Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 сентября 2023 PRO

Любомир

Системний адміністратор, інженер комп'ютерних систем

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
50 лет
Город проживания:
Дрогобыч
Готов работать:
Борислав, Дрогобыч, Стрый, Трускавец, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор системи

с 07.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
ТОВ "ПАРАДІС СЕРВІС", Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговую комп'ютерну та оргтехніку, СКС; адмініструю мережу (Microsoft) (7 серверів, 57 роб. місць); адмініструю та супроводжую готельну (Servio), медичну (Dr.Eleks) та ресторанну (R-Keeper) програми, міні-АТС, wi-fi мережу, систему відеонагляду, систему контролю доступу; адмініструю 1С та є її користувачем; координую дії працівників та представників фірми, що розробляють сайти компанії, адмініструю існуючі сайти

Адміністратор системи

с 07.2020 по 06.2021 (11 месяцев)
ТзОВ "Термопласт плюс", Меденичі (Будівельна промисловість, деревообробка)

обслуговував комп'ютерну та оргтехніку, СКС; адміністрував мережу (Microsoft) (7 серверів (з них два "хмарні"), 150 роб. місць); адміністрував систему контролю доступу; виконував монтажні, ремонтні і профілактичні роботи.

Адміністратор системи

с 07.2019 по 06.2020 (11 месяцев)
ТОВ "Парадіс Сервіс", Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговував комп’ютерну та оргтехніку, СКС; адміністрував мережу (Microsoft) (8 серверів, 70 роб. місць); адміністрував та супроводжува готельну, медичну та ресторанну програми, міні-АТС, wi-fi мережу, систему відеонагляду, систему контролю доступу; адміністрував та був користувачем 1С; контролював за ходом і якістю монтажних, ремонтних і профілактичних робіт, що виконувались сторонніми організаціями, на підзвітному обладнанні, адміністрував сайт готелю.

Адміністратор системи

с 07.2015 по 05.2018 (2 года 10 месяцев)
ТзОВ "ТАОР-Карпати", Коритище (Готельно-ресторанний бізнес)

Розширював ІТ-інфраструктуру готелю, обслуговував комп’ютерну та оргтехніку, СКС; адміністрував мережу (Microsoft) (3 сервери, 20 роб. місць); адміністрував та супроводжував готельну та ресторанну програми, міні-АТС, wi-fi мережу, систему відеонагляду, систему контролю доступу; адміністрував та був користувачем 1С; виконував монтажні, ремонтні і профілактичні роботи.
Прийняв участь у переході на нову готельну та ресторанну програми. Координував дії розробників відповідно до запитів працівників та приймав участь у вирішення проблем, що виникали при запуску в експлуатацію нових програм.

Адмімістратор системи

с 04.2013 по 03.2014 (11 месяцев)
ТОВ "ПАРАДІС СЕРВІС", Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Розширював ІТ-інфраструктуру готелю, обслуговував комп’ютерну та оргтехніку, СКС; адміністрував мережу (Microsoft) (9 серверів, 48 роб. місць); адміністрував та супроводжував готельну, медичну та ресторанну програми, міні-АТС, wi-fi мережу, систему відеонагляду, систему контролю доступу; адміністрував та був користувачем 1С; контролював за ходом і якістю монтажних, ремонтних і профілактичних робіт, що виконувались сторонніми організаціями, на підзвітному обладнанні, віддалено супроводжував новий готель у Буковелі. Адміністрував сайт готелю.

Розробив концепцію ІТ-інфраструктури нового чотиризіркового готелю на 38 номерів, організував проектування та приймав безпосередню участь у ньому, організував закупку та ввід в експлуатацію обладнання і програмного забезпечення (у чому також приймав безпосередню участь). Запуск підконтрольної ділянки було здійснено вчасно.

Администратор системи

с 08.2012 по 04.2013 (8 месяцев)
Кредитна спілка «Бойківщина», Дрогобич (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговав комп’ютерну та оргтехніку, СКС; адміністрував мережу (Microsoft) (2 сервери, 15 роб. місць); адміністрував та супроводжував фінансово-облікову програму спілки, міні-АТС, систему відеонагляду, систему контролю доступу; адміністрував та був користувачем 1С; виконував монтажні, ремонтні і профілактичні роботи на підзвітному обладнанні. Адміністрував сайт спілки.

За період роботи було проведено організаційні та технічні підготовчі роботи до переводу відділень кредитної спілки на роботу в режимі on-line, переведено на роботу в on-line два з семи відділень.

Адміністратор системи

с 08.2010 по 08.2012 (2 года)
ТОВ "ПАРАДІС СЕРВІС", Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Розширював ІТ-інфраструктуру готелю, обслуговував комп’ютерну та оргтехніку, СКС; адміністрував мережу (Microsoft) (8 серверів, 45 роб. місць); адміністрував та супроводжую готельну, медичну та ресторанну програми, міні-АТС, wi-fi мережу, систему відеонагляду, систему контролю доступу; адміністрував та був користувачем 1С; контролював за ходом і якістю монтажних, ремонтних і профілактичних робіт, що виконувались сторонніми організаціями, на підзвітному обладнанні. Адміністрував сайт готелю.
За 4 місяці розробив концепцію ІТ-інфраструктури чотиризіркового готелю на 59 номерів, організував проектування, закупку та ввід в експлуатацію обладнання і програмного забезпечення, роботи було здійснено в терміни, задані керівництвом

Образование

Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України

Спеціальність “Банківська справа”, Львів
Высшее, с 2004 по 2007 (2 года 4 месяца)

Дрогобицький державний педагогічний інститут

Фізико-математичний факультет, спеціальність математика та фізика, Дрогобич
Высшее, с 1991 по 1996 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Львівський інститут менеджменту, курс "Адміністратори локальних мереж та баз даних"

1998, 21 день

Український заочний економічний інститут, заочне відділення, курс "Менеджер із фінансів"

2002, 6 місяців

Харківський фінансово-економічний інститут, спеціалізований курс "Бухгалтерський облік"

2002, 6 місяців

Львівський інститут технологій бізнесу та права, курс “Помічник юриста”

2003, 1 рік

Знания и навыки

Windows 1С:Підприємство Windows Server Знання офісних програм Адміністрування Клієнт-Банк Налаштування операційних систем Відеоспостереження Ведення звітності Адміністрування 1С Адміністрування сайту АТС

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Польский — начинающий

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

Цілеспрямований, ініціативний, відповідальний, старанний, дисциплінований, легко та швидко навчаюсь, умію планувати, привик працювати на результат.
Можливі відрядження.
Неодружений.
Водійські права категорій В, С.
Англійська мова – на рівні прочитання технічної документації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: