Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2018 PRO

Наталія

Юрист, викладач, помічник адвоката, керівника, 4 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Ирпень
Готов работать:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрисконсульт

с 09.2007 по 12.2012 (5 лет 3 месяца)
Коледж економіки та управління (Освіта, наука)

Ефективна організація роботи працівників. Професійна і якісна робота з документами, підготовка проектів договорів, положень, колективних договорів, інструкцій тощо. Досвід претензійно-позовної роботи та врегулювання питань в сфері трудового права. Складання позовів (цивільних, сімейних, трудових, господарських та ін.), скарг, трудових договорів і контрактів. Представлення інтересів в судах та в інших інстанціях. Підготовка документів для реєстрації громадських організацій та приватних підприємств.

Образование

Одеська національна юридична академія

Правознавство, квалификация - юрист, Кривой Рог
Высшее, с 2002 по 2008 (5 лет 7 месяцев)

Дополнительная информация

Відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна, пунктуальна, швидко освоюю нові знання. Самостійно приймаю рішення та несу за них відповідальність оптимізм, креативність, ініціативність, старанність, працьовитість, здатність швидко навчатися, здатність працювати як в команді, так і незалежно, прагнення до особистісного та професійного росту.
Пріоритетним є кар’єрне зростання, висока оплата праці, додаткове навчання в рамках компанії, професійне самовдосконалення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: