Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Аліна

Перекладач турецької мови в Стамбул (Туреччина)

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Перекладач турецької мови

с 05.2012 по наст. время (12 лет)
Freelance, Istanbul (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Як пристрасний і досвідчений перекладач, я спеціалізуюся на забезпеченні ефективного спілкування серед залучених сторін та сприянні міжкультурному розумінню. Моя місія полягає у тому, щоб забезпечити успішні комунікації в мультикультурному бізнес-середовищі в Європі та Азії.

Мою пристрасть до мов живить моя любов до мандрів. Споглядаючи культурну різноманітність різних куточків світу, я вдосконалюю свої лінгвістичні навички, розширюю кругозір та знайомлюся з нюансами місцевої ділової практики. Це поєднання мовної експертизи та культурної обізнаності робить мене цінним активом для клієнтів, які зацікавлені у розвитку міжнародної співпраці.

Незалежно від того, чи потрібен вам регулярний мовний супровід спеціаліста-фрілансера для ваших бізнес-цілей, чи фізична присутність перекладача на вашому наступному міжнародному бізнес-заході, зв'яжіться зі мною! Давайте разом створимо світ, в якому спілкування не знає кордонів, і кожна взаємодія бездоганно інтерпретується на зрозумілу з метою покращення глобального розуміння та співпраці.

Моя спеціалізація:

Виставки та бізнес-заходи: використовуючи свій мовний досвід, я перекладаю на різних виставках та бізнес-заходах в Туреччині, Європі та Азії, допомагаю своїм клієнтам почуватися вільно та комфортно в іноземному мовному середовищі.

Послідовний переклад та мовний супровід: я пропоную комплексну мовну підтримку та надаю послуги мовного супроводу під час ділових поїздок в Туреччині, Європі та за її межами. Добре розуміючись на мовних нюансах та організації бізнес-поїздок, я забезпечую ефективну комунікацію моїх клієнтів, які виходять на нові території.

Дистанційний усний переклад та повний мовний супровід вашого бізнесу: в епоху цифрових технологій співпраця з мовним спеціалістом дистанційно — це ефективно та зручно. Конференц-дзвінки, перемовини та презентації на базі онлайн платформ Zoom, Teams, Whatsapp, усний переклад під час телефонної розмови (OPI) - ви призначаєте час, я підключаюсь.

Образование

Київський інститут східної лінгвістики та права

Сходознавство, турецька мова та література, перекладач, Київ
Высшее, с 2002 по 2006 (4 года)

Знания и навыки

Послідовний переклад Виставки Бізнес-заходи Мовний супровід Усний переклад Технічний переклад Дистанційний усний переклад Онлайн-переклад Турецька мова Українська мова Англійська мова Російська мова Організаторські здібності Уважність до деталей

Знание языков

  • Турецкий — свободно
  • Английский — продвинутый
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Испанский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: