Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 августа 2022

Мирослава

Кухар-універсал, су-шеф, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар холодного цеху/з липня2021 су-шеф

с 07.2020 по наст. время (3 года 10 месяцев)
Riverwood, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

с 12.2018 по 07.2020 (1 год 7 месяцев)
Yoshi, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни

Кухар-универсал

с 06.2018 по 09.2018 (3 месяца)
Готель Royal Ricc, Брно, Чехія (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно тех.карт, та норм підприемсва.

Кухар хол.цеху.Кухар-универсал,

с 12.2015 по 05.2018 (2 года 5 месяцев)
Кафе "Часы", Гатчина, Спб (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно технологічних карт, контроль якості та наявності продуктів та н/ф.

Кухар-универсал

с 07.2013 по 10.2014 (1 год 3 месяца)
спорт комплекс "Спортохота", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Полтавський університет економіки та торгівлі

Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, спеціальність: харчові технології та інженерія, Полтава
Высшее, с 2010 по 2013 (2 года 9 месяцев)

Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж

Харчових технологій, Черкаси
Среднее специальное, с 2007 по 2010 (2 года 6 месяцев)

отримала:
- диплом з відзнакою;
- кухар 5 розряду;
- кондитер 3 розряду.

Знания и навыки

MS Word MS Excel Користувач Internet Уміння аналізувати Програми-архіватори

Дополнительная информация

Під час навчання проходила навчальну практику на базі відпочинку у Феодосії, а потім за кордоном в Чехії в місті Брно.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: