Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 20 апреля 2024 PRO

Тетяна

Директор магазину, адміністратор, управляючий, менеджер мережі, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуюча салоном ортопедії

с 08.2023 по 12.2023 (4 месяца)
ТОВ Ортомед. Мережа ортопедичних салонів Орто Лайн, Київ (Роздрібна торгівля)

Відкритя салону з нуля. Керування бізнес-процесами салону, переміщення та прийом товару, контроль наявності товару на складі та в салоні, замовлення необхідного товару, маркіровка, контроль термінів придатності, повернення товару, консультування клієнтів, помічь в підборі товару за потребами, прямі продажі. Розрахунок клієнтів на касі, робота в 1С, робота з РРО, Google - таблицями. Касова дисципліна, облік грошових коштів, инкасація. Сканування устілок в програмі PED/CAT. Взаємодія з лікарями-ортопедами, запис пацієнтів на прийом. Участь у навчанні та тренингах.

Менеджер з продажу

с 08.2022 по 08.2023 (1 год)
Магазин шкірі та хутра, Київ (Роздрібна торгівля)

Прямі продажі хутряних та шкіряних віробів, а також верхнього одягу класа люкс, консультування клієнтів, Продаж в Інстаграм. Прийом товару, маруквання, переміщення, мерчендайзинг, розрахунок клієнтів, ведення сторінки Інстаграм.

Директор магазину

с 07.2020 по 07.2022 (2 года)
ТОВ Эйч Джі, магазин Пунто, Київ (Роздрібна торгівля)

Відкриття-закриття магазину, підбір персоналу, адаптація, управління, навчання, табелювання. Облік грошових коштів, робота в 1С, робота з РРО, звітування, розрахунок покупців на касі. Консультування клієнтів, прямі продажі в залі, работа з ВІП-клієнтами, продажі в Инстаграм і на сайті, ведення клієнтської бази, інформування про акції. Участь в переоцінках, переобліках і розробці акцій. Копірайтинг, опис моделей для сайту та Інстаграм. Участь у підготовці до фотосесій. Мерчендайзинг, викладка товару, прийом та переміщення товару, закупка госппотреб, замовлення та закупка спорядження, рекламної та розхідної продукції. Участь у підборі нових колекцій з виставок та фабрик. Відправка товару клієнтам ( Нова пошта, Укрпошта), отримання і облік грошових коштів. Взаємодія з контролюючими органами та адміністрацією ТРЦ. Відповідальність за збереження ТМЦ і підтримка порядку в залі. Виконання доручень власника.

Директор магазину

с 10.2019 по 05.2020 (7 месяцев)
Світ шкіри та хутра, Київ (Роздрібна торгівля)

Відкриття-закриття магазину, підбір персоналу, адаптація, навчання, табелювання. Ведення, касової дисципліни, звітність, розрахунок покупців на касі, работа з покупцями в залі, прямі продажі. Замовлення товару, переміщення, прийом товару. Замовлення рекламної продукциії. Ведення клієнтської бази. Участь в переоцінках та переобліках. Видача зарабітної плати. Відповідальність за збереженність ТМЦ. Взаємодія з перевіряючими органами та адміністрацією ТРЦ.

Баєр, власник, директор магазину

с 03.2018 по 09.2019 (1 год 6 месяцев)
Магазин тканин, Київ (Роздрібна торгівля)

Відкриття магазину з нуля. Керування бізнес-процесами. Закупівля і підбір колекцій з фабрик. Взаємодія з покупцями, роздріб та гурт. Розрахунок клієнтів.

Директор магазину

с 11.2009 по 02.2018 (8 лет 3 месяца)
ТМ Людмила, магазин тканин та фурнітури, продукція Swarovski, Киев (Роздрібна торгівля)

Управління бізнес-процесами магазину та персоналом. Підбір, адаптація та навчання персоналу. Прямі продажі в залі, збільшення обсягу продажів за рахунок залучення нових клієнтів, розвиток клієнтської бази, робота з ВІП-клієнтами. Облік грошових коштів, розрахунок клієнтів на касі. Робота в 1С та з РРО, Bitrix-24. Контроль наявності асортимента та викладки товару, мерчендайзинг. Відбір нових колекцій. Облік товару, проведення інвентарізацій, переміщень. Контроль підтримання торгової площі в належному стані. Взаємодія з контролюючими органами. Організація зовнішньої та внутрішньої реклами. Вирішення конфліктних ситуацій. Супровід італійських партнерів, переклади.

Адміністратор офису

с 04.2008 по 11.2009 (1 год 7 месяцев)
ТОВ «Баланс-Клуб», редакція журналу про бухоблік, Київ (Видавництво, поліграфія)

Відкриття - закриття офісу. Координація роботи офісу, прийом гостей та відвідувачів. Контроль та підтримання порядку офісу. Прийом та розподіл дзвінків, документоборот, збір необхідної інформації, контроль виконання задач та наказів. Комунікація з головним офісом, господарська діяльність. Облік печатної продукції, продаж відвідувачам. Здача налогових звітів. Робота з авторами, підготовка материалів та передача до друку. Ведення аналітики та обліку авторських робіт, статистика про виконанну роботу персонала, табелювання співробітників.

Менеджер

с 02.2006 по 04.2008 (2 года 2 месяца)
Компанія з іноземними інвестиціями ТОВ "Коримпелл", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Продаж італійської шкіри та комплектуючих для виробництва взуття. Презентація та сбут товару. Підготовка и проведення виставок. Складський облік товару, документообіг, переклад договорів, життязапезпечення офису, переклад текстів. Супровід італійської делегації.

Образование

Київський національний університет технологій та дизайну.

Спеціальность «Хімічна технологія переробки пластмас та еластомерів». Кваліфікація – хімік-інженер-технолог, Київ
Высшее, с 2000 по 2006 (6 лет)

Диплом на нову тему на відмінно з урахуванням новітнього німецького спорядження, яке ще не використовували в Україні раніше. Без наявності опису технічних характеристик. Тема підіймалась вперше.

Київський геологорозвідувальний технікум

Київ
Среднее, с 1992 по 1995 (3 года)

1991-1992 гг. – Зеленодольське професійно-технічне училище.

Спеціальність «Пошив легкої жіночої одежи», кваліфікація – кравець, Зеленодольськ
Среднее специальное, с 1991 по 1992 (1 год)

Диплом з відзнакою відмінно.

Дополнительное образование и сертификаты

2004 г. – Курси бухгалтерського обліку. Суспільство «Знання». Спеціальність – бухгалтер підриємства різної форми власності.

2004

Курси комп'ютерного дизайну. Adobe Fotoshop, Adobe Illustrator, CorelDREW

2008 г.

Майстер-тренінг «Управління відділом продажу: ефективний найм, мотивація та навчання продавців».

2017 г.

Майстер-тренінг «Технологія підготовки успішного перемовника активних продажів».

2017 г.

Тренінг «Чарівний пендель». Education Company “Status-Event”.

2016 г.

Тренінг «Створи себе сам». Education Company “Status-Event”.

2016 г.

Тренінг «Керуй та пануй». Education Company “Status-Event

2016 г.

Курси «Імідж, індивідуальний стиль», дизайн студия Verona.

2017 г.

«Laboratorio Italiano». Курси італійської мови, рівень В1

2016 - 2017 гг.

Комп'ютерні курси 1С Підприємство

2006 г.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet MS Outlook Adobe Photoshop Internet Explorer Outlook Express 1С:Предприятие CorelDRAW Работа со сканером Работа с ксероксом Adobe Illustrator Продажи Skype Instagram Мини-АТС Розничная торговля Adobe Рисование Express

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Итальянский — средний

Дополнительная информация

Организованная, аккуратная, оптимистичная, коммуникабельная, образованная, грамотная, люблю учиться новому, быстро обучаемая, целеустремлённая, настойчивая, ставлю перед собой сложные цели и люблю их достигать, стремлюсь к постоянному росту.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: