Ольга
Технолог пищевой промышленности, зоотехник
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Николаев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2452812/
Опыт работы
Техник технолог
с 08.2014 по наст. время
(10 лет 1 месяц)
ПО Терновские колбасы, Николаев (колбасное производство)
Разработка рецептуры новых колбасных изделий;
Составление колбасного фарша ;
Контроль за соблюдением всех норм производства.
Дополнительная информация
Фатєєва Ольга Олексіївна,
Дата народження: 11 березня 1991 року
Електронна пошта: [
Телефони: [
Побажання щодо майбутньої роботи:
Посада: технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва, зоотехнік
Галузь: сільськогосподарська
Освіта:
•2016 рік закінчила навчання у Одеському державному аграрному університеті IV рівня акредитації та здобула кваліфікацію «Магістр» технолог виробництва, переробки і маркетингу продукції тваринництва;
•2014 рік – закінчила навчання у Одеському державному аграрному університеті IV рівня акредитації та здобула кваліфікацію 6.090102 «Бакалавр» технолог виробництва, переробки і маркетингу продукції тваринництва;
•2012 рік – закінчила Петрівський аграрний технікум та одержала спеціальність: технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва;
•2010 рік – закінчила Вознесенський аграрний ліцей та одержала спеціальність: лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу та оператор комп’ютерного набору;
На відмінно пройшла навчально-виробничу практику: у лабораторії Вознесенського центрального ринку; на Вознесенському м’ясокомбінаті та у ПрАТ «Вознесенськ облплемсервіс».
Курси та тренінги:
•2013 р. оператор штучного осіменіння с.-г. тварин.
Професійні якості:
Володію знаннями та практичними навичками з питань агропромислового комплексу і галузі тваринництва; будови та функції органів, систем органів організму сільськогосподарських тварин, їх біологічні особливості, основні закони успадкування господарсько-корисних ознак, походження, методи оцінки екстер’єру тварин, поживності кормів, принципи нормованої годівлі, параметри мікроклімату тваринницьких приміщень; розведення та годівлю сільськогосподарських тварин, зоогігієну, основи ветеринарної медицини, досягнення науки і передовий досвід у галузі тваринництва; технології виробництва і переробки продукції тваринництва; прогресивні енерго- та ресурсозберігаючі екологічно чисті технології виробництва тваринницької продукції; будову та принцип дії контрольно-вимірювальних приладів для оцінки якості продукції і параметрів мікроклімату тваринницьких приміщень; параметри контролю технологічних процесів переробки продукції тваринництва; сучасні методи якісного аналізу продукції тваринництва; державні стандарти на продукцію тваринництва; сучасні методи економічного аналізу та прогнозування ефективності роботи сільськогосподарських підприємств, основи менеджменту та маркетингу у тваринництві; основи інформатики, обчислювальної техніки та програмування; правове регулювання підприємницької діяльності у тваринництві; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту, охорони навколишнього середовища.
Володіння мовами:
українська – вільно
Російська – вільно
Англійська – базова
Додаткова інформація:
Сімейний стан – незаміжня
Діти – немає
Є можливість відряджень
Особисті якості: комунікабельна, працелюбна, відповідальна, прагну до розвитку і професійного росту.
Похожие кандидаты
-
Технолог харчової промисловості
Николаев -
Технолог харчової промисловості
Николаев -
Менеджер, технолог харчової промисловості
Николаев -
Інженер-технолог елеватора
Николаев, Винница , еще 8 городов -
Лаборант, технолог
15000 грн, Николаев -
Хімік-технолог, аналітик
40000 грн, Николаев, Киев , еще 3 города