Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 апреля 2021 PRO

Олена

Інспектор відділу кадрів, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
56 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу кадрової роботи та діловодства

с 08.1996 по наст. время (27 лет 9 месяцев)
УДП "Укрінтеравтосервіс", Львів (Обслуговування автотранспортних перевізників на території України (кафе,міні- мотели,автостоянки,автозаправки,магазини,брокерська діяльність.)

В мої обовязки входить оформлення процесів прийому, переведення, звільнення, надання всіх видів відпусток, оформлення листків непрацездатності. Розробка посадових інструкцій.Здійснення контролю за раціональним використання робочого часу. Підготовка матеріалів для атестаційних комісій, представлення працівників для заохочень. Формування особових справ працівників. Внесення необхідних змін до штатного розпису Складання всіх видів звітності з кадрової роботи . Складання, перевірка та обробка табелів робочого часу. Оформлення та заключення договоров ЦПХ.
На данному підприємстві пройшла шлях від диспетчера, інспектора відділу кадров, інспектора по кадрам - діловода, інженера по кадрам до начальника відділу кадрової роботы та діловодства.
Неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами Департаменту автомобільного транспорту , Міністерства інфраструктуры Украины. Являюсь Почесним працівником УДП "Укрінтеравтосервіс".

Образование

Вінницький технікум м"ясної та молочної промисловості

Технология молочних продуктів, Вінниця
Среднее специальное, с 1986 по 1989 (2 года 7 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК

Дополнительная информация

Володію українською та російськими мовами вільно .Слідкую за оновленнями трудового законодавства. Вмію і люблю працювати з людьми.Шкідливих звичок не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: