Резюме от 29 декабря 2020 PRO
Егоров Игорь
Инженер-технолог (мясное производство)
Полная занятость.
- Возраст:
- 44 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Опыт работы
Зав. виробництвом ( гол.технолог)
с 08.2015 по наст. время
(5 лет 5 месяцев)
ЕКО, Київ (Ковбасне виробництво та м'ясні продукти)
Головний Технолог
с 03.2010 по 06.2015
(5 лет 3 месяца)
ТОВ АРС ЦЕНТР, Киев (Ковбасне виробництво)
Гол. Технолог
с 05.2000 по 01.2010
(9 лет 8 месяцев)
ТОВ АМІДА, Київ (м'ясне виробництво)
Образование
БНАУ
Технологія виробництва і переробки продукції., Біла Церква
Высшее, с 02.2006 по 02.2010
(4 года)
З 1994 по 1996 Професіно технічне училище . Майстер ковбасного виробництва.
З 1998 по 2000 Технікум м ясної та молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету за спеціальністю " Виробництво м ясних продуктів"
Профессиональные и другие навыки
- Навыки работы с компьютером
1c.Word;xl. - Мясное производство (20 лет опыта)
Продвинутый, использую в настоящее время.
Дополнительная информация
Виготовлення ковбасних ,м'ясниих,сирокопчених, продуктів,н/ф.
Розробка технологічного процесу, виготовлення нової продукції.
Розробка нових рецептур і технологічних карт.
Розрахунок собівартості,складання калькуляційних карт.
Забезпечення та контроль дотримання технологій виробничих процесів,контроль якості сировини і готової продукції.Дотримання санітарних норм і правил.
Організація і контроль роботи працівників цеху,навчання персоналу.
Ведення звітної документації.
Участь в розробці планів виробництва,включаючи раціоналізацію,автоматизацію,модернізацію,підвищення ефективності і зменшення собівартості готової продукції.Впровадженням та дотримання системи HACCP.
Сохранить в отклики