Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 марта 2024 PRO

Олександр

Керівник відділу, головний фахiвець, менеджер, 23 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
50 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний фахівець, Начальник вiддiлу

с 01.1998 по наст. время (26 лет 5 месяцев)
Центр продуктивності Мінпраці, АТ "Укрзалізниця", Київ (законодавство з праці, кадровi питання, залізничний транспорт)

Місце роботи:
-з 1998 по 2002 науковий працівник Центру продуктивності Мінпраці. Розроблення міжгалузевих нормативних документів з праці для галузевих формувань, міністерств і відомств України.
- з 2002 по 2004 начальник науково-дослідного відділу Національної професіональної класифікації Центру продуктивності, проведення експертизи кваліфікаційних характеристик та ведення Довідників кваліфікаційних характеристик професій працівників;
-з 2004 по 2014 начальник науково-дослідного відділу з нормування прац ДП «Державний науково-дослідний центр залізничного транспорту України»;
- з 2014 і по теперішній час головний фахiвець АТ "Укрзалізниця" в Департаменті пасажирського господарства, Департамент бухгалтерського та фінансового обліку, Департамент електрифікації та електропостачання.

Професійні досягнення:
-проведення науково-дослідних робіт з вивчення витрат праці та розроблення нормативно-правових і нормативно-технічних документів з праці, затверджених Міністерством праці та соціальної політики України та впровадження їх на підприємствах різних галузей економіки України;
-розроблення нормативiв чисельностi працiвникiв Мiнiстерств та вiдомств України, а також нормативiв чисельностi працiвникiв пiдприємств - НКМЗ, Азовмаш, Автодор, завода Iллiча (м.Марiуполь), ОУ ЧАЕС, готелiв «Прем’єр Палац», «Днiпро», «Колос» та iн.
-розроблення нормативних документів з праці з ремонту та обслуговування залізничного транспорту України;
-розрахунок економічного ефекту;
-тарифікація виконуваних робіт та оплата праці;
-фінансовий облік;
-розрахунок трудомісткості, обгрунтування вартості виконуваних робіт та складання кошторису;
-законодавство з праці та кадрове діловодство.
Участь у наукових, науково-практичних конференціях та семінарах: "Управління продуктивністю. Японський досвід для підприємств України", "Продуктивність, як метод досягнення вищої ефективності економіки України", "Мотивація праці і зарплата", "Підвищення продуктивності підприємств", "Організація та нормування праці на залізничному транспорті", "Шляхи удосконалення пасажирських перевезень", "Нормування праці й заробітна плата на залізничному транспорті" та інші.
Маю досвід госпрозрахунково-договірної роботи. Автор багатьох наукових статей, що опубліковані в журналах «Продуктивність» та «Залізничний транспорт».

Образование

Донбаська Державна Машинобудiвна Академiя

Обладнання та технологiя зварювального виробництва, Менджмент консалтинг, Краматорск, Будапешт
Высшее, с 1992 по 1997 (5 лет)

Отримав:
-диплом про вищу освіту в 1997 р., закінчивши Донбаську державну машинобудівну академію, за спеціальністю обладнання і технологія зварювального виробництва, кваліфікація – інженер-механік;
-диплом про навчальний курс з менеджмент-консалтингу: сучасний менеджмент, маркетинг, лізінг за програмою Угорського центру продуктивності (HPC) та Японського агентства з міжнародного співробітництва (JICA), Будапешт, 2002 р.

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

не употребляю алкоголь, не курю, занимаюсь спортом

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: