Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 февраля 2024 PRO

Андрій

Головний конструктор, технолог, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Другие страны, Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технічний директор

с 02.2020 по 06.2023 (3 года 4 месяца)
ПрАТ «Арсенал Телекомбуд», Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Основні обов’язки за посадою: визначення науково–технічної політики підприємства, забезпечення технічної підготовки виробництва, високої якості послуг, що надаються та удосконалення системи підготовки і підвищення кваліфікації персоналу. В межах головної задачі: сформував колектив спеціалістів; розробив концепцію і план технічного і організаційного переоснащення підприємства; реалізував план переоснащення виробництва; розроблено і виготовлено основне і допоміжне технологічне устаткування; керував сертифікацією виробничих процесів за європейськими стандартами EN 1090, EN ISO 9001, EN ISO 3834: сертифікація в класі виконання EXC 3 за EN 1090-2+А1 для складних, динамічно навантажених будівельних конструкцій; компанія сертифікована із 07.2021р.

Начальник відділу інновацій

с 01.2017 по 11.2019 (2 года 10 месяцев)
ТОВ БРАЗ, Бровари (Металургійна промисловість, металообробка)

Основні обов’язки за посадою: керівництво відділом інновацій, що складається із п’яти інженерів конструкторів і інженерів-дослідників; розробка і впровадження у виробництво нових видів продукції, нових технологічних рішень, нових методів організації праці; патентний захист інтелектуальної власності; сертифікація виробів за міжнародними стандартами (EN, ISO).

Визначення перспективних напрямів своєї продукції.Розробка принципових схем, кінематичних, схем збирання, інструкцій з виготовлення та збирання зразків нової техніки та технологій. Веде проектну роботу: ескізний проект, технічний, робочий тощо. Виконання розрахунків: міцнісних, теплотехнічних, оптичних, оптимізаційних. Взаємодія з виробничо-технологічними підрозділом підприємства та замовників.Технологічна підготовка виробництва та технологічний супровід розроблених нових продуктів.Проектування та впровадження у виробництво спеціального технологічного оснащення, інструменту та пристроїв.Розрахунок норм витрати сировини та матеріалів для виготовлення продукції.Використання прогресивних технологій, підбір нового обладнання.

Головний конструктор

с 09.2016 по 01.2017 (4 месяца)
ТОВ Кремсвітло, Кременчук (Машинобудування)

Систематизація роботи конструкторського відділу: правила документообігу конструкторської та технологічної документації. Керівництво конструкторським відділом. Розробка принципових схем, кінематичних, схем збирання, інструкцій з виготовлення та збирання.

Ведення проектної роботи: ескізний проект, технічний, робочий тощо. Виконання розрахунків: міцнісних, теплотехнічних, оптичних, оптимізаційних.

Взаємодія з виробничо-технологічними підрозділом підприємства та замовників.

Главный конструктор

с 02.2016 по 08.2016 (6 месяцев)
Броварской алюминиевый завод (ТОВ БРАЗ ЛАЙН), Бровары (Металургійна промисловість, металообробка)

Створення конструкторського відділу: правила документообігу конструкторської та технологічної документації. Керівництво конструкторським відділом. Розробка принципових схем, схем збирання, інструкцій з виготовлення та збирання.

Ведення проектної роботи: ескізний проект, технічний, робочий тощо. Виконання розрахунків: міцнісних, оптимізаційних. Взаємодія з виробничо-технологічними підрозділом підприємства та замовників.

Організація виробництва нових продуктів.
Розробка та проектування інтер'єрних рішень із застосуванням алюмінієвих профілів. Технічний супровід виготовлення та комплектації цих систем (налагодження фальцепрокатних верстатів, розрахунок процесу екструзії, розрахунок на міцність, налагодження верстатів з ЧПК тощо). Створення та впровадження правил роботи, зберігання, доступу до проектів. Контролює роботу конструкторського відділу.

Головний конструктор

с 10.2015 по 02.2016 (4 месяца)
ПромТеплоЕнерго, Киев (Енергетика)

Створення конструкторського відділу: правила документообігу конструкторської та технологічної документації. Керівництво конструкторським відділом.Розробка важливих, гідравлічних і т.п. схем. Ведення проектної роботи: ескізний проект, технічний, робочий тощо. Виконання розрахунків: теплотехнічних, міцнісних, оптимізаційних. Взаємодія з виробничо-технологічними підрозділом підприємства та замовників.
Розробив систему регулювання потоками газового та водного трактів твердопаливних котлів. Системи видалення продуктів згоряння. Системи рекуперації тепла димових газів.

Доцент

с 04.2005 по 08.2015 (10 лет 4 месяца)
Кременчуцький національний університет ім. М. Остроградського, Кременчук (Освіта, наука)

Багаторазові призові місця у міжнародних конкурсах наукових робіт, створення навчальних комплексів: програми, методичні вказівки, навчальні посібники.

Розробив та впровадив у виробництво кілька оригінальних автоматичних пристосувань та технологій на основі пневмоніки, теплових труб та ін. Як правило, такі пристосування не мали аналогів досі.Розробив та впровадив ряд нестандартних різальних інструментів, призначених для обробки важкооброблюваних матеріалів, що дозволило знизити собівартість обробки деталей до 50%.
Створення методології викладання технічних дисциплін: програми, методичні вказівки, навчальне мультимедіа.
Наукові дослідження самостійні та із залученням студентів: захист кандидатської дисертації 2003 р., керівництво магістерськими та дипломними проектами, керівництво студентськими конкурсними роботами (5-е та 4-е місце на міжнародному конкурсі DELCAM 2014 р. та 2015 р.), заступник зав. кафедрою з виховної роботи, науково-дослідницькі роботи в галузі обробки матеріалів.

Образование

КПІ ім. Сікорського

Машинобудівний, Київ
Высшее, с 2014 по 2014 (меньше 1 года)

Курси CAD-CAE система CreoParametric від компанії ТЕХНОПОЛІС.

Кременчуцький національний університет

Машинобудівний, Кременчук
Высшее, с 2010 по 2013 (3 года)

Докторантура. Написав та опублікував монографію у 2013 р.

Кременчуцький національний університет

Машинобудівний, Кременчук
Высшее, с 1996 по 1999 (3 года)

Аспірантура. Кандидат технічних наук із 2003 р. Доцент із 2005 р.

Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування

Машинобудівний, Кропивницький
Высшее, с 1991 по 1996 (4 года 10 месяцев)

Інженер-механік, металорізальні веррстати та системи.
Диплом з відзнакою

Знания и навыки

САПР FeatureCAM Adobe Photoshop SolidWorks КОМПАС-3D Знание офисных программ Организация взаимодейтвия конструкторов Создание минипроизводства DIAlux MS Excel Autodesk Inventor KeyShot MS Project Управленческие навыки КОМПАС Программирование Проектирование Визуализация Станки ЧПУ Умение анализировать Организация взаимодействия сотрудников Навыки работы с компьютером, ПО Створення нових технологій

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Образование:
Период учёбы – 09.1991 - 06.1996 г.г.
Уровень образования – высшее.
Учебное заведение: Кировоградский институт сельскохозяйственного машиностроения, машиностроительный факультет, специальность - металлорежущие станки и инструменты.
В 1996г. закончил с отличием Кировоградский институт сельскохозяйственного машиностроения по специальности «Металлорежущие станки и инструменты».
Квалификация: инженер-механик.
Период учёбы – 11.1996 - 11.1999г.г.
Уровень образования – аспирантура.
Учебное заведение – Кременчугский государственный политехнический университет, специальность – динамика машин и механизмов.
Кандидат технических наук (2003г.) по специальности 05.03.01 – Процессы механической обработки, станки и инструменты, доцент с 2005г.
Период учёбы – 09.2010 - 09.2013г.г.
Уровень образования – докторантура.


Пунктуальный, вежливый, усидчивый, без вредных привычек.
Некоторые мои работы можно посмотреть по адресу: http://grabcad.com/andy-107/projects

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: