Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 марта 2024 PRO

Олексій

Керівник напрямку, відділу, підрозділу, заступник керівника, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник напрямку з регіонального розвитку партнерських відносин

с 06.2016 по наст. время (7 лет 10 месяцев)
КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Розвиток партнерських відносин та загальне керівництво процесом автокредитування в трьох регіонах (Харківська, Сумська і Полтавська області). Робота по залученню клієнтів за напрямками автокредитування та роздрібне кредитування; підписання договорів про співробітництво; контроль виплати мотивації партнерам та співробітникам, задіяним в процесі автокредитування; розробка та впровадження пропозицій та умов для покращеннята підвищення ефективності процесу автокредитуваня фізичних осіб; складання та подання звітності; підготовча робота по заведенню кредитних заявок в систему для погодження Центральним офісом банку; контроль проходження кредитних заявок; організація і контроль кредитних угод; контроль своєчасності перестрахування заставного майна на постійній основі; контроль виплат по страхових випадках; регулярна взаємодія з контактними особами в автосалонах і страхових компаніях (в т.ч., з першими особами компаній).

Регіональний менеджер зі страхування

с 05.2015 по 05.2016 (1 год)
КНЯЖА VIENNA INSURANCE GROUP, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на страхування (КАСКО, ОСЦПВ, житлова та комерційна нерухомість, страхування життя і здоров'я тощо). Взаємодія з партнерами (автосалони, агенції нерухомості, банки). Здійснення "холодних" продажів. Збільшення обсягів страхового портфеля.

Регіональний менеджер по роботі з партнерами (керівник відділу розвитку)

с 11.2010 по 12.2014 (4 года 1 месяц)
Universal Bank, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Розвиток "з нуля" та загальне керівництво напрямками автокредитування та іпотечного кредитування в Північному регіоні (м. Харків та м. Полтава), робота по залученню клієнтів - фізичних осіб на автокредитування та іпотечне кредитування; підписання договорів про співпрацю; контроль виплати мотивації партнерам та працівникам, задіяним в процесі автокредитування та іпотечного кредитування; розробка та впровадження пропозицій з покращення процесу автокредитування та іпотечного кредитування фізичних осіб; щомісячне складання звітності; підготовча робота по заведенню кредитних заявок в систему для погодження Центральним офісом банку; проведення фінансово-економічного анализу кредитних заявок; організація і контроль кредитних угод; контроль своєчасності перестрахування заставного майна на регулярній основі; контроль виплат страхових відшкодувань за страховими випадками; постійна взаємодія з контактними особами в автосалонах, агенціях нерухомості і страхових компаніях (в т.ч., з першими особами компаній).

Провідний економіст

с 09.2006 по 09.2010 (4 года)
ТОВ "Укрпромбанк", Харків (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування клієнтів по всіх кредитних продуктах для фізичних осіб у Харківській дирекції банку; оформлення кредитів за програмами "Кредит готівкою", "Авто в кредит", "Житло в кредит", "Кредит під заставу"; підготовча робота щодо укладання договорів співробітництва з магазинами - контрагентами; підготовча робота щодо укладання договорів співробітництва з агентствами нерухомості та автосалонами, з метою розвитку програм кредитування фізичних осіб; проведення презентацій щодо умов кредитування в агентствах нерухомості, автосалонах, підприємствах, організаціях, установах, закріплених за відділеннями; супровід кредитних справ фізичних осіб, закріплених за відділенням (огляди заставного майна, контроль своєчасності перестрахування та оплати за кредитами); навчання стажистів на посаду кредитних фахівців з різних банківських продуктів та специфіки роботи на відділеннях банку. Робота зі зверненнями Позичальників - фізичних осіб: про зміну процентної ставки, про зміни умов кредитування, про погашення кредитів за рахунок депозитів, про зміну валюти кредитування, про рефінансування кредитів, що діють, за програмою співробітництва з Державною іпотечною установою; про реструктуризацію та пролонгацію кредитної заборгованості та інше; робота проблемної та потенційно проблемної заборгованістю; претензійно-позовна робота; супровід виконавчого провадження; супровід страхування заставного майна.

Менеджер відділу продажів

с 01.2006 по 07.2006 (6 месяцев)
ФОП "Репін О.Г.", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

організація роботи відділу продажу; контроль повноти виконання замовлень та своєчасного відправлення товару клієнтам; складання маршрутів доставки товару; нарахування заробітної плати підлеглим та інше.

Торговий представник FMCG

с 09.2004 по 12.2005 (1 год 3 месяца)
ТОВ "Ніка-Харків", Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

організація продажу на торгових точках у районах міста Харкова; щоденний збір замовлень з торгових точок; контроль повноти виконання замовлень та своєчасного відправлення товару на торгові точки; звіряння розрахунків за поставлений товар із контрагентами, контроль дебіторської заборгованості; розиток підконтрольної території, шляхом укладання договорів про співпрацю з новими контрагентами тощо.

Головний спеціаліст

с 08.2002 по 08.2004 (2 года)
Управління праці та соціального захисту населення, Велика Писарівка (Державні організації)

організація роботи відділу праці; формування щотижневих звітів за результатами роботи відділу праці; проведення перевірок підприємств та організацій різних форм власності на дотримання законодавства про працю; формування щотижневих звітів за результатами перевірок; участь у колегіях та семінарах у райдержадміністрації та облдержадміністрації з питань оплати праці та дотримання законодавства про працю.

Образование

Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва

Економічний, фінанси, Харків
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Модель продажів. Якісне обслуговування.

2012, 1 день.

Техніка SPIN та переговори

2013, 1 день

Тайм менеджмент.

2013, 1 день

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

До роботи відношусь відповідально, легко освоюю нові технічні та програмні засоби, необхідні для роботи. Маю контакти та тісні партнерські зв'язки у всіх автосалонах Харківської, Сумської та Полтавської областей, агенціях нерухомості, страхових компаніях, а також інших банківських установах. Маю посвідчення водія категорій «А», «В», «С». Водійський стаж з 2002 року. Шкідливих звичок не маю. До кримінальної відповідальності не притягався.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: