Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 марта 2015

Ігор

Адміністратор групи, 1 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Камень-Каширский
Готов работать:
Камень-Каширский, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Камінь-Каширське вище професійне училище №4

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, Камінь-Каширськ
Среднее специальное, с 2014 по 2015 (1 год 2 месяца)

Кваліфікований робітник з даної професії виконує підготовку, апаратне та програмне підключення до ПК периферійних пристроїв, офісного та комутаційного обладнання. Здійснює установку пакетів програм згідно з профілем діяльності підрозділу, перенесення інформації з одного носія на інший, технологічні операції з обробки інформації у відповідному програмному середовищі: текстовому редакторі та верстки, електронних таблицях, базах даних, графічних редакторах, програмах звуку, відеомонтажу, анімаційної та тривимірної графіки. Оформлює організаційно-розпорядчу документацію. Здійснює заміну витратних матеріалів, діагностику, технічне обслуговування та модернізацію засобів інформаційної системи, супроводження та захист інформації. Розробляє, розміщує і супроводжує Веб-сайти, здійснює пошук інформації в інформаційних мережах. Надає інформаційні послуги та обґрунтовує вибір комп'ютерної техніки, периферійного, офісного, комутаційного обладнання та програмного забезпечення до потреб споживачів.

Знание языков

Украинский — средний

Дополнительная информация

Технічний фахівець в галузі інформаційних технологій. Активно працюю з текстовими і графічними документами. Здійснюю монтаж відео матеріалів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: