Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 октября 2023 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2416100

Інженер з сертифікації та якості

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець з якості, стандартизації та сертифікації

с 08.2018 по 09.2022 (4 года 1 месяц)
ПП «Фірма «Укр-Медмаркет», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проведення процедури сертифікації та оцінки відповідності згідно Технічних регламентів щодо медичних виробів згідно встановлених обов'язків уповноваженого представника виробника в Україні. Участь в проведенні перевірок з боку контролюючих органів державного ринкового нагляду, відстоювання інтересів компанії як довірена особа. Співпраця та допомога менеджеру ЗЕД при оформленні імпорту продукції. Перевірка супровідної документації та маркування продукції дилерів-партнерів; підготовка листів-запитів до контролюючих органів; участь в підготовці документації для тендерних закупівель; комунікація з виробниками; інші обов'язки, що стосуються обігу медичних виробів та продукції, що знаходиться в портфелі компанії.

За період роботи успішно завершено нові проекти з отриманням українських Сертифікатів для європейських виробників; підготовлена інструкція для інших департаментів компанії щодо наявності необхідного маркування та супровідної документації при отриманні медичної продукції на склад компанії.

Фахівець з сертифікації, стандартизації та якості відділу оцінки відповідності м

с 05.2017 по 12.2017 (7 месяцев)
ТОВ «Українське сертифікаційне агентство», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Взаємодія з потенційними і сертифікованими клієнтами; ведення системи реєстрації даних і звітної документації; аналіз нормативних документів на систему управління і оцінку відповідності клієнтів; ведення справ; координація роботи з сертифікації, оцінки відповідності продукції та нагляду за сертифікованою системою менеджменту клієнтів; контроль процесу аудиту; участь в підтримці та вдосконаленні системи менеджменту органу сертифікації і його документації; участь у внутрішніх аудитах; участь в нагляді з боку Національного агентства з акредитації України; формування проектів сертифікатів відповідності системи менеджменту і оцінки відповідності; перевірка комплектності досьє і відповідності документів стосовно аудиту вимогам процедур з сертифікації та оцінки відповідності; підготовка проектів декларацій про відповідностість для клієнтів; підготовка інформації для сайту компанії; інші функції відповідно до розподілу обов'язків.

За період роботи мною була впорядкована документація системи управління органу: журнали, процедури, форми та інформація для сайту компанії.

Фахівець з сертифікації

с 08.2015 по 05.2017 (1 год 9 месяцев)
ТОВ «Сертифікаційний центр «Стандарт», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Взаємодія з потенційними і сертифікованими клієнтами; ведення системи реєстрації даних і звітної документації; ведення справ клієнтів; координація роботи з сертифікації та нагляду за сертифікованою системою менеджменту клієнтів; контроль процесу аудиту; ведення справ персоналу; участь в підтримці та вдосконаленні системи менеджменту органу сертифікації і його документації; участь у внутрішніх аудитах; участь в нагляді з боку Національного агентства з акредитації України; оформлення сертифікатів відповідності системи менеджменту; взаємодія з італійським органом по сертифікації (партнером) QMSCert; оновлення інформації на сайті компанії і інші функції відповідно до розподілу обов'язків.

Працюючи в цій компанії, отримала практичний досвід роботи в органі по сертифікації, знання щодо процедур сертифікації, а також досвід управління сайтом компанії.

Головний спеціаліст сектору організації державного контролю якості медичної прод

с 11.2011 по 09.2014 (2 года 10 месяцев)
Державна служба з лікарських засобів у м. Києві, Київ (Державні організації)

Здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться на територію України, що включає експертизу поданих до розгляду документів та перевірку маркування; взаємодія з суб'єктами господарської діяльності, з уповноваженими лабораторіями з контролю якості. Здійснення державного контролю якості медичних виробів; розгляд звернень та консультування громадян з питань, що належать до компетенції Сектору; підготовка і проведення семінарів про зміни в законодавстві, що стосуються обігу медичних виробів та участь у підготовці звітів та інших відомостей про роботу Служби в межах своєї компетенції.

Працюючи в цій компанії, отримала досвід роботи в держоргані в сфері фармгалузі, проведення експертизи документації лікарських засобів і процедури ввезення їх на територію України, проведення інспекцій дистриб'юторів медичних виробів. Трудову діяльність в цій компанії почала з посади провідного фахівця лабораторії з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції; призначена за конкурсом на посаду провідного спеціаліста сектору інформаційно-аналітичного забезпечення та документообігу; переведена на посаду головного спеціаліста сектору інформаційно-аналітичного забезпечення та документообігу; переведена на посаду головного спеціаліста сектору організації державного контролю якості медичної продукції.

Методист відділу заочного навчання

с 02.2010 по 10.2011 (1 год 8 месяцев)
Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київ (Освіта, наука)

Планування навчального процесу, розробка і контроль навчальних планів підготовки фахівців за заочною та екстерною формами навчання, графіків навчального процесу; здійснення обліку чисельності та руху контингенту студентів; аналіз і узагальнення матеріалів за підсумками випробувальних сесій, здійснення перевірок при здачі іспитів.

Працюючи на цій посаді, отримала досвід проведення перевірок при здачі іспитів.

Старший інспектор відділу по роботі з вищими навчальними закладами І-ІІІ рівнів

с 09.2005 по 02.2010 (4 года 5 месяцев)
Национальний аграрний університет, Київ (Освіта, наука)

Ведення діловодства: реєстрація вхідної та вихідної документації, підготовка наказів, документів про нагородження педагогічних працівників вищих навчальних закладів; складання річного звіту по регіональним закладам; прийом і перевірка бухгалтерських звітів по вузам і складання загального бухгалтерського звіту, взаємодія і консультування керівників вищих навчальних закладів про зміни в навчальному процесі.

Працюючи в цій компанії, отримала досвід роботи в сфері освіти і веденні діловодства.

Образование

Національний університет біоресурсів та природокористування України

Факультет якості, стандартизації та сертификації, Київ
Высшее, с 2008 по 2010 (2 года)

Національний університет харчових технологій

Механічний факультет, спеціальність "обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості", Київ
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Знания и навыки

Пользователь ПК

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: