Дмитро
Шеф-повар
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город проживания:
- Винница
- Готов работать:
- Винница, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3169015
Дополнительная информация
Масловський Дима
Дата народження:
09 Бер 1991
Регіон:
Вінниця
Можливість переїзду:
Будь-який регіон України
Телефон (и):
[
E-mail:
[
Шеф-повар
(оновлено 31 Жов 2015)
Мета: стабільністьё
Організація робочого та технологічного процесу. Розроблення та удосконалення меню і калькуляційних та технологічних карт.
Ключова інформація
Не одноразовий опит проектування плану кухні "Під ключ", відкриття нових закладів та працюючих. Знання Української, Європейської, Японської, Італійської кухні. Технолог 5-го розряду. Не одноразова перемога на кулінарних конкурсах.
досвід роботи
Шеф-кухар
Січень 2017- Січень 2018 (1 рік)
Ресторано-готельний комплекс "Mont Blanc" і готель "Франція м. Винница ( https://20.ua/ru/vn/restoranyi-kafe-baryi/restoranyi/mont-blanc-restoran.html ), (http://hotelfrance.com.ua/uk/)
28 співробітників
Другое Відкриття ресторану з "Нуля" поставлення меня і робочого процесу.
Шеф-кухар
Лип 2014 - січень 2017 (2 рік 5 міс)
Art Pub Beer & Blues» м. Винница (http://www.beer-n-blues.com.ua)
від 20 до 50 співробітників
Шеф-кухар
Жов 2013 - Вер 2014 (1 рік)
кафе ,,Хуторок'' м. Жмеринка
від 20 до 50 співробітників Другое
Відкриття кафе і поставлення робочого процесу.
Шеф-кухар
Лип 2013 - Вер 2013 (3 міс)
М12 - Центр Автотуризма (http://www.doroga.ua/restaurant/Vinnickaya/Krasnopolka/M12/2051)
від 20 до 50 співробітників Другое
Реанімація підприємства. Зміна технологічного процесу та меню.
Су-шеф
Кві 2012 - Чер 2013 (1 рік 3 міс)
Butterfly Загородный комплекс м.Вінния (http://butterfly.vn.ua/)
від 50 до 100 співробітників Другое
Глобальний досвід по організації праці
Су-шеф
Сер 2011 - Кві 2012 (9 міс)
Ресторан Арт Авеню Тернопіль (http://[
від 20 до 50 співробітників Другое
отримав посаду Су-шефа
Повар универсал
Вер 2009 - Кві 2011 (1 рік 8 міс)
ресторан 777. м. Тернопіль
від 20 до 50 співробітників Другое
Освіта
Комерційний коледж харчових технологій та інженерії. (Тернопіль)
рік закінчення 2013
Технолог харчових технологій бакалавр
Курси, тренінги, сертифікати
Все людям(Львів)
рік закінчення 2015
Обмін досвідом
Золота трійця(Київ)
рік закінчення 2013
Підвищення кваліфікації
Похожие кандидаты
Шеф-повар грузинской кухни
Винница, Днепр
,
еще 5 городов
Шеф-кухар, сушеф, технолог, завідуючий виробництвом
Винница
Шеф-повар
Одесса, Удаленно
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно
Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Винница, Днепр
,
еще 4 города
Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Ивано-Франковск, Киев
,
еще 8 городов