Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Станіслав

Хімік-технолог, аналітик, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Львов, Николаев, Одесса, Херсон

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Завідуючий сектором

с 09.2009 по 02.2022 (12 лет 5 месяцев)
НДЕКЦ, Херсон (Експертні дослідження лакофарбових покриттів та матеріалів різних препаратів (ліки, прекурсори, наркотичні засоби, психотропні речовини тощо))

Володію практичними навичками та маю тривалий досвід у роботі аналітичної дослідницької лабораторії.
Є офіційним судовим експертом з дослідження лакофарбових матеріалів та покриттів (вільно визначаю склад ЛКП та ЛКМ). Добре знаю теорію і маю практичний досвід при використанні наступних фізико-хімічних методів: якісні хімічні реакції, метод тонкошарової хроматографії, маю практичні навички при роботі на газовому та газо-рідинному хроматографі з ПІД і МС детектором, при кількісному визначенні речовин. зовнішнього стандарту Володію практичними навичками роботи на ІЧ-Фур'є поєднаного з мікроскопом, якісного визначення речовин.

Образование

ХНТУ

Хіміко-технологічний, Херсон
Высшее, с 1992 по 2001 (9 лет)

Кандидат технічних наук, опублікував понад 12 наукових статей, маю 8 патентів на винахід, брав участь неодноразово у наукових конференціях. Був керівником підприємства "Інотекс" з 2003 року по 2009 рік є головним координатором його діяльності.

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Office Відмінний аналітик із використанням сучасного обладнання Газова хроматографія (FID) (МС), IK-Фурье, УФ, РФА

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Великий досвід у науково-дослідній діяльності пов'язаний із розробкою нових хімічних препаратів у галузі текстильної хімії. Також досвід роботи в експертній службі в дослідженні сильнодіючих лікарських препаратів, лакофарбових матеріалів та покриттів. Володію практичними навичками та маю тривалий досвід у роботі на сучасному інструментальному аналітичному устаткуванні (газова хроматографія, ІЧ-Фур'є). Добре знаю теорію та маю практичний досвід при використанні наступних фізико-хімічних методів: якісні хімічні реакції, метод тонкошарової хроматографії, маю практичні навички при роботі на газовому та газо-рідинному хроматографі з ПІД детектором, при кількісному визначенні речовин володію методом абсолютної , ІЧ-Фур'є (Термівський поєднаний із мікроскопом).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: