Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 января 2024 PRO

Павло

Керівник напрямків продажу каналу (В2С, дистрибуція)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу організації продажів масовому сегменту (Корп центр, м. Київ)

с 06.2022 по наст. время (1 год 11 месяцев)
ПАТ “Укртелеком”, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Задачи:
Розробка стратегії, планування, та організація продажів продуктів телеком послуг массовому сегменту.
Керування інвестиційними проектами В2С у частині розвитку мережі. Контроль виконання стратегій продажів філіалами/макрорегіонами. Мотивація і розвиток співробітників.

Досягнення:
Забезпечена стабільна робота роздрібної мережі та активних продажів у військовий час
Реалізовані проекти розвитку оптичної мережі на 885 тис домогосподарств або в 412 населених пунктах, що надасть прогнозований прирост в 236 тис оптичних клієнтів.
Приріст оптичної абонентської бази за рік в умовах війни на 15%
Розроблені методологія та інтеграція в роздрібну мережу партнерських сервісів ОТТ телебачення Мегого та Омега ТБ. Результат - стабільний щомісячний приріст абонентської бази з сервісом інтерактивне телебачення.

Територіальний менеджер з продажу масового сегменту (Корп центр, м. Київ)

с 12.2016 по 06.2022 (5 лет 6 месяцев)
ПАТ “Укртелеком”, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Організація продажів телеком-послуг масовому сегменту через центри обслуговування та дистанційні канали продажів на всій території України.
Організація та управління проектами з продажу телеком-послуг та додаткового обладнання, підвищення якості продажів і обслуговування в центрах обслуговування клієнтів.
Взаємодія з T&D-командою для розвитку спеціалістів з продажу

Досягнення:
З командою продажів та розвитку розробив та реалізовував проекти з будівництва оптичного інтернету для масового ринку в селах та невеликих містах України з бюджетом понад 100 млн грн в кожному проекті.
Особисто розробив і впровадив стратегію продажів в проекті GPON SWAP (переключення мешканців сіл з мідного на оптичний інтернет, з подальшим збільшенням частки ринку за рахунок переключення клієнтів конкурента).
Запропонував і реалізував проект «таємний покупець», який дозволив підвищити NPS і кількість продажів в центрах обслуговування. За високі результати отримав особисту нагороду від компанії.
Був одним з ініціаторів і безпосередньо керував продажами в партнерських проектах: з ПУМБ, Lifecell, DETEK зі збільшенням прибутковості компанії від нецільових продуктів і додатковою мотивацією фахівців з продажу.
У частині будівництва та продажів масовому сегменту спільно з Міністерством трансформації керував проектом «Подолання цифрового розриву» - забезпечення доступу до інтернету невеликим населеним пунктам.

Національний менеджер з розвитку дистрибуції (Генеральна дирекція, м. Одеса)

с 04.2015 по 05.2016 (1 год 1 месяц)
ПрАТ "Інтертелеком", Одеса (Телекомунікації, зв'язок)

Обов'язки: розвиток дистрибуторского каналу продажів національного коробочного рішення Інтертелеком по всій Україні: координація всіх процесів взаємодії з дистриб'юторами, залучення нових національних партнерів, розвиток партнерського рітейлу, управління командою менеджерів в регіонах, формування і доведення планів продажів в регіони, контроль їх виконання, розробка і формування програм стимулювання продажів продукту компанії через дистриб'юторську мережу, програм лояльності дистриб'юторів на національному рівні.

Досягнення: побудував якісний канал продажів на території Україні. За 8 місяців збільшив долю продажів дистриб'юторської мережі національного коробочного рішення з 3% до 10%, розробив та впровадив конкурентну мотивацію для дистриб'юторів, розробив систему мотивації торгових представників дистриб'юторів, запропонував і впровадив активні продажі національного коробочного рішення промо-командами дистриб'юторів.

Начальник сектору обслуговування та роздрібних продажів

с 03.2014 по 01.2015 (10 месяцев)
ПрАТ «Київстар», Запорожье (Телекомунікації, зв'язок)

Обов'язки: забезпечення виконання планів продажу послуг/продуктів «Київстар», забезпечення організації якісного обслуговування абонентів компанії (потенційних та існуючих) у ексклюзивній роздрібній мережі в Запорізькій та Дніпропетровській областях; керування продажами співробітників сегментів відділу: Mass market, малий і середній бізнес, домашній інтернет (за технологією FTTB); управління взаємовідносинами з дилерського ексклюзивного рітейлу на території; розвиток і супроводження інфраструктури ексклюзивної роздрібної мережі.

Досягнення: збільшив кількість продажів масовому сегмент за рахунок впровадження активних продажів окремими співробітниками сектору; ініціював маркетингові заходи для збільшення абонентського трафіку в нових Центрах обслуговування.

Територіальний менеджер/спеціаліст з дистрибуції в Запорізькій області

с 11.2011 по 03.2014 (2 года 4 месяца)
ЗАТ «Київстар», Запорожье (Телекомунікації, зв'язок)

Обов'язки: координація всіх процесів взаємодії з дистриб'юторами; управління командою торгових представників «Київстар», забезпечення наявності продуктів «Київстар» у мультибрендовій роздрібній мережі на закріпленій території; переговори з існуючими та потенційними партнерами, укладення договорів з роздрібними партнерами та клієнтами локальної мережі, їх супровід; розробка механіки і здійснення маркетингових заходів на території.

Досягнення: за допомогою дистрибуторів Київстар забезпечив якісне розповсюдження продуктів «Київстар» на підзвітній території; забезпечив якісну пріоритетну/паритетну представленість візуалізації роздрібних продуктів на підзвітній території; розробив механіку та успішно реалізував районне закріплення роздрібної не спеціалізованої мережі серед партнерів Запорізької області.

Спеціаліст по роботі з дилерами

с 06.2003 по 11.2011 (8 лет 5 месяцев)
ЗАТ «Київстар», Запорожье (Телекомунікації, зв'язок)

Обов'язки: розвиток дилерського ексклюзивного рітейлу в Запорізькій області, підтримка функціонування дилерських каналів збуту в регіоні, координація всіх процесів взаємодії з регіональними підрозділами дилерів, проведення тренінгів з дилерським персоналом, контроль дотримання мерчандайзингу та наявності продукції в ексклюзивних магазинах дилерів.

Досягнення: збільшив кількість ексклюзивних магазинів в регіоні з 2 до 30. Побудований якісний монобрендовий рітейл, із залученням регіональних партнерів в Запорізькій області.

Образование

Запорізький національний технічний університет

Факультет післядипломної освіти, кафедра управління підприємством, Запоріжжя
Высшее, с 2010 по 2012 (2 года)

Спеціалізація менеджер-економіст

Запорізький національний технічний університет

Факультет радіоприладобудування, спеціалізація «Радіоелектроніка», Запоріжжя
Высшее, с 1994 по 1999 (5 лет)

Спеціалізація cпеціаліст - Радіоінженер

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Пользователь ПК MS PowerPoint MS Outlook Adobe Photoshop CorelDRAW Adobe Рисование

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Навички мотивації та заохочення підлеглих.
Навички планування та тайм-менеджменту.
Навички ефективної командної роботи.
Навички проведення тренінгів та освітніх програм.
Знання техніки продажів і психології.

Впевнений користувач ПК: офісні додатки, графічні та відеоредактори, кастомізація системних оболонок ПК.
Є водійські права категорії «В». Стаж водіння 20 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: