Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2024 PRO

Костянтин

Керівник, директор виконавчий, операційний, з безпеки, радник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
61 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Генеральний директор

с 06.2021 по 02.2022 (8 месяцев)
Національна сирна компанія (ТМ "КОМО", "Клуб Сиру", "Канів"), Київ (Харчова промисловість)

Керівництво Бізнесом з виробництва сирів (2 заводи з сучасним виробничим обладнанням) та їх продажу (мережі, дистриб’ютори та експорт), а саме:
1. Реалізація стратегічних завдань власника, відповідальність за прибуток компанії та її життєздатність.
2. Вдосконалення організаційних структур, формування професійного менеджменту та колективу однодумців, розподіл завдань та делегування відповідальності, стратегічне та поточне планування.
3. Організація формування, впровадження та реалізації основної бізнес-стратегії, а також допоміжних та підтримуючих стратегій за напрямками діяльності (маркетингова, виробнича, комерційна, ЗЕД, фінансова, інвестиційна, логістична, цифрової трансформації, управління персоналом тощо).
4. Контроль забезпечення планової прибуткової діяльності Бізнесу шляхом оптимізації планування виробництва, зменшення собівартості, управління асортиментним портфелем, товарними запасами та логістикою, відпрацювання гнучкої та ефективної цінової політики, розширення клієнтської бази та збільшення обсягів продажів продукції.
5. Координація діяльності виробничих, комерційних та допоміжних підрозділів, контроль ефективності їх діяльності та її ключових показників.
6. Організація цифрової трансформації бізнес-процесів, створення аналітичних систем їх оцінки та прогнозування.
7. Представлення компаній у зовнішніх відносинах, проведення переговорів, взаємодія з державними органами, представництво у професійних та галузевих Спілках.

Виконавчий директор

с 09.2016 по 04.2022 (5 лет 7 месяцев)
ТОВ "Континіум" (Управляюча компанія (УК) фінансово-промислової групи «Континіум»), Київ (Охорона, безпека)

Група компаній «Континіум» об'єднує Бізнеса різних напрямків: продаж палива (WOG), виробництво сирів (ТМ "КОМО", "Клуб Сиру", "Канів", 2 заводи), виробництво скляних пляшок (завод «РСЗ»), банк (БІЗ), готель (Ріксос-Прикарпаття), рітейл, нерухомість, девелопмент, будівництво та ін.

Основний функціонал Виконавчого директора УК:
1.Організація виконання управлінських рішень. Забезпечення організаційних, розпорядчих і контрольних функцій виконання та дотримання в Групі законодавства, корпоративних стандартів, регламентуючих процедур, планів, наказів, розпорядчих документів, рішень та доручень.
2.Реалізація в Групі безпекової політики, єдиної політики інформатизації, кадрового забезпечення бізнесу, систем тендерних закупівель, корпоративного регулювання та контролю у сфері транспорту, внутрішнього аудиту та контролю, оптимізаційної податкової політики та системи документообігу.
3. Перевірка обґрунтованості та достовірності річних бюджетів Компаній та Бізнесів, а також інвестиційних проектів. Організація та проведення річних і тематичних аудитів компаній Групи та дотримання і виконання ними бюджетів.
4.Адміністративно–господарське забезпечення життєдіяльності Управляючої компанії Групи, управління страховими ризиками підприємств Групи, забезпечення діяльності архівів.
5.Безпосереднє керівництво підрозділами УК, які відповідно до своїх повноважень забезпечують в Групі безпеку, охорону, внутрішній аудит та контроль, ІТ політику, кадрове, матеріально-технічне та транспортне забезпечення, управління страховими ризиками, податкове планування, підтримку внутрішніх комунікацій, діловодство.
6.Кураторство діяльності охоронного та транспортного бізнесу, координація взаємодії підрозділів УК та структурних підрозділів Групи при реалізації планових завдань та управлінських рішень.
7.Організація заходів з викриття умов та фактів порушень та зловживань менеджментом компаній Групи, з протидії конфліктам інтересів, проведення службових перевірок та розслідувань, забезпечення відшкодування збитків.
8.Представництво інтересів Групи у взаємовідносинах з контрагентами, органами влади та управління, правоохоронним та контролюючими органами, громадськістю та громадськими організаціями тощо.

Помічник Генерального директора з безпеки

с 09.2015 по 09.2016 (1 год)
ТОВ "Континіум", Київ (Охорона, безпека)

Основні завдання – організація, уніфікація та координація підрозділів безпеки Бізнесів, що входять в Групу компаній, за напрямами:
1. Своєчасне виявлення внутрішніх загроз, їх причин та умов. Забезпечення безпеки виробничої та операційної діяльності, попередження (викриття) фактів порушень та правопорушень з боку співробітників компаній, вивчення та перевірка, у тому числі на стадії прийняття на роботу осіб, які будуть допущені до фінансових та матеріальних цінностей, конфіденційної інформації а також комерційної таємниці, проведення профілактичної роботи; локалізація негативних наслідків загроз.
2. Протидія посяганням ззовні на інтереси бізнесу; своєчасне виявлення зовнішніх загроз, методів, способів, форм діяльності, причин і умов, що сприяють нанесенню збитку бізнесу, порушенню його нормального функціонування і розвитку; локалізація негативних наслідків загроз.
3. Забезпечення безпеки договірних відносин та ділового співробітництва; перевірка надійності партнерів, фінансової стабільності та платоспроможності контрагентів за договорами; сприяння в проведенні заходів з виконання обов’язків недобросовісними партнерами.
4. Забезпечення (сприяння в забезпеченні) належного рівня інженерно-технічної та фізичної захищеності офісів, будівель, об’єктів та майданчиків, технічних засобів, матеріально–фінансових цінностей та їх перевезень; пропускного и внутрішньо-об’єктового режимів на об’єктах компаній. Організація невідкладних заходів при екстремальних та нештатних ситуаціях.
5. Організаційний, правовий, оперативний, фізичний та інженерно-технічний (інженерний, технічний, апаратний, програмний тощо) захист інформації та відомостей, що є конфіденційною, або складають комерційну таємницю компаній.
6. Інформаційне забезпечення управлінських рішень; надання інформаційної підтримки заходам юридичного підрозділу, за необхідності – підрозділам з розвитку, аналізу, аудиту та ін. структурних підрозділів.

Голова Державної податкової служби АРК (областей)

с 12.2009 по 09.2013 (3 года 9 месяцев)
Державна податкова Служба, Луцьк, Хмельницький, АР Крим (Державні організації)

керівництво великим (понад 1,5 тис. осіб) різнопрофільним колективом у т.ч. з 15-20 відокремленими структурними підрозділами

Начальник Управління податкової міліції області

с 03.2008 по 12.2009 (1 год 9 месяцев)
Державна податкова Служба, Луцьк (Державні організації)

Радник Генерального Директора аеропорту з безпеки

с 10.2007 по 03.2008 (5 месяцев)
Аеропорт «Київ», Київ (Транспорт, логістика)

Радник Начальника Донецької залізниці з безпеки

с 08.2005 по 10.2007 (2 года 2 месяца)
Донецька залізниця, Донецьк (Транспорт, логістика)

Радник Голови спостережної Ради Банку з безпеки

с 09.2003 по 07.2005 (1 год 10 месяцев)
АКБ «Автокразбанк», Донецьк (Фінанси, банки, страхування)

Оперативні та керівні (з 1999 р.) посади в органах держбезпеки

с 02.1988 по 03.2008 (20 лет 1 месяц)
_, Одеса, Київ, Донецьк (Державні організації)

Командир підрозділу

с 08.1985 по 02.1988 (2 года 6 месяцев)
Збройні Сили, Миколаїв (Миколаївська обл.) (Державні організації)

Образование

Докторантура Міжрегіональної Академії управління персоналом

Державне управління, Київ
Высшее, с 2008 по 2011 (2 года 7 месяцев)

Доктор філософії в галузі державного управління. Дисертація на тему "Державно-правове регулювання економічної безпеки національної економіки".

Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана

Магістратура, МВА, Київ
Высшее, с 2004 по 2007 (3 года 1 месяц)

Магістр бізнес-адміністрування (МВА). Магістерська робота "Інвестиційний проект технічного переозброєння підприємства"

Національна академія Служби безпеки України

Правознавство, юрист, Київ
Высшее, с 1997 по 2000 (3 года 4 месяца)

Ташкентське вище командне танкове училище

Експлуатація колісних та гусеничних машин, інженер, Ташкент
Высшее, с 1981 по 1985 (3 года 11 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Deloitte Academy "Школа СЕО майбутнього"

2021

International Open University (Міжнародний відкритий Університет м. Київ), державне управління doctor of philosophy

2011

Business School Groupe INC Ecole De Management (Школа Менеджменту групи ICN м. Нансі, Франція) – Business Administration МВА

2007

Chambre De Commerse Et D'Industrie De La Moselle (Міжнародна вища школа комерції (ЕСІДЕК) м. Мец, Франція) МВА

2007

Вищі курси військової контррозвідки КДБ СРСР

1989

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook MS Access Графічні редактори Веб-браузери Графічний дизайн СЕД

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

- досвід керівництва великими (понад 1,5 тис. осіб) різнопрофільними колективами у т.ч. з відокремленими структурними підрозділами;
- практичний досвід в організації і веденні системного бізнесу, в стратегічному та тактичному плануванні його розвитку, розробці та реалізації програм, бізнес-планів та бізнес-проектів;
- значний досвід в організації ефективних бізнес- процесів із оптимальним розподілом ресурсів, сил та засобів; відпрацюванні, впровадженні та контролю дотримання корпоративних стандартів, регламентуючих процедур і систем прийняття рішень;
- досвід у формуванні команди однодумців, організації роботи проектних офісів, організації ефективної взаємодії структурних підрозділів при реалізації планових завдань та управлінських рішень.
- знання та навички у відпрацюванні ключових показників ефективності бізнесу та його структурних підрозділів, їх контролю та оцінці.
- значний досвід в організації та забезпеченні економічної безпеки, аудиту бізнес-процесів, контрольно-ревізійних функцій тощо;
- практичний досвід в організації комунікацій з партнерами та конкурентами, а також з міністерствами, відомствами, правоохоронними і контролюючими органами, місцевими органами влади і управління;
- математичний та аналітичний склад розуму. Лідерство, комунікабельність. Високий рівень відповідальності, самоорганізації, вимогливості до себе та підлеглих, цілеспрямованості, енергійності та розумної ініціативи. Націленість на результат діяльності. Прагнення до саморозвитку, постійне підвищення свого професійного рівня.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: