Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 октября 2017

Наталья

Доцент, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Бахмут
Готов работать:
Другие страны, Ялта

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Пользователь ПК

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Несторук Наталя Анатоліївна – народилась 29.10.1974 р. у м. Артемівськ УРСР.
1992 р. закінчила СШ № 13 м. Соледар.
1997 р. закінчила Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю 7.01010101 – «Електроенергетика» і отримала кваліфікацію спеціаліста «Інженер-педагог».
2014 р. захистила у спецраді Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова кандидатську дисертацію по темі: «Методика навчання майбутніх інженерів-педагогів електромеханічного профілю до проведення експериментальних досліджень у процесі вивчення технічних дисциплін» за спеціальністю 13.00.02 – теорія та методика навчання (технічні дисципліни).
2014 р. присвоєно науковий ступень кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.02 – теорія та методика навчання (технічні дисципліни).
Науково-викладацька діяльність: викладач фізики Артемівського технікуму залізничного транспорту (1997-2001), старший викладач кафедри охорони праці та інженерної педагогіки Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (2001-2014).
Протягом викладання читала наступні дисципліни: фізика, вища фізика, електротехніка, безпека життєдіяльності, основи екології, валеологія, електричні станції та підстанції, електричні системи та мережі, електротехнічні матеріали, комплектні електроприводи, електропостачання та електрозбереження, теплопостачання та енергозберігання в енергетиці, основи теплоенергетики, техніка та технологія в галузі, електричні машини, охорона праці, основи інженерно-педагогічної творчості, теорія та методика виховної роботи, методика професійного навчання, методологічні засади професійної освіти, педагогіка.
Методична діяльність пов’язана з впровадженням у навчальний процес сучасних методів та технологій навчання а також наукових досліджень.
До кола основних наукових інтересів входять проблеми удосконалення та оновлення змісту фахової підготовки майбутніх фахівців, запровадження компетентнісно зорієнтованого підходу до навчання і виховання студентів, а головне - формування компетентнісного комплексу, достатнього для професійної діяльності в умовах реального виробничого або навчального процесу.
Автор понад 40 наукових праць.

Контакти: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Кандидаты в категории