Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 марта 2024 PRO

Олексій

Інженер-програміст, системний адміністратор, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з комп’ютерних систем

с 01.2022 по 09.2022 (8 месяцев)
СГПП «Несвіч, Луцьк (Вирощування, очищення, зберігання та реалізація зернових, бобових та олійних культур.)

Сервісне обслуговування комп’ютерної та периферійної техніки працівників офісу. Збір комплектуючих ПК, ремонт ПК, встановлення windows та програмного забезпечення. Обслуговування величезного парку відеонагляду, а також монтаж і встановлення нових відеокамер та програмне налаштування відеореєстраторів. Ремонт та відновлення існуючих камер. Адміністрування пропускної системи для працівників. Налаштування свічів, роутерів та точок доступу.

Системний адміністратор

с 12.2020 по 01.2022 (1 год 1 месяц)
Волинські оптичні мережі, Луцьк (Діяльність у сфері проводового електрозв'язку та інтернет)

Технічна підтримка користувачів мережі інтернет провайдера «Волинських оптичних мереж». Вирішення проблем користувачів та налаштування обладнання у телефонному режимі. Налаштування мережевого обладнання (роутери, android tv приставки, mikrotik, відеореєст

Системний адміністратор

с 03.2017 по 08.2020 (3 года 5 месяцев)
ТзОВ "Птахокомплекс "Губин", Луцьк (Вирощування птиці, виробництво та реалізація м'яса птиці)

Сервісне обслуговування працівників фірми, створення користувачів у програмах Kerio Connect, 1С, M.E.d.o.c. для працівників, віддалене усунення проблем у користувачів через програми Anydesk, TeamViewer, Ammyadmin, RDP, прошивання та видача карточок (перепусток) працівникам через програму GoldenGate2002, teksar trek, для введення контролю за співробітників та їх відвідування робочого місця, введення обліку комп’ютерної техніки а також її закупка, налаштування та обслуговування переферійної техніки (принтери, сканери, проектори, факси, телефони), резервування баз даних програм 1С та M.E.d.o.c., контроль за програмою Bittorrent Sync для обміну внутрішньої інфомації між установами фірми, сторення та налаштування FTP-папок, відрядження по об’єктах фірми для налаштування комп’ютерної техніки, та відеонагляду, діагностика комп’ютерної техніки (по можливості її ремонт), прокладання мереж для Інтернету та відеонагляду.

Інженер - монтажник

с 03.2016 по 12.2016 (9 месяцев)
ПП "Охоронні системи", Луцьк (Продаж, монтаж, ремонт систем охорони та відеонагляду. Пультова і фізична охорона, послуги групи швидкого реагування.)

Монтаж мережі та обладнання, а також його налаштування для охоронного, пожежного та відеонагляду. Відрядження по Волинській області.

Інженер програміст

с 10.2015 по 04.2016 (6 месяцев)
Модуль, Луцьк (Програмне забезпечення для ведення обліку, бухгалтерський супровід, IT супровід.)

Сервісне обслуговування клієнтів, адміністрування серверів 1С, резервування баз даних, поновлення програми 1С, робота з банківськими клієнт банками, віддалена допомога користувачам виправлення проблем, встановлення програмного забезпечення та його налаштування, технічно-апаратне обслуговування техніки, надання консультацій по програмному забезпеченні, відрядження по Волинській області.

Інженер програміст

с 07.2011 по 09.2015 (4 года 2 месяца)
Любешівська центральна районна лікарня, Любешів (Охорона здоров'я населення)

Сервісне обслуговування клієнтів, адміністрування серверів 1С, резервування баз даних, поновлення програми 1С, робота з банківськими клієнт банками, віддалена допомога користувачам виправлення проблем, встановлення програмного забезпечення та його налаштування, технічно-апаратне обслуговування техніки, надання консультацій по програмному забезпеченні.

Образование

Луцький національний політехнічний університет

Автоматизоване управління технологічними процесами, Луцьк
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

Загальний досвід роботи у:

1С 7.7, 1С 8.1, WIN 98, 2000, ME, XP, Server 2003, 2008R1, R2, 7, 8.1,10,11. Office 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, Linux.
Мережеве обладнання (налаштовування): VLAN, Routing, 802.11, VPN.

Досвід та знання у прокладанні мережевих кабелів, встановлення та налаштування операційних систем Windows, Linux а також будь-якого програмного забезпечення, діагностика та ремонт комп’ютерного та периферійного обладнання та його налаштування і встановлення, налаштування модемів, роутерів, точок доступу. Вміння працювати у великому колективі. Навчання та надання консультацій співробітникам у використання програмного забезпечення в тому числі програми 1С, M.E.DOC та комп'ютерної техніки.
Є великий досвід роботи у сфері охоронних систем: охоронна сигналізація та особливо у відеонагляді.

Особисті якості:
•Пунктуальність.
•Вміння працювати у великому колективі; неконфліктний; вмію найти спільну мову.
•Відповідальний.
•Ініціативний, цілеспрямований, націлений на результат, стресостійкий, енергійний,
•Завжди готовий до навчання та вивчення чогось нового.

Додаткова інформація:
Сімейний стан – одружений.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: