Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 ноября 2008

Світлана

Бухгалтер, Товарознавець

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Луцк, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Грицай Світлана Вікторівна
Мета:Отримати посаду бухгалтера чи товарознавця в організації, яка б допомогла реалізувати професійні навики для особистого матеріального розвитку та розвитку компанії

Конт. тел:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:2008р. бухгалтер транспортної компанії ТзОВ Фірма “БРІС”ЛТД
(оприбуткування ТМЦ на склади 9-ти автоколон; ведення лімітних карток списання та авансових звітів; формування звітів по залученому транспорту. Придбання послуг сторонніх організацій. Виставлення рахунків та актів на оплату замовникам. Підготовлення документів до здачі декларації)

2007-2008рр.секретар-референт у будівельній організації ТзОВ”Ферозіт-Альфа”(виписка та контроль за дотриманням порядку оформлення первинних бухгалтерських документів, актів взаєморозрахунків, платіжних зобов’язань, інвентаризаційних актів та ін.; формування товарних звітів, перевірка наявності всіх документів і передача їх в бухгалтерії відповідно до графіку звірки; здійснення замовлення товару на підставі залишків торгової точки та під “клієнта”; контроль прихідних цін та націнки на товар; ведення діловодства. Реєстрація договорів та правильності їх заповнення. Введення в загальну базу нових контрагентів. Підготовка документів, матеріалів і інформації одержаної каналами звязку, необхідних для роботи керівника підрозділу та співробітників; забезпечення робочих місць засобами організаційної техніки, канцелярським приладдям, необхідними документами. Виконання особистих доручень керівника; ведення кадрової документації; щоденний обмін інформацією по результатам роботи підрозділу за минулий день)

2005-2007рр. товарознавець у супермаркеті будівельних матеріалів”Домотоп” (ТзОВ НВП “Ерго”)
(оприбуткування товару; щоденна звірка з бухгалтерією по результатам роботи за минулий день; перевірка переоцінки товару, прихідних цін на товар; виписка довіреностей та ведення журналу реєстрації довіреностей; виписка первинної бухгалтерської документації; щотижневе формування грошових звітів згідно касових книг та товарних звітів згідно реєстру приходу та розходу товарів та коштів; формування актів на списання ТМЦ, розпоряджень відносно націнки на товар; введення у загальну базу нових позицій та покупців; введення реєстру вхідної кореспонденції, сертифікатів якості та ін.)

Освіта:Повна вища освіта за спеціальністю”Філолог, викладач укр. мови ,літ. та народознавства”(ВДУ ім. Лесі Українки 1995-2000рр.) Незакінчена вища освіта за спеціальністю “Облік та аудит”(ВНУ ім. Лесі Українки з 2007р.)
Семінари з техніки активних продаж: “Філософія продажу”, “Філософія продажу 2”, “Управління та мотивація співробітників”


Додаткова Володіння ПК (Microsoft Office), програмою АБАК™”Торгівля”, 1- С
інформація: Бухгалтерія 7,7 та 8,0, Outlook Express, Internet, всіма основними засобами офісної техніки; вільне володіння українською, російською мовами, базове знання англійської та польської мов.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: