Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2024 PRO

Альона

Продавець-консультант, 17 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Продавець-консультант, касир торгівельного залу, старший продавець.

с 02.2019 по 03.2024 (5 лет 1 месяц)
ISEI, Харків (Роздрібна торгівля)

Професійні консультанції відомих брендів косметики Кореї. Проходження таємних покупців на найвищі бали. Стажування нових співробітників. Працювання як в команді так і самостійно. Досягнення планів поставлених компанією . Робота з 1С ( офіційно), терміналом, участь у інвентаризаціях, відкриттях нових магазинів, інкасаціях. Виконання KPI показників, та високі комунікативні навички. Робота як в окремих магазинах так і в торгівельних центрах. Легко працюю за скриптом, була підвищена до посади старшого продавця.

Продавець- консультант, продавець-касир.

с 10.2015 по 02.2019 (3 года 4 месяца)
Магазин Beyond, Харків (Роздрібна торгівля)

Продаж люксових брендів косметики в Кореї. Висококваліфіковані консультації на рівні інгредієнтів. Робота з касою, терміналом, 1С. Перерахування, прийом товару, ведення бази.

Продавец- консультант, продавец- кассир.

с 12.2011 по 09.2015 (3 года 9 месяцев)
ООО Дерби ЛТД, Харьков (Роздрібна торгівля)

Продавець - консультант, продавець - касир, прибирання магазину, прийом товару, виставлення товару, оновлення вітрин, участь в інвентаризації, робота за сценарієм, регулярне проходження таємних покупців на найвищі бали. Постійне підвищення кваліфікації.

Продавець- консультант, продавець- касир. .

с 04.2011 по 09.2011 (5 месяцев)
Магазин Гардероб, Харків (Роздрібна торгівля)

Продавець-консультант, підвищення на посаду продавець-касир. Робота з одягом та взуттям. Прибирання магазину, виставлення товару, обслуговування до 4 покупців за одну хвилину. Підтримання порядку в магазині протягом усього робочого дня. Участь в інвентаризації та заміна адміністратора магазину. Робота з таємними покупцями. Робота з касою та участь у інкасаціях.

Образование

ЗОШ №65

Харків
Среднее, с 1995 по 2005 (10 лет)

Знания и навыки

1С:Роздріб Самостійність Комунікабельність Здатність до навчання Контроль цінників Продаж одягу Відповідальність Знання стандартів обслуговування Уважність Передпродажна підготовка товару Продаж косметичних засобів Проведення касових операцій Доброзичливість Продаж взуття Неконфліктність Цілеспрямованість

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Хочу працювати в дружньому колективі де всі поважають один одного. Для мене робота це частка життя і я ставлюсь до неї так само відповідально як і до решти свого часу. Вмію знаходити компроміси, але також і відстоювати свою думку. Навчання дається мені легко і я працюю з максимальною віддачею, люблю бути профі своєї сфери і відповідати на будь-які питання тому постійно навчаюсь. До колег завжди ставлюсь з повагою не важливо це нові, чи люди які вже давно працюють.
Не розглядаю варіанти роботи в кол центрах.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: