Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 апреля 2016 PRO

Константин

Начальник, инспектор отдела кадров, менеджер по персоналу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

заместитель начальника райотдела с кадрового обеспечения

с 08.2005 по 06.2015 (9 лет 10 месяцев)
УМВД Украины в Николаевской области, Николаев (правоохранная)

-здійснював загальне керівництво діяльністю групи роботи з персоналом, організовував та контролював проведення роботи з персоналом райвідділу.
-планував та забезпечував роботу групи по виконанню вимог керівництва МВС України, УМВС, райвідділу з питань роботи з персоналом.
-надавав пропозиції щодо планів роботи райвідділу. Забезпечував реалізацію планів райвідділу в частині, що стосується роботи з персоналом, планів групи, комплексних програм з цих питань. Вносив пропозиції керівництву райвідділу щодо вдосконалення роботи з персоналом. Здійснював контроль за виконанням цих планів.
-організовував роботу з підготовки матеріалів з питань роботи з персоналом на оперативні наради, колегії, тощо.
-приймав участь у підготовці найбільш важливих звітів, аналітичних та інформаційних документів, контролював виконання керівниками служб райвідділу, працівниками рішень колегій, оперативних нарад з питань кадрового забезпечення.
-відповідав за якість підготовки документів з питань роботи з персоналом та своєчасність їх направлення до УМВС, УКЗ УМВС, місцевих органів влади та самоврядування.
-розглядав кореспонденцію, листи, скарги, заяви громадян та працівників, що стосується напрямків роботи, і контролював їх вирішення.
-з метою виявлення та недопущення порушень систематично здійснював перевірки кабінетів і робочих місць працівників райвідділу.
-організовував взаємодію з учбовими закладами з метою підготовки кадрів для органів та підрозділів внутрішніх справ.
-організовував вивчення особовим складом райвідділу законодавчих актів, рішень колегій, вимог наказів та вказівок МВС України та УМВС з питань зміцнення законності, укріплення службової та транспортної дисципліни, підвищення професійної майстерності та запобігання надзвичайних подій серед особового складу ОВС.
-забезпечував ведення обліків та аналіз порушень законності і надзвичайних подій, яки сталися з особовим складом райвідділу.
-організовував та проводив службові розслідування за фактами порушень працівниками райвідділу законності, службової дисципліни, допущення надзвичайних подій.
-здійснював аналіз практики вирішення соціально – побутових питань працівників.
-здійснював взаємодію і підтримував зв’язки з районними відділами культури, творчими спілками, установами, організаціями з питань культурного шефства над органом внутрішніх справ.
-відповідав за роботу щодо адаптації до умов служби в органах внутрішніх справ молодих фахівців та працівників, організацію стажування, наставництва. Забезпечував своєчасну та якісну підготовку документації з цих напрямків діяльності.
-відповідав за організацію та своєчасне направлення співробітників на курси перепідготовки, підвищення кваліфікації тощо.
-організовував прийом громадян керівником райвідділу та приймав участь у проведенні службових перевірок.
-відповідав за організацію та проведення психопрофілактичної роботи з персоналом підрозділу.

Образование

Національна академія внутрішніх справ

Правознавство, юрист, Київ
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 8 месяцев)

Николаевский государственный педагогический институт

Исторический факультет, учитель истории и основ правоведения, Николаев
Высшее, с 1991 по 1996 (4 года 10 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: