Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 декабря 2019

Олександр

Журналист, писатель, рерайтер-копирайтер, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Я, Пидюра Олександр Петрович, народився 25 березня 1994 року в с. Виноградівка Команіївського району Кіровоградської області.
У 2001 році пішов у перший клас Тептіївської ЗОШ І — II ступенів. У 2010 році після закінчення школи всту­пив до Богуславського Педагогічного коледжу імені І.С. Нечуя-Левицького на спеціальність «Початкова освіта. Англійська мова». У 2014 році закінчу повний курс згаданого коледжу за спеціальністю «Початкова освіта. Англійська мова». З жовтня 2013 року й до лютого 2014 працював вчителем англійської мови Тептіївського НВК, перебуваючи на індивідуальній формі навчання у вищезгаданому коледжі.
У 2009 році став призером обласного етапу науково-дослідницьких робіт МАН. Неодноразово приймав участь та ставав призером літературних конкурсів. У 2013 році був учасником студентської науково-практичної конференції «Знай, люби, бережи свій рідний край».
Зараз навчаюсь в КНУ імені Тараса Шевченка в інституті філології відділу фольклористики.
Батько, Пидюра Петро Іванович, 1965 року народ­ження.
Мати, Пидюра Світлана Миколаївна, 1966 року народження.
Брат, Пидюра Іван Петрович, 1992 року народження.


Контактна інформація
Телефон, e-mail, інше: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: