Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 февраля 2024

Тарас

Регіональний менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Мета: реалізувати свої вміння та навики в компанії, що активно розвивається


Досвід роботи:
11.2015р. ТзОВ « Калуш Бровар Дистриб’юшен»(виробник живого пива ТМ "Експортове" та горілки ТМ "Западенка "/ "Бандерівська").
Посада: територіальний менеджер по м.Львів та Львівській області (робота з дистриб’юторами та прямі продажі з лакальними та національними мережами).

11.2013-11.2015 (2 р.) Корпорація «Українські мінеральні води» (виробник мінеральної води ТМ «Свалявські мінеральні води» (Поляна квасова, Лужанська, Свалява), ТМ «Куяльник»).
Посада: менеджер з питань регіонального розвитку (робота з дистриб’ютором) (м. Львів та Львівська область)
Обов’язки : координація роботи дистриб’ютора по двох філіях, контроль дотримання обов’язків згідно договору (дотримання покриття території, ціноутворення, термінів оплати та ін.), розробка та контроль трейд-маркетингових активностей, контроль по використанню коштів з маркетингового бюджету), систематичний аналіз конкурентів, планування та керування довіреної території, ведення переговорів і заключення договорів з локальними мережами та нетрадиційними каналами збуту (аптеки, horeca), контроль дотримання стандартів викладки як у роздрібних ТТ, так і в національних та локальних мережах.
Досягнення: утримання та ріст продаж у період заміни дистриб’ютора та щомісячний приріст продаж при піднятті планових показників по Україні з 8 на 2 місце.

11.2012-11.2013 (1 р) «ПрАТ«Добра Вода» (виробник і дистриб’ютор, мінеральна вода та солодка ТМ «Добра Вода», «MATTONI»).
Посада: супервайзер (помічник керівника відділу) (м. Львів та Львівська область; гурт,роздріб, horeca, дистриб’ютори, нетрадиційні клієнти)
Обов’язки: підбір і навчання персоналу (в підпорядкуванні 8 ТП ( Львів), 2ТП (область) та 1 лінійний супервайзер (робота з дистриб’ютором), координація роботи ТП та лінійного супевайзера, розробка маршрутів, контроль по розстановці торгового обладнання, розробка планів і контроль за їх виконанням, проведення переговорів, контроль дебіторської заборгованості, звітність.
Досягнення: налагодження співпраці з гуртовими та ключовими клієнтами по м. Львову та Львівській області.

03.2007 – 11.2012 (5 р 9 міс) ТзОВ «Карпатські Мінеральні Води» (виробник і дистриб’ютор, мінеральна вода, соки, бакалія, ТМ «Карпатська Джерельна», «Соковинка», «Поляна Квасова» (Аква-Поляна), «Єсентуки»)
Посада: супервайзер ( 3 р) ( Львівська обл.: Яворівський, Мостиський, Самбірський, Миколаївський, Дрогобицький, Стрийський, Сколівський р-н; гурт, роздріб)
Обов’язки: підбір і навчання персоналу (в підпорядкуванні 7 ТП), координація роботи ТП, розробка маршрутів, розробка планів і контроль за їх виконанням, проведення переговорів, контроль дебіторської заборгованості, звітність.
Досягнення: збільшення клієнтської бази на 30%, відсутність протермінованої дебіторської заборгованості
Клієнтська база: 1500 клієнтів (гурт + роздріб)
Посада: торговий представник (2 р 9 міс) (Львівська обл.: Яворівський р-н; гурт, роздріб)
Обов’язки: пошук клієнтів, проведення переговорів і презентації продукції, підписання угод, збір замовлень, проведення промоакцій, контроль дебіторської заборгованості, мерчандайзинг, розташування обладнання.
Досягнення: кар’єрний ріст до посади супервайзера, збільшення клієнтської бази на 200 ТТ, найбільше покриття території по ТМ «Карпатія»

09.2005 – 02.2007 Компанія «Перша Приватна Броварня» (виробник пива ТМ «Перша приватна броварня»)
Посада: торговий представник ( Львівська обл.; роздріб)

Освіта: 1995-1999 рр. Львівський Державний екологічний Політехнікум, спеціальність
«Механік»
Тренінги (по продажах):
Тренінги для керівників, Тренінги по продажах, Компанія ТзОВ «Карпатські Мінеральні Води»
Додаткова інформація:
1.Власне авто. Права категорії «В». Стаж водіння 16 р.
2.ПК: впевнений користувач. 1С 7.7
3.Знання мов: українська, російська.
4.Сімейний стан – одружений.
5.Служба в Збройних Силах – 1999-2000 рр.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: