Резюме от 29 декабря 2020 PRO

Егоров Игорь

Инженер-технолог (мясное производство)

Полная занятость.

Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Зав. виробництвом ( гол.технолог)

с 08.2015 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
ЕКО, Київ (Ковбасне виробництво та м'ясні продукти)

Головний Технолог

с 03.2010 по 06.2015 (5 лет 3 месяца)
ТОВ АРС ЦЕНТР, Киев (Ковбасне виробництво)

Гол. Технолог

с 05.2000 по 01.2010 (9 лет 8 месяцев)
ТОВ АМІДА, Київ (м'ясне виробництво)


Образование

БНАУ

Технологія виробництва і переробки продукції., Біла Церква
Высшее, с 02.2006 по 02.2010 (4 года)

З 1994 по 1996 Професіно технічне училище . Майстер ковбасного виробництва.
З 1998 по 2000 Технікум м ясної та молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету за спеціальністю " Виробництво м ясних продуктів"


Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    1c.Word;xl.
  • Мясное производство (20 лет опыта)
    Продвинутый, использую в настоящее время.

Дополнительная информация

Виготовлення ковбасних ,м'ясниих,сирокопчених, продуктів,н/ф.
Розробка технологічного процесу, виготовлення нової продукції.
Розробка нових рецептур і технологічних карт.
Розрахунок собівартості,складання калькуляційних карт.
Забезпечення та контроль дотримання технологій виробничих процесів,контроль якості сировини і готової продукції.Дотримання санітарних норм і правил.
Організація і контроль роботи працівників цеху,навчання персоналу.
Ведення звітної документації.
Участь в розробці планів виробництва,включаючи раціоналізацію,автоматизацію,модернізацію,підвищення ефективності і зменшення собівартості готової продукції.Впровадженням та дотримання системи HACCP.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: