайно, захоплення моєю роботою.
Щодо хобі, то фотоапарат - мої другі руки :-)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: