Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 марта 2021

Тетяна

Психолог, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 11.2019 по наст. время (4 года 6 месяцев)
ЗДО 52, Рівне (Дитсадок)

Дополнительная информация

Мірошниченко Тетяна Ярославівна

Тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ціль:
Маю досвід, бажання натхнення працювати з дорослими та дітьми на посаді психолога.
Освіта:
Закінчила Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю «Дошкільне виховання і практична психологія», отримала повну вищу освіту і здобула кваліфікацію спеціаліста (вихователь, практичний психолог у закладах освіти).
Додаткова освіта:
У 2012 році проходила тренінг по арттерапії і курси підвищення кваліфікації в інституті післядипломної педагогічної освіти. Займаюсь самоосвітою, відвідую тренінгіи та семінари, які сприяють професійному росту та самовдосконаленню.
Досвід роботи:
З 2003 року працювала в дошкільному закладі практичним психологом, де проводила діагностичну і корекційну роботу з розвитку психічних пізнавальних процесів (увага, уява, пам’ять, мислення) дітей дошкільного віку. Дітям молодшого дошкільного віку особливу увагу приділяли розвитку дрібної моторики рук, а старшим дошкільникам – рівню їхньої готовості до школи (і не лише інтелектуальної). В дитсадку приймала безпосередню участь у підготовці і проведенні дитячих свят та розваг. Часто працювала з дітьми на місці вихователя. Паралельно півтора року проводила розвивальні заняття з дітками у приватній дитячій студії. Нещодавно звільнилась із дошкільного закладу,так як працювала там на тимчасовому місці.

Проживаю в м. Рівне
Відповідальна, комунікабельна, швидко вчусь всьому новому. Здатна організовувати і проводити різноманітні заходи, вмію креативно мислити і завжди працюю на результат.
Сподіваюсь на новій роботі реалізувати свій творчий потенціал і отримати від цього гарний результат і неабияке задоволення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: