Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 23 апреля 2024

Юрій

Юрист-правознавець, нормопроєктувальник, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Правознавець

с 09.1998 по наст. время (25 лет 7 месяцев)
Державний сектор, Київ (Юриспрудеція)

Знания и навыки

Користувач ПК Законодавство України Державні реєстри Нормотворча діяльність

Дополнительная информация

Мета: змінити своє життя (сфера діяльності, робота, кар’єра, оточення, інтереси...), реалізація набутих та отримання нових знань, умінь і навичок (у т.ч. у юридичній сфері), підвищення досвіду та професійних здібностей, отримання вигідного місця роботи (сфера діяльності, умови роботи, матеріальне забезпечення, територіальне розташування).
Професійні навички та вміння: робота із законодавством у різних галузях права (цивільне, сімейне, трудове, адміністративне право тощо), вміння швидко відшукати необхідну норму права з того чи іншого питання та дати юридичне роз’яснення щодо її застосування.
Судова практика (вивчення, дослідження, аналіз позовів та судових справ; пошук, підготовка правових аспектів, необхідних для розгляду справ; складання проектів судових рішень, інших процесуальних документів).
Грунтовні знання та тривалий досвід роботи з безпосереднього розроблення та супроводження на всіх етапах нормотворчої діяльності проектів відомчих нормативно-правових актів, проектів актів Кабінету Міністрів України (постанови та розпорядження), указів Президента України, законів України, а також проведення правової (юридичної) експертизи зазначених проектів, підготовка відповідних висновків, юридичних роз’яснень щодо застосування норм права, взаємодія з Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України, міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади, державними органами тощо).
Навички роботи цивільно-правовими договорами, зовнішньоекономічними контрактами (розроблення, аналіз, унесення змін, узгодження тощо).
Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, ввічливий, охайний, емоційно врівноважений, швидко навчаюсь новому, самокритичний. Маю логічне та аналітичне мислення, умію чітко та лаконічно висловлювати думки на папері, виокремлювати головне з-поміж другорядного або значного масиву інформації, організаторські здібності, здатність злагоджувати конфліктні ситуації.
Інші навички та вміння: вільний користувач ПК, вільно працюю з базами чинного законодавства та розроблених проектів законодавчих і підзаконних актів, офіційних веб-сайтів органів державної влади, органів місцевого самоврядування, деякими державними реєстрами.
Готовий до нетривалих відряджень по Україні або за кордон, робота у понаднормовий час – за необхідністю, але не постійно.
Попередня трудова діяльність:
-- лютий 2020 року до т.ч.: Державна міграційна служба.
Функції:
аналіз законодавства в сфері громадянства, оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус;
розроблення проектів актів законодавства (нормативно-правових актів) з питань громадянства, оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус;
проведення правової (юридичної) експертизи проектів нормативно-правових актів;
підготовка юридичних (правових) висновків щодо застосування норм законодавства в сфері громадянства, оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус;
розгляд запитів та звернень громадян, органів влади, юридичних осіб, надання роз’яснень з порушених питань у відповідних сферах правовідносин, офіційне ділове листування.
- березень 2019 року - вересень 2019 року: помічник судді районного суду м. Києва загальної юрисдикції (цивільні, сімейні, адміністративні справи, справи про адміністративні правопорушення).
Функції:
пошук, підготовка правових аспектів, необхідних для розгляду справ;
складання проектів судових рішень, інших процесуальних документів.
- серпень 1998 року – серпень 2017 року: працював на різних посадах, у тому числі керівних, в органах і підрозділах системи МВС України та в центральному апараті Міністерства внутрішніх справ України, Національній поліції України (зокрема, слідчі підрозділи, служба внутрішніх розслідувань, підрозділи з організації та контролю діяльності в умовах режимних обмежень з відомостями, що становлять державну таємницю, забезпечення екологічної та радіаційної безпеки тощо).
Тривалий час працював в юридичному департаменті МВС, у якому, серед іншого, також був керівником законодавчого відділу.

Від роботодавця очікую прийнятну для життя в умовах сьогодення (оплата комунальних послуг, забезпечення нормального життя та розвитку дитини і сім’ї тощо) заробітну плату (від 25 тис. грн.).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: