Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 июля 2023 PRO

Руслана

Юрисконсульт, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний юрисконсульт філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Кропивницька регіональна дирекція"в межах Кіровоградської області

с 06.2015 по наст. время (8 лет 11 месяцев)
ПАТ"Національна суспільна телерадіокомпанія України" /філія ПАТ"НСТУ""Кропивницька регіональна дирекція", Кропивницкий (Кировоград) (СУСПІЛЬНЕ ТЕЛЕРАДІОМОВЛЕННЯ ( юридична особа публічного права))

Закриття діяльності установи внаслідок реорганізації шляхом приєднання та перетворення.Захист інтересів установи у судах,участь у тендерних процедурах-член тендерного комітету (переговорна процедура, відкриті торги-послуги охорони,ремонту автотранспорту,закупівля бензину ( для аналізу системи прозоrrо )скарги не надходили,
Наявний сертифікат про проходження навчання спеціаліста тендерних процедур - 2017рік та липень 2020рік,
Постійна ,господарська та договірна робота ( через реєстрацію в ГУДКСУ у Кіровоградській області, консультаційна діяьність, переоформлення та реєстрація уставних документів, оформлення землі та майна ін.
Переведена на посаду провідного юрисконсульта з 18.12.2017року.
Нагороджена грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації за значний особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв язку - 07.11.2019року;
Нагороджена грамотою Кіровоградської обласної профспілки працівників культури, ЗМІ, поліграфії, спорту та туризму за активну роботу по відстоюванню соціально-економічних прав працюючих, активну громадянську позицію - 2019 рік;
Отримала Подяку Держкомітету телебачення і радіомовлення України за сумлінну працю та професіоналізм на етапі реформи телемовлення в нашій державі 2016р.
Участь в роботі комісії щодо масового скорочення працівників філії (член комісії) ін. позови про поновлення на роботі. Відкриття провадження по кримінальним справам (крадіжки майна), представництво інтересів філії у кримінальному провадженні.

З 06.2015 по 01.2017 (1 год 7 месяцев)
РеорганізаціяНаціональна телекомпанія України/ Філія Національної телекомпанії України "Кіровоградська регіональна дирекція", Кіровоград (господарська діяльність, тендерні процедури, представництво та захист інтересів в судах, медійні послуги (реклама,в т.ч. політична))

06.2015 по 09.2015 (3 месяца)реорганізація
Кіровоградська обласна державна телерадіокомпанія реорганізація та приєднання до Національної телекомпанії України, Кіровоград (господарська,тендерна, медійна (рекламна) ін.)
Повне закриття державної установи,всі передбачені зак-вом заходи: перевіряючі органи, фонди, податки,архів, реєстраційна служба,закриття рахунків, передавальний акт і т.д.

Провідний юрист

с 09.2000 по 08.2014 (13 лет 11 месяцев)
Кіровоградський медичний коледж,ТОВ"Алма-трейд"-опт. ,ВАТ"Кіровоградський ливарний завод-санація підприємства (банкрутство)"", Кіровоград (правова діяльність - представництво ...)

Розгляд та висновки найрізнітнішихз трудових спорів, договірна робота (господарська діяльність закладу по комерційним надходженням коштів, купівля та поставка продукції в їдальню від оптових постачальників (1500 студентів), укладення договорів, контроль за їх вконанням, договори підряду, трудові угоди, контракти зі студентами.контроль);
- підготовка та участь у засіданнях комісії обласної ради по договорам оренди примішення за участю голови обласної ради, укладення договорів оренди, контроль;
- претензійно -позовна робота, звернення з різних питань у державні установи, опротестування висновків перевірок всіх державнх контролюючих структур ( пожежної інспекції, захисту прав споживачів, держенергонагляду, архітектури, санепідемстанції, екології, ін.)
- зміни в установчі документи, розробка та реєстрація статуту, колективного договору, правовстановлюючих документів при зміні керівництва, узаконення землі ін.
Представництво інтересів закладу в судах. Підготовка та подання матеріалів про відкриття кримінальної справи, підтримання обвинувачення за фактом розкрадання грошових коштів у особливо великих розмірах, висновки про звільнення за неналежне виконання посадових обов язків, втрату довіри працівників
- підготовка та представництво інтересів закладу в судах загальної юрисдикції про стягнення боргу, виселення з гуртожитків недобросовісних мешканців ін,
- Проходила навчання з отримання сертифкату та була членом тендерного комітету, укладення тендерних договорів, розгляд скарг, відповіді.

Образование

Прикарпатський ун-т ім.В.Стефаника

Юридичний, спеціальність правознавство, Івано-Франківськ
Высшее, с 1996 по 2001 (4 года 9 месяцев)

1.Пройшла навчання та отримала посвідчення водія - 25.02.2015 року катег. В.
2.Викладач основ правознавства, охорони праці у вищому навчальному закладі (5 років) за сумісництвом, атестована у 2013 році, присвоєна кваліфікаційна категорія- спеціаліст другої категорії-викладач.
3. З 2002 року по 2011 рік 5 раз проходила навчання та курси підвищення кваліфікації, отримала свідоцтво - спеціаліст тендерних процедур. Крім цього, 2017-2020рік знову підвищення кваліфікації та навчання і отримання сертифіката -спеціаліста державних закупівель згідно вимог нової редакції ЗУ "Про публічні закупівлі"

Знания и навыки

Оперативность, работа на результат,строссоустойчивость..

Дополнительная информация

Имея высокие профес.навыки, в том числе и в сфере бухгалтерского учета и экономики, кадровой работы, владею отличной консультирующей информацией и могу приносить большую пользу компании, которая ценит сотрудников...Не заносчивая, но ищу работу с достойной зароб.платой.

Похожие кандидаты

Юрист
Кропивницкий

Менеджер бек-офісу, юрист, помічник юриста
Кропивницкий

Юрист
Кропивницкий

Помічник юриста
6000 грн, Кропивницкий

Вчитель історії, правознавства
7000 грн, Кропивницкий

Юрист
Кропивницкий

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: