Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 декабря 2022 PRO

Андрій

Керівник відділу, директор компанії, менеджер регіонального розвитку продажів

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з розвитку. Менеджер з якості та ефективності.

с 06.2021 по 07.2022 (1 год 1 месяц)
ТОВ «Нова Пошта», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Виявлення цільової аудиторії, її потреб і подальше проведення переговорів з потенційними клієнтами, особисто або по телефону. Повернення 'втрачених' клієнтів. Надання якісної звітності по виконаній роботі. Супровід клієнта на всіх етапах роботи (консультація по послугам компанії, урегулювання конфліктних ситуацій). Складання індивідуальних комерційних пропозицій для кожного клієнта.
Пошук локацій для встановлення почтоматів.
Контроль виконання встановлених ключових показників ефективності, якості та сервісу пов'язаних з роботою поштомату. Контроль терміну дії договорів оренди по закріпленим локаціям.
Проведення зустрічей та переговорів з контрагентами.
Прийом поштоматів в експлуатацію. Ініціювання встановлення, переміщення, закриття поштоматів. Об'їзд поштоматів. Контроль наявності доступу до поштомату. Контроль наповнюваності поштоматів( нульові поштомати, переповнені поштомати). Участь в нарадах.

Керiвник департаменту по роботi з партнерами

с 01.2021 по 06.2021 (5 месяцев)
ТОВ «КардСервіс», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Розвитком мережі споживчого кредитування (пошук і залучення до співпраці торгових організацій, інтернет магазинів).Налагодженням ділових контактів з потенційними партнерами (ділове листування, переговори, зустрічі, укладення договорів).Підтримання та супроводження партнерських відносин в наявній мережі. Постановка і контроль за реалізацію цілей.

Регіональний менеджер Києва

с 01.2019 по 06.2020 (1 год 5 месяцев)
ТОВ "Ізі Кредит", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Забезпечення процесу і контроль за реалізацію цілей і функцій регіонального управління. Формування стратегічного і тактичного планів розвитку території діяльності регіональної дирекції. Внесення пропозиції про підвищення рентабельності роботи дирекції. Робота з запереченнями клієнта, скорочення заборгованостей від клієнтів перед партнерами. Реалізація програм спрямованих на просування кредитного продукту компанії. Залучення, навчання і мотивація співробітників. Контроль роботи персоналу і відділень в цілому. Моніторинг прибутковості відділень.

Директор

с 09.2016 по 01.2019 (2 года 4 месяца)
ТОВ "Преміум Кредит", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Побудова з нуля фінансової компанії, від отримання свідоцтва та ліцензії Нацкомфінпослуг до забезпечення прибуткової роботи відділень і компанії в цілому. Адміністративне і операційне управління, бюджетування і реалізація стратегії розвитку на 2017-18г. Розробка кредитних продуктів. Пошук і залучення нових партнерів. Впровадження системи КРІ. Подання звітності регулюючим органам (Нацкомфінпослуг, Держфінмоніторинг). Виконання планових показників.Оптимізація процесів андеррайтингу, реалізація ефективної політики, впровадження системи аналізу бізнес процесів компанії, координація процесів на аутсорсинг. Підключення платіжної системи, запуск ІР-телефонії, CRM системи і ERP на базі 1С 8.3. Пошук і впровадження нового програмного забезпечення та участі в налаштуванні всіх процесів, пов'язаних з внесенням і супроводом кредитних договорів. Розробка організаційної структури, кредитної політики, кредитних договорів, заяв, правил проведення внутрішнього фінансового моніторингу.Підбір кадрів в відділ андеррайтингу, відділ по роботі з проблемною заборгованістю, відділ аналітики та контролю. Подача і отримання торгової марки. Забезпечення відповідності компанії всіх держ і правових норм. Координатор Київстар.

Регіональний менеджер реалізації прямих продажів

с 08.2015 по 11.2015 (3 месяца)
ПАТ "Укртелеком", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Розвиток магазинів у філії. Виконання доведених до ЦОА і індивідуальних планових показників з продажу послуг споживачам масового сегмента, а саме:
план з підключень послуги ТА; план з підключень послуги доступу до мережі Інтернет; план з підключень послуги Інтерактивне TV »; план з підключень послуги рухомого (мобільного) зв'язку; інші доведені плани. Формування планів по підключенню в КМФ і КОФ мобільного та фіксованого зв'язку. Контроль реалізації доведених планів до ЦОА; Контроль відсіву та програм лояльності. Активний пошук і залучення партнерів, переговори, підписання договорів співпраці; Забезпечення якісного обслуговування споживачів в ЦОА відповідно до стандартів; Контроль за виконанням нарядів на перевірку технічної можливості, підключення, закриття нарядів; Підготовка акційних пропозицій з продажу послуг споживачам масового сегмента в ЦОА. Формування аналітичної звітності Аналіз попиту на послуги компанії. Управління командою 40-50 чол, підбір персоналу, відрядження по області.

Регіональний менеджер

с 07.2015 по 09.2016 (1 год 2 месяца)
ТОВ "Мікрокредитний Центр БМ", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Ефективне управління філією. Реалізація політики продажів компанії, стратегії розвитку нових та існуючих напрямків. Розробка плану продажів і забезпечення виконання. Контроль роботи персоналу і відділення в цілому. Залучення, навчання і мотивація співробітників. Моніторинг прибутковості відділення. Планування витрат і доходів по здійснюваним у відділенні операціям. Консультування клієнтів по фін питань і продуктам компанії. Участь в процесах кредитування клієнтів і подальшого моніторингу виданих кредитів.

Регіональний менеджер (начальник філії №8)

с 01.2014 по 08.2015 (1 год 7 месяцев)
ТОВ "Ізі Кредит", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Ефективне управління довіреним філією. Бізнес-планування і розвиток, розробка і реалізація політики продажів компанії, розробка стратегії розвитку нових та існуючих напрямків, розробка плану продажів і забезпечення його виконання, координація діяльності, розвиток, навчання та мотивація співробітників, робота з проблемною заборгованістю.

Заступник начальника по центральній частині відділу споживчого кредитивання м.Києва

с 03.2009 по 11.2013 (4 года 8 месяцев)
ПАТ Дельта Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

- Заступник начальника по центральній частині відділу споживчого кредитивання м.Києва;
- Менеджер регіонального розвитку по стратегічних партнерах відділу споживчого кредитування;
- Менеджер регіонального розвитку Київського відділення №8;
- Кредитний інспектор.

Робота з партнерами (контакти з директорами магазинів і усунення проблем по роботі). Управління персоналом як менеджерами по стратегічних партнерів так і локальним, інспекторів кредитних і економістів РОС на відділенні, контроль за реалізацію цілей і функцій регіонального управління, пошук партнерів для співпраці роботи по сателітні схемою, віддалений доступ, залучення фізичних осіб до кредитування, підбір персоналу. Пошук приміщень під кредитні центри та підписання договорів оренди.

Образование

Сумський Національний Аграрний Університет

Менеджмент организацій, Суми
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення кваліфікації керівників фінансових компаній

2016

«Стратегічний развиток зони», «Лідерські уміння», «Мотивація і залученість співробітників»

2019

«Підбір, адаптація і утримання людей в команді», «Уміння управляти»

2020

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Windows HCL Notes АБС Б2

Знание языков

  • Немецкий — средний
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Не готовий до переїзду, готовий до відряджень

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: