Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 июня 2018 PRO

Олексій

Юрист (договірне право, інтелектуальна власність), 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 06.2015 по 11.2016 (1 год 5 месяцев)
ТОВ "РБ Інвест", Київ (фінансові послуги, цінні папери)

Визначення, формулювання, планування, здійснення і координація діяльності підприємства (сфера діяльності підприємства – фінансові послуги та цінні папери); забезпечення процесу і здійснення контролю за реалізацією цілей і функцій підприємства; налагодження взаємовигідних відносин із стратегічними і новими клієнтами підприємства; ведення переговорів та переписки з контрагентами та органами державної влади; підготовка відповідей на запити контролюючих органів; планування (здійснення стратегічного і тактичного планування розвитку підприємства).

Старший юрист

с 09.2014 по 03.2015 (6 месяцев)
ТОВ "Євромедіа Компані" (ЗМІ, продакшн, міжнародна діяльність)

юридичний супровід господарської діяльності підприємства; юридичний аналіз, узгодження та складання господарських договорів (договори поставки, підряду, оренди, комісії, ліцензійні угоди та договори про створення і використання прав інтелектуальної власності та ін.); складання проектів додатків, додаткових угод, протоколів розбіжностей; претензійно-позовна робота; судова практика у господарських та цивільних справах; подача виконавчих документів для здійснення виконавчого провадження; вирішення корпоративних питань; внесення змін до статутних документів підприємства (зміни в складі учасників, зміни розміру статутного капіталу, зміни у видах діяльності та ін.); реєстрація нових підприємств; складання протоколів загальних зборів учасників; ведення переговорів та переписки з контрагентами та органами державної влади; підготовка відповідей на запити контролюючих органів, оскарження актів перевірок контролюючих органів; реєстрація, оформлення та облік інтелектуальної власності підприємства (товарні знаки, марки, патенти); розробка внутрішніх правил, положень, наказів, їх впровадження в діяльність підприємства; трудове законодавство; узгодження посадових інструкцій, інструкції з охорони праці; консультування співробітників компанії з різних питань.

Провідний менеджер з оформлення прокатних посвідчень

с 05.2014 по 09.2014 (4 месяца)
ТОВ «Дайрект Сайт Аквізішн» (Холдинг «Інтер Медіа Група») (ЗМІ, медіа)

діяльність пов’язана з оформленням посвідчень на право розповсюдження і демонстрування фільмів (в т.ч. розробка, підготовка, складання необхідної документації, формування пакету документів та подання його на державну реєстрацію); договірна робота (складання договорів, аналіз їх відповідності всім юридичним аспектам, внесення змін, узгодження з контрагентами); проведення ділової переписки з контрагентами та органами державної влади.

Юрисконсульт

с 02.2006 по 05.2013 (7 лет 3 месяца)
ТОВ «Міжнародна комерційна телерадіокомпанія» (ICTV) (ЗМІ, медіа)

правове забезпечення господарської діяльності компанії; розробка всіх видів договорів, як типових, так і оригінальних, необхідність яких виникає в процесі ведення господарської діяльності компанії (в т.ч. договори підряду, постачання, купівлі-продажу, субпідряду, трудові, ліцензійні, рекламні, спонсорські та ін.); вирішення корпоративних питань; надання консультацій та висновків щодо окремих юридичних питань; розробка та повний супровід внутрішніх положень, інструкцій та наказів компанії, ведення архіву вищезгаданих документів; ведення переговорів та переписки з контрагентами та органами державної влади; консультування співробітників компанії з усіх виникаючих правових питань; облік, зберігання та ведення реєстру договорів; представництво в судах (справи про захист честі, гідності та ділової репутації, про відшкодування морального збитку, стягнення заборгованості та ін.); представлення інтересів підприємства та його співробітників у міських центрах зайнятості; реєстрація, ліквідація філій та інших відособлених підрозділів підприємства; розроблення та державна реєстрація статутних документів; ліцензування господарської діяльності.

Адміністратор Дирекції програм українського телебачення

с 01.2004 по 02.2006 (2 года 1 месяц)
Національна телекомпанія України (ЗМІ, медіа)

виконання комплексу організаційних робіт по забезпеченню творчо-виробничого процесу з підготовки та створення телевізійних передач; здійснення в межах своєї компетенції зв'язків зі сторонніми організаціями та особами; підбір, замовлення та організація своєчасної доставки на запис матеріалів, декорацій, експонатів та реквізиту; забезпечення своєчасної явки на репетиції і зйомки всіх учасників і виконавців передачі, замовлення транспорту і перепусток для них; ведення реєстру відеокасет із записом передач; підготовка відеоматеріалу до ефіру.

Образование

Національный технічний університет України «Київський Політехнічний Інститут»

Юридичний факультет, спеціальність – «Правознавство», спеціалізація – «Право інтелектуальної власності», Київ
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Інститут післядипломного навчання НАУ, навчальна програма "Господарське право"

листопад-грудень 2013 року

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Word MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України 1С:Підприємство

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Навички: досвідчений користувач ПК, MS OFFICE (WORD, Excel), Internet, знання програм InMedia, Ardome, 1С: Підприємство та правової програми Ліга. Закон. Маю власне авто та посвідчення водія категорії В.

Особисті якості: відповідальність і серйозне ставлення до роботи, дисциплінованість, комунікабельність, пунктуальність, цілеспрямованість, дипломатичність, аналітичний склад розуму.

Сімейний стан: одружений, маю доньку (3 роки).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: