Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 июня 2023 PRO

Микола

Директор, головний інженер, начальник відділу, 80 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор департаменту капітального будівництва

с 10.2020 по наст. время (3 года 7 месяцев)
ТОВ "Євро-Реконструкція" (Дарницька ТЕЦ), Київ (Енергетика)

Керівництво департаментом капітального будівництва.Пошук та залучення інвестицій. Підготовка захист та впровадження інвестиційних програм підприємства в державних структурах (НКРЕКП, КМДА, КМ, тощо). Підготовка та проведення ремонтних програм, модернізацій та переоснащень обладнання підприємства. Підготовка тендерної документації. Ведення переговорів з підрядними організаціями. Операційна діяльність підприємства. Контроль якості проведення будівельно-монтажних та ремонтних робіт. Супроводження капітального будівництва від "0" до введення в експлуатацію. Співпраця з державними структурами.

В.о. директора департаменту капітального будівництва

с 02.2020 по 09.2020 (7 месяцев)
ТОВ Євро-Реконструкція, Київ (Энергетика)

Керівництво департаментом капітального будівництва. Перевірка та затвердження інвестиційних програм. Технічний супровід проектів будівництва класу СС2 та СС3 від "0" до введення їх в експлуатацію. Пошук інвестцій. Підготовка та супровід тендерної документації.
Організація технічної підготовки виробництва (будівництва);
Керування поточним і перспективним плануванням технічного розвитку підприємства, його виробничої бази;
Організація технічного нагляду за відповідністю будівельно-монтажних робіт затвердженій проектно-кошторисній документації, робочим кресленням, будівельним нормам та правилам, вимогам охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту й охорони навколишнього середовища;
Контроль термінів та запобігання погіршенню якості виконання робіт;
Забезпечення виконання підприємством усіх зобов'язань;
Запровадження процесів щодо вдосконалення виробництва, забезпечення дотримання режиму економії матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.
Перевірка та затвердження проектної та кошторисної документації.

Начальник відділу супроводження капітального будівництва (ОКС)

с 09.2018 по 02.2020 (1 год 5 месяцев)
ТОВ "ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ", Київ (Энергетика)

Досвід ведення переговорів з проектними та підрядними організаціями. Досвід в будівництві енергетичних об'єктів (СС2, СС3) та ремонті енергетичного обладнання як в якості замовника так і підрядника. Хороші знання програм АВК, AutoCAD, Word, Excel, Pover Point та інші офісні програми. Підготовка та погодження технічних завдань на проектування, їх супровід та перевірка відповідності проектної документації технічному завданню.
Підготовка та супровід тендерної документації. Підготовка короткострокових та довгострокових інвестиційних програм, їх захист в державних структурах. Участь у розробці ТЕО (техніко економічних обгрунтувань). Супровід будівництва від його початку до здачі в експлуатацію. Перевірка кошторисної документації на відповідність. Перевірка та контроль за веденням технічної документації на будівництві.

Головний інженер

с 07.2017 по 09.2018 (1 год 2 месяца)
ТОВ "Спецкомбудмонтаж", Київ (Енергетика)

Підготовка висновків по проектам на нове будівництво, реконструкцію та модернізацію систем теплопостачання. Контроль ходу нового будівництва, реконструкції та виконання капітального ремонту об'єктів теплопостачання. Підготовка календарних планів (графіків) оглядів, перевірок і ремонтів обладнання. Підготовка заявок на ліміти енергопостачання і приєднання додаткових потужностей до електричних і теплових мереж. Аналіз причин втрат всіх видів енергії, технічний нагляд за виконанням будівельно-монтажних робіт і прийом закінчених об'єктів від підрядних будівельних організацій. Контроль ходу виконання будівельно-монтажних робіт, якості матеріалів, виробів, конструкцій, затверджених проектно-кошторисною документацією, робочим кресленням, будівельним нормам и правилам, стандартам, технічним умовам. Перевірка правильності складання кошторисів. Участь у вирішенні питань про внесення змін до проекту.Оформлення технічної документації. Контроль дотримання інструкцій експлуатації, технічного обслуговування і контролю за енергетичне обладнанням і енергетичними мережами. Участь в розслідуванні причин аварій, відключень, розробка заходів для їх ліквідації та запобігання, створення безпечних умов праці.
Здійснення контролю за дотриманням правил і норм охорони праці, інструкцій по експлуатації енергетичного обладнання та теплових мереж.За час роботи на посаді Головного інженера було проведено модернізацію 8 об'єктів а саме реконструкція котелень з переведенням на альтернативні види палива загальною потужністю 18,45 МВт. Особисто одночасно був керівником виконання робіт на 4-х об'єктах, потужністю 3000 кВт., 2250 кВт., 1600 квт., І 800 кВт. Крім цього паралельно проводилися поточні та капітальні ремонти енергетичного обладнання, виконувалися загальнобудівельні роботи по капітальному ремонту приміщень.

Інженер-енергетик

с 09.2016 по 07.2017 (10 месяцев)
ООО Спецкомбудмонтаж, Київ (Енергетика)

Модернізація газових котелень. Установка, налагодження та обслуговування твердопаливних котелень. Забезпечення безперебійного роботи, правильної експлуатації, ремонту і модернізації енергетичного устаткування електричних і теплових мереж. Підготовка висновків по проектам на нове будівництво, реконструкцію та модернізацію систем теплопостачання. Контроль ходу нового будівництва, реконструкції та виконання капітального ремонту об'єктів теплопостачання. Підготовка календарних планів (графіків) оглядів, перевірок і ремонтів обладнання. Підготовка заявок на ліміти енергопостачання і приєднання додаткових потужностей до електричних і теплових мереж. Аналіз причин втрат всіх видів енергії, технічний нагляд за виконанням будівельно-монтажних робіт і прийом закінчених об'єктів від підрядних будівельних організацій. Контроль ходу виконання будівельно-монтажних робіт, якості матеріалів, виробів, конструкцій, затверджених проектно-кошторисною документацією, робочим кресленням, будівельним нормам и правилам, стандартам, технічним умовам. Перевірка правильності складання кошторисів. Участь у вирішенні питань про внесення змін до проекту.Оформлення технічної документації. Контроль дотримання інструкцій експлуатації, технічного обслуговування і контролю за енергетичне обладнанням і енергетичними мережами. Участь в розслідуванні причин аварій, відключень, розробка заходів для їх ліквідації та запобігання, створення безпечних умов праці.
Здійснення контролю за дотриманням правил і норм охорони праці, інструкцій по експлуатації енергетичного обладнання та теплових мереж.

Майстер спеціалізованого ремонту котло-турбіних цехів

с 04.2016 по 09.2016 (5 месяцев)
ДП "Енергоремонт" ПАТ "Київенергоремонт", Киев (Енергетика)

Ремонт котельного обладнання парових та водогрійних котлів різного типу. Ремонт допоміжного обладнання.

Инженер-налагоджувальник лінії по виробництву харчової продукції

с 05.2012 по 04.2016 (3 года 11 месяцев)
ПАТ Оболонь, Киев (Харчова промисловість)

контроль роботи виробничих ліній. Ремонт, налагодження виробничого обладнання

Директор

с 08.2004 по 05.2012 (7 лет 9 месяцев)
ФОП Антонюк, Киев (Розничная торговля)

Мастер технічної дільниці

с 04.1998 по 07.2004 (6 лет 3 месяца)
КП по УЖГ Дніпровського району м. Києва, Киев (Послуги для населення та бізнесу)

технічне обслуговування житлових будинків

Образование

Національний університет харчових технологій

Енергетики та енергоменеджменту, Київ
Высшее, с 2016 по 2017 (1 год)

Проектування, монтаж та експлуатація теплових та електричних станцій.

Національний університет харчових технологій

Теплоенергетик, Київ
Высшее, с 2013 по 2016 (3 года)

Проектування, монтаж та експлуатація теплових та електричних станцій

Київський енергетичний технікум

Технік -теплотехник, Киев
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (3 года)

Монтаж та експлуатація теплоенергетичного устаткування теплових та електричних станцій

Чемеровецьке медичне училище

Фельшер, Чемерівці
Среднее специальное, с 1990 по 1994 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Учебный центр "Новатор" 4 группа по електробезопасности.

удостоверение №17-2/39........2018.

Охрана труда при работе на высоте.

удостов: 17-3/12.......2017

Правила Безопасности систем газоснабжения

удост.: 17-3/.........2017

Правила експлуатации сосудов под давлением

уд.: 17-3........2017

Правила експлуатации водогрейных и паровых котлов до 115 и выше.

уд.: 17-3/.....2017

Охрана труда и прм. безопасность в строительстве

17-2/........2017

Пожарная безопасность

251........ 2017

Знания и навыки

MS Excel MS Word AutoCAD КОМПАС АВК Дебет Плюс Работа в програме АВК, AUTORAD

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: