Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 6 февраля 2024 PRO

Людмила

Журналіст, копірайтер (SMM), адміністратор, контент-менеджер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по роботі з клієнтами

с 01.2022 по 04.2023 (1 год 3 месяца)
Інтернет провайдер "Кузя", Киев (Телекомунікації, зв'язок)

Це був новий для мене, але цікавий досвід. До обов'язків входила підтримка абонента у найрізноманітніших ситуаціях.
Починаючи від заключення договору на обслуговування нового абонента, закінчуючи допомогою клієнту поповнити інтернет-рахунок у терміналі. Тобто повний супровід клієнта і допомога йому.
Ведення бази даних у біліноговій системі, щоденне виведення даних по оплаті кожного абонента та нагадування про оплату, перевірка надходження платежів. Обзвон клієнтів для донесення важливої інформації, складання звітності, взаємодія з іншими відділами, укладання нових договорів та переоформлення вже діючих. Тобто повна комунікація з клієнтом по всім питанням, що стосувалися роботи нашого провайдера.

Адміністратор соцмережі

с 12.2017 по наст. время (6 лет 4 месяца)
православна група храму Успіння Пресвятої Богородиці у Вайбері та Фейсбук, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Висвітлення новин з життя Свято-Успенської парафії, підготовка інтерв'ю зі священнослужителями для новосних ресурсів, зняття коротких відео для популяризації діяльності храму серед суспільства. Фото та відеозйомка важливих подій, вирішення адміністративних питань, пошук актуальних новин, світлин та інформації. Організація роботи Недільної школи при храмі.
Помічник настоятеля храму. Ведення листування з благодійними організаціями, організація зустрічей, адміністративна робота.
З цим досвідом до мене прийшла стресостійкість, уміння аналізувати та чітко розкладати по поличкам великий обсяг інформації навчилася швидко реагувати на будь-які ситуації та знаходити швидке їх вирішення. Навчилася швидко знаходити інформацію ,працювати з великим обсягом, та моніторити необхідні данні.
Люблю працювати з людьми, знаходити з ними спільну мову, комунікативна, вірю ,що домовитись можна будь з ким.

Кореспондент, оглядач

с 03.2004 по 01.2018 (13 лет 10 месяцев)
газета "Закон і обов"язок", город Киев (Видавництво, поліграфія)

Збір інформації, опрацювання, підготовка до друку. Пошук нових тем та героїв майбутніх матеріалів, проведення опитувань та інтерв'ю. Відрядження та збір інформації на місці події. Підготовка, до інтерв'ю, повний збір інформації, робота з пошуковими системами. Генерування нових ідей майбутніх матеріалів, соціальні дослідження, висвітлення гострих соціально-значущих питань.

Образование

Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка

Інститут Журналістики, Киев
Высшее, с 2000 по 2006 (5 лет 8 месяцев)

Фах - друковані ЗМІ, отримала диплом бакалавра та магістра.

Знания и навыки

Пользователь ПК MS Office Користувач Internet Пользователь Internet Графічні редактори Фотографія Граматично правильне мовлення Робота зі сканером Робота з ксероксом Робота з принтером Пунктуальність Оперативність Підготовка інтерв'ю Зйомка та монтаж відеороликів Читаю та розумію церковно-слов'янську мову

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Немецкий — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Про себе) Маю спокійний врівноважений характер. Допитлива. Люблю спілкуватись та знаходити нові цікаві знайомства. Швидко знаходжу контакт з людьми та співрозмовником під час бесіди.
У професійній діяльності надаю перевагу матеріалам, які розкривають тему людських взаємовідносин, стосунків, мають повчальний та пізнавальний характер. Цікаво працювати над темами соціальнозначущих подій, що сьогодні хвилюють суспільство.
Деякий час поза штатом працювала у "Православній газеті" видавничого відділу Київської митрополії УПЦ.
Друкувалась під ім'ям Людмила Томіна.

http://kvs.gov.ua/zmi/ZIO-32-3282-2016_08_16.pdf "На українському небесхилі засяяв новий святий", http://kvs.gov.ua/ZIO/Zakon_i_%20obovyazok_36_3.pdf - "День журналістської єдності"?, http://kvs.gov.ua/zmi/ZakonIobovyazok51-22122016.pdf "Святий Миколай, надію всім дай", http://kvs.gov.ua/ZIO/Zakon_I_Obovazok_28_2017.pdf "Забута служба", "Хвора медицина", "На межі відчаю" - http://kvs.gov.ua/ZIO/Zakon_i_obovyazok_37_2017.pdf, "Гріх самогубства" - http://kvs.gov.ua/ZIO/Zakon_i_obovyazok_40.pdf

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: