Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 марта 2022

Геннадий

Специалист отдела кадров

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
56 лет
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Філоненко Геннадій Сергійович

Дата народження: 18 травня 1968 року
Район мешкання: Новокодацький (Ленінський) район, м. Дніпропетровськ.
Контактна інформація:
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);

Освіта вища: 2000 рік – Київський національний економічний університет, “Облік та аудит”.
Кваліфікація – економіст.
Мета : Отримання посади спеціаліста відділу кадрів.

Досвід роботи:
– лютий 2019 року - травень 2019 року працював на посаді начальника відділу кадрів ТОВ "ЗСП".
Ведення кадрового діловодства, керування роботою відділа кадрів, складання та надання встановленої звітності керівнику, вищестоящому органу та державним установам.

– грудень 2015 року - лютий 2019 року працював на посадах інспектора з кадрів та провідного інженера з охорони праці у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Центрального (Кіровського) району м. Дніпропетровська.

– 1999-2007р.р. та 2012-2013р.р.– Територіальна державна інспекція з питань праці у Дніпропетровській області – головний державний інспектор праці Дніпропетровської області.
Обов’язкі:
Проведення перевірок додержання вимог законодавства про працю, розгляд звернень, надання консультацій, відповідей та роз'яснень.
Досягнення:
Неодноразово нагороджений почесними грамотами та подяками – за вклад у становлення та розвиток інспекції, а також, за поновлення порушених прав громадян України.

– 2012–2012р.р. Комунальний заклад «Дніпропетровський центр первинної медико-санітарної допомоги №1» – інженер з охорони праці.
Обов’язки:
Розробка та створення документації з питань охорони праці в установі та підлеглих підрозділах, надання встановленої звітності керівництву, вищестоящому органу та державним установам.

– 2011–2011р.р. Виконавча дирекція Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності – завідувач відділу господарського та організаційно-документального забезпечення
Обов’язки:
Ведення кадрового та загального діловодства, забезпечення господарських потреб установи, складання та надання встановленої звітності керівнику, вищестоящому органу та державним установам.

– 2010-2011р.р. Дніпропетровський Поштамт-ЦПЗ №1 – начальник відділу укомплектування кадрів (чисельність штату підприємства - більше півтори тисячі працівників).
Обов'язки:
Підбір та укомплектування кадрів, ведення кадрової документації, складання та надання встановленої звітності керівнику, вищестоящому органу та державним установам.
Досягнення:
Успішне закриття вакансій, в строки встановлені керівництвом.

– 2008–2010р.р. – ТОВ “Завод СФЕРА”, ТОВ «Сфера+», ТОВ «Сферастройдизайн» – інспектор з кадрів та спеціаліст з питань охорони праці (одночасно).
Обов’язки:
Початкове створення та ведення як кадрової документації, так і документації з питань охорони праці на зазначених підприємствах та дочірніх підприємствах, надання встановленої звітності керівництву, вищестоящому органу та державним установам; спілкування з контролюючими органами під час перевірок підприємств.
Досягнення:
За період роботи розроблено та реалізовано проект зниження неприбутковості дочірнього підприємства за рахунок зменшення зайвого штату та перерозподілу обов’язків, без негативних наслідків для підприємства.

– 2008-2008р.р. – ТОВ КБ “Земельний Капітал” – інспектор з кадрів.
Обов’язки:
Створення та ведення кадрової документації, надання встановленої звітності керівництву, вищестоящому органу та державним установам.
Досягнення:
Успішне закриття вакансій в строки встановлені керівництвом.

Додаткова інформація :
– у 2005-2008 р.р. проводив навчання спеціалістів на курсах “Кадрове діловодство та основи трудового законодавства” (обласне товариство “Знання”).
– у 2014-2015р.р. підвищено кваліфікацію за програмою: «Менеджмент. Управління персоналом».
- у лютому 2020 року пройшов курс «Основи психології та етики обслуговування відвідувачів у сфері послуг».

Професійні навички та знання:
Windows, MS Office, Internet, Medoc – досвідчений користувач.
Інше: в наявності водійські права (категорії «А», «В», «С»);
маю можливість відряджень.

Особисті якості:
Комунікабельність, аналітичні здібності, навики аудиту.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: