Резюме від 30 березня 2024 PRO

Ігор

Инженер-технолог (мясное производство)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Зав. виробництвом ( гол.технолог)

з 08.2015 по 12.2021 (6 років 4 місяці)
ЕКО, Київ (Роздрібна торгівля)

Головний Технолог

з 03.2010 по 06.2015 (5 років 3 місяці)
ТОВ АРС ЦЕНТР, Киев (Харчова промисловість)

Гол. Технолог

з 05.2000 по 01.2010 (9 років 8 місяців)
ТОВ АМІДА, Київ (Харчова промисловість)

Освіта

БНАУ

Технологія виробництва і переробки продукції., Біла Церква
Вища, з 2006 по 2010 (4 роки)

З 1994 по 1996 Професіно технічне училище . Майстер ковбасного виробництва.
З 1998 по 2000 Технікум м ясної та молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету за спеціальністю " Виробництво м ясних продуктів"

Знання і навички

MS Excel Мясное производство

Додаткова інформація

Виготовлення ковбасних ,м'ясниих,сирокопчених, продуктів,н/ф.
Розробка технологічного процесу, виготовлення нової продукції.
Розробка нових рецептур і технологічних карт.
Розрахунок собівартості,складання калькуляційних карт.
Забезпечення та контроль дотримання технологій виробничих процесів,контроль якості сировини і готової продукції.Дотримання санітарних норм і правил.
Організація і контроль роботи працівників цеху,навчання персоналу.
Ведення звітної документації.
Участь в розробці планів виробництва,включаючи раціоналізацію,автоматизацію,модернізацію,підвищення ефективності і зменшення собівартості готової продукції.Впровадженням та дотримання системи HACCP.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: