Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 июня 2020 PRO

Дмитро

Юрист, начальник юр. відділу, пров. юрисконсульт, адвокат, арбітражний керуючий

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник юридичного відділу

с 12.2014 по наст. время (9 лет 5 месяцев)
City Transport Group http://www.laz.ua, Київ (Машинобудування)

Повний юридичний супровід господарської діяльності ТОВ "Сіті Транспорт Групп", яка є компанією що управляє на чолі холдингову структуру, до якої входять:
1. Львівський Автобусний Завод (ЛАЗ), м. Львів - виробництво тролейбусів, туристичних і люкс автобусів.
2. Дніпровський Автоскладальний Завод (ДАЗ), м. Дніпродзержинськ - виробництво автобусів середнього класу, міських автобусів.
3. Запорізьке АТП, м. Запоріжжя - виробництво автомобілів швидкої медичної допомоги, мобільних медичних клінік, трамваїв, спеціальної техніки.
4. Торговий дім ЛАЗ, сервісна компанія ЛАЗ, лізингова компанія ТОВ "LAZ Finance" і ряд інших юридичних осіб.

Обов’язки:
- аналіз, розробка та юридична експертиза договірної документації;
- досудове врегулювання наявних спорів з подальшим відновленням порушених прав і комерційних інтересів холдингу;
- своєчасне пред'явлення обґрунтованих претензій та позовів до контрагентів, що порушують зобов'язання по договорах;
- стягнення дебіторської заборгованості;
- захист прав та інтересів холдингу в Антимонопольному комітеті України, у місцевих та апеляційних судах, у Верховному Суді (адміністративному, господарському та цивільному касаційному суді);
- захист прав та інтересів на всіх стадіях у справах про банкрутство;
- захист прав та інтересів компаній холдингу на комітетах кредиторів;
- проведення антикризисного менеджменту;
- розробка статутної документації, створення, реорганізація та ліквідація компаній;
- контроль за дотриманням на підприємствах норм КЗпП;
- юридичний супровід на всіх стадіях виробництва вищезгаданих заводів-виробників;
- отримання дозвільної документації щодо виробництва та сертифікації автобусів, тролейбусів, трамваїв, автомобілів швидкої медичної допомоги, тощо (взаємодія з контролюючими органами по цим питанням);
- розроблення та реєстрація технічних умов (сертифікатів) на вищезазначені транспортні засоби;
- передача (відчуження) виключних майнових прав;
- купівля-продаж різноманітних об’єктів нерухомості, об’єктів незавершеного будівництва, цілісних майнових комплексів;
- реєстрація підприємства, як завода-виробника;
- первинна реєстрація, подальший продаж та страхування виготовлених транспортних засобів;
- юридичний супровід участі заводу у державних та іноземних тендерах;
- взаємодія з іноземними, державними та комерційними банками щодо отримання акредитивів, банківських гарантій, тощо;
- моніторинг державних реєстрів щодо внесення змін до майнових та корпоративних прав компаній, які входять до складу холдингу;
- систематизація змін до законодавства;
- моніторинг, аналіз та систематизація актуальної судової практики.

Начальник юридичного відділу

с 04.2005 по 12.2014 (9 лет 8 месяцев)
Спільне українсько-американське підприємство у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агродон", Донецьк (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки:

Контроль за дотриманням на підприємстві норм КЗпП. Організація роботи юридичного відділу. Договірна робота: безпосередня участь при укладенні договорів, вирішення конфліктних ситуацій у договірних стосунках, юридичний контроль за своєчасним виконанням умов договорів. Претензійно-позовна робота: своєчасне застосування заходів досудового врегулювання суперечок, підготовка позовних заяв. Судова робота: безпосередня участь в судових справах (господарські, адміністративні, цивільні, податкові), оскарження судових рішень в апеляційній і касаційній інстанціях). Виконання рішень : контроль за своєчасним стягненням проблемної заборгованості за виконавчими судовими документами, оскарження дій (бездіяльності) державної виконавчої служби.
Банкрутство: підготовка заяв про порушення справ про банкрутство, участь у справах про банкрутство, захист інтересів підприємства на комітетах кредиторів, оскарження судових актів у справах про банкрутство. Захист інтересів підприємства при проведенні тендерів, біржових торгів та аукціонів. Взаємодія з КМУ, Мінфіном, Мінагрополітики, СБУ, органами прокуратури, правоохоронними і контролюючими органами, органами місцевого самоврядування.

Набуті професійні навички і знання.
Повний юридичний супровід вищезгаданого підприємства : успішне ведення договірної, претензійно-позовної і судової роботи з більш ніж 300 підприємствами-дебіторами; успішне ведення і завершення судових суперечок; успішне стягнення проблемної заборгованості і оскарження дій (бездіяльності) державної виконавчої служби; успішне ведення і завершення справ про банкрутство; поглиблене розуміння корпоративного права.

Образование

Донецький національный університет

Економіко-правовий, правознавство, Донецьк
Высшее, с 1999 по 2004 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Отримання ліцензії арбітражного керуючого

2005

Знания и навыки

Арбітражний керуючий

Дополнительная информация

Професійна незалежна діяльність

Отримання свідоцтва Ради адвокатів міста Києва про право на заняття адвокатською діяльністю №000836.

Отримання ліцензії Міністерства економіки України на право здійснення діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) серії АБ №176262 від 14.11.2005 року (з терміном дії до 13.11.2010 року).

Отримання ліцензії Департаменту з питань банкрутства України на право здійснення діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) серії АВ №547878 від 18.11.2010 року (без обмеження терміну дії).

Отримання свідоцтва Міністерства юстиції України на право здійснення діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) серії АБ №1493 від 16.07.2013 року (без обмеження терміну дії).

Отримання свідоцтва про підвищення кваліфікації арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №132/46014 від 20.12.2014 року.

Отримання свідоцтва про підвищення кваліфікації арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) ПК №00127522/000469-16 від 28.11.2016 року.

Отримання свідоцтва про підвищення кваліфікації арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) ПК №00127522/002774-18 від 19.11.2018 року.

Набуті професійні спеціальні навички і знання
З 2005 року по теперішній час був призначений господарським судом в якості арбітражного керуючого на 22 судові справи про банкрутство: державний сектор, переробні заводи, будівельні підприємства, сільськогосподарські підприємства, виробничо-господарські корпорації, науково-промислові підприємства, телевізійні центри, ФО-П та ін. Відносно 15 підприємств-банкрутів успішно завершено провадження у справах про банкрутство у т.ч. з погашення кредиторських вимог 1,2,3 та 4 черг. П’ятнадцятирічний досвід у реалізації цінних паперів, цілісних майнових комплексів, різних категорій рухомого та нерухомого майна.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: