Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 марта 2024 PRO

Вячеслав

Фахівець із земельних питань, землевпорядник, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Шаргород
Готов работать:
Бар, Винница, Жмеринка, Шаргород

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний спеціаліст

с 11.2017 по 05.2022 (4 года 6 месяцев)
Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, Шаргород (Державні організації)

з листопада 2017 по травень 2022 року працював в Головному управлінні Держгеокадастру у Вінницькій області на посаді провідного спеціаліста.До посадових обов'язків входило: підготовка відповідей на звернення Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, заяви, запити установ, організацій та громадян, підготовка додаткових угод щодо внесення змін до договорів оренди земель державної власності, прийом громадян .

Старший фахівець із земельних відносин

с 07.2014 по 10.2015 (1 год 3 месяца)
ТОВ "Агро Балт", Носиківка (Сільське господарство, агробізнес)

рік і 3 місяці працював на посаді старшого фахівця із земельних відносин ТОВ " Агро Балт" . До посадових обов'язків входило: ведення земельного банку підприємства в 1С 8, наповнення земельного банку, підготовка, підписання та реєстрація договорів оренди, додаткових угод в державних реєстрах, оформлення спадкових прав орендодавців, нарахування та виплата орендної плати, проведення загальних зборів орендодавців, комунікація з органами місцевого самоврядування та державної влади, землевпорядними організаціями, нотаріусами. За час роботи в ТОВ проведено роботи щодо оформлення невитребуваних земельних часток(паїв) спадкоємцям та укладення договорів оренди, проведено пролонгацію ДОЗ строком на 10 років.

Землевпорядник

с 02.2004 по 07.2014 (10 лет 5 месяцев)
Сльська рада, Носиківка (Державні організації)

7 років працював на посаді спеціаліста - землевпорядника Носиківської сільської ради. До посадових обов'язків входило: підготовка рішень сільської ради з земельних питань, розгляд спорів щодо меж земельних ділянок, ведення звітності по стану земель сільської ради (звіти Держкомзему, податковій інспекції, управлінню с.г., ЦСУ)

Образование

Вінницький державний аграрний університет

Агрономія, Вінниця
Высшее, с 2007 по 2009 (2 года 2 месяца)

Знания и навыки

MS Office Водійські права кат. B MS Excel Здатність до навчання

Дополнительная информация

Професійні навики:
працюю з Trimble Geo 6000(обмір земельних ділянок,встановлення меж за координатами),вільно володію комп’ютером (Microsoft Office,Інтернет), 1С 8 (ведення земельного банку) водійське посвідчення кат.: «В», знання законодавства України та практичний досвід його застосування: Земельний Кодекс України, Закон України "Про Землеустрій" , Закон України «Про оренду землі» та інші закони та постанови що регулюють відносини у сфері земельних відносин. Знайомий з порядком виготовлення проектів відведення земельних ділянок, технічних документацій та інших дозвільних документів. Маю великий досвід у оформленні спадкових прав орендодавців в тому числі в оформленні спадщини по Сертифікату на земельний пай, в реєстрації речових прав на земельні ділянки. Вільно працюю з картографічними матеріалами, як в паперовому вигляді так і в електронному . Вмію ввести перемовини, як з орендодавцями так і представниками державних органів влади. Легко знаходжу спільну мову з незнайомими людьми. Детальніше при співбесіді.

Освіта:
закінчив Чернятинський Державний Аграрний технікум, Вінницький Державний Аграрний університет по спеціальності Агрономія .

Контактна інформація
Контактна особа: Богачук Вячеслав Михайлович
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Skype: slavikbogachuk

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: