Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 мая 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2456212

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Зленко Олександр Сергійович
Дата народження: 04.10.1991
Адреса проживання: м. Київ
Телефон: моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: отримання роботи шеф-кухаря ресторану.

Досвід роботи:
лютий 2014 – липень 2014 р. Кафе «Mocarella», м. Київ.
Посада: кухар-універсал
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Опрацювання нових страв;
• Контроль якості страв;
• Контроль за дотриманням рецептур та технологією приготування страв;
• Складання замовлень на продукцію;
• Проведення інвентаризації залишків продукції;
• Навчання стажистів.
червень 2013 р. – лютий 2014 р. Апетит-кафе «Чайкоф», м. Київ.
Посада: кухар гарячого цеху
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Контроль якості страв;
• Контроль за дотриманням рецептур та технологією приготування страв;
• Складання замовлень на продукцію;
• Навчання стажистів.
березень 2008 р. – жовтень 2010 р. Ресторан «Олександрія», м. Прилуки.

Посада: кухар-універсал
Функціональні обов'язки:
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Контроль якості страв;
• Проведення інвентаризації залишків продукції.
Освіта:
Основне - вища.
2009-2014 рр. Українська державна академія залізничного транспорту, економіст.

Професійні навички: володіння основними кухарськими навичками; знання української, російської, італійської та європейської кухні; самостійне приготування фірмових страв закладу; вміння розбиратися в якості та свіжості продуктів; знання санітарно-гігієнічних норм у місцях громадського харчування; вміння самостійно приймати рішення, відповідати; вміння працювати у команді, знаходити спільну мову з колективом.

Особисті якості: впевненість, організаторські здібності, комунікабельність, стійкість до стресу, відповідальність, уміння працювати в команді, цілеспрямованість, творчий похід, пунктуальність, акуратність.

Рекомендації будуть надані на вимогу.

Похожие кандидаты

Шеф-повар
60000 грн, Киев

Шеф, souscheff, кухар
35000 грн, Киев

Шеф-повар
70000 грн, Киев, Вышгород

Шеф-кухар
Киев

Шеф-кухар
Киев, Винница , еще 7 городов

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Киев, Житомир , еще 8 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: