Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 апреля 2023 PRO

Vladislav

Business Development Manager, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Засновник

с 09.2020 по 12.2022 (2 года 3 месяца)
Carstetiq, Харків (ЗМІ, медіа)

Carstetiq - комерційний проект спрямований на створення авторського фото та відео контенту відповідно до брендбука, який потім буде використаний у маркетинговій діяльності автомобільних компаній.
Сфера використання: зовнішня реклама (білборди), соціальні мережі (Instagram, FB, TikTok, YouTube), брошури;
Наші компетенції – створення концепції, знімальний процес, монтаж, надання готового продукту (що відповідає всім стандартам бренду) імпортеру для подальшої маркетингової діяльності в Україні.
Моя роль – керування творчої команди; комунікація з потенційними замовниками; укладання партнерських відносин; організація знімального процесу; презентації готового продукту.

Виконані кейси:
- Porsche
- Land Rover
- BMW
- Toyota
- Jaguar

Співзасновник

с 09.2018 по 03.2022 (3 года 6 месяцев)
AutoPosters, Харків (Автобізнес та автосервіс)

AutoPosters – це цифровий хаб для автомобільних ентузіастів.

AutoPosters tours - розробляв від початку і до кінця кастомні групові та індивідуальні тури для своїх клієнтів (преміум сегмент). Розробка та узгодження маршруту; бронювання готелів/ресторанів/квитків на літаки, на заходи/інше; супровод 24/7.

AutoPosters merchandise - робили та продавали свої постери, футболки, чохли на телефон, ітд.

AutoPosters media – створювали авторський відео-контент для справжніх автомобільних фанатів (режисування, озвучка, монтаж), який потім розміщували та просували на усіх площадках.

COO + Помічник керівника

с 04.2018 по 09.2018 (5 месяцев)
Illuminates, Харків (IT)

Займався створенням, розвитком та просуванням ICO проектів. Надавали замовникам повний спектр послуг, починаючи з написання WhitePaper, створення робочої Токеноміки, створення унікальної криптовалюти та її імплементація на криптобіржі, проведення маркетингового аналізу, створення готового сайту, презентація готового проекту на міжнародних конференціях потенційним клієнтам.

До моїх обов'язків входила постановка подібних завдань та контроль за їх виконанням у поставлений термін по всіх робочих відділах. Також я був відповідальний за зустріч наших клієнтів та їх супровод. Іншими словами робив все щоб в їх візит до нас клієнти почували себе як вдома.

Глава міжнародних проектів / Засновник Autoenterprise Art Lab

с 01.2018 по 04.2018 (3 месяца)
Autoenterprise, Харків (Енергетика)

Першочергово працював над зміцненням іміджу компанії за межами СНД. Потім розвивав і курирував проекти спрямовані на розширення виробництва, наприклад відкриття мануфактури в м. Норс-Бей, Канада.

Паралельно через специфіку часових поясів (працював з ринками США та Канади) мав вільну першу частину дня, тому висловив ініціативу займатися зміцненням іміджу компанії в Україні і в результаті був залучений до роботи маркетингового відділу. Разом з ним я займався створенням авторських відео (прописував сценарій, робив розкадрування, підбирав локації, робив озвучку, та брав участь у монтажі) для наших каналів у соц. мережах (YouTube, Facebook, Instagram) та зовнішньої реклами в місті. Також разом із маркетологами відвідував різні заходи та представляв інтереси компанії.

І по-третє, завдяки широким знанням в автомобілях та знанню англійської - був представником компанії Lotus Cars в Україні. Займався технічною консультацією, і був сполучною ланкою між заводом Lotus у Британії – нашою компанією – та нашими клієнтами

Керуючий супермаркетом

с 08.2017 по 01.2018 (5 месяцев)
Хазар, Харків (Роздрібна торгівля)

До моєї компетенції входило:
-Щоденний прийом та замовлення асортименту з контролем якості
-Спілкування з представниками компаній та клієнтами
-Забезпечення безперебійної роботи інфраструктури супермаркету як усередині, так і зовні.
-Постановка та контроль виконання всіх поставлених на день завдань
-Ведення щоденної звітності

Також я був безпосередньо залучений до створення та розвитку сприятливого образу про щойно побудований супермаркет серед мешканців населеного пункту (ми організовували заходи, влаштовували свята та дні знижок, працювали із зовнішньою рекламою, створювали листівки, та проводили інші активності для підвищення залученості серед потенційних клієнтів).

Головний логіст

с 07.2016 по 08.2017 (1 год 1 месяц)
Landstar, Харків (Транспорт, логістика)

Створення нової клієнтської бази та наступний контроль за (від а до я) етапами здійснення вантажоперевезення територією США. Контроль за роботою співробітників та їх навчання основним навичкам професії.

Контент-менеджер

с 07.2015 по 07.2016 (1 год)
Inksystem, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з обліковими записами компанії в Ebay. Заливка та розміщення нових позицій та товарів. Робота з запереченнями. Займався постановкою завдань для фотостудії та команди програмістів. Працювали у 1С

З Квітня перейшов на позицію SMM менеджера де у мене була робота з соціальними мережами компанії та з усіма запереченнями (Ведення груп та сайтів; Збільшення охоплення аудиторії; Зміцнення іміджу та компетентності компанії)

Маркетолог

с 06.2014 по 07.2015 (1 год 1 месяц)
S-park, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розробка концепцій підвищення збуту запропонованої послуги. Участь у організаційних процесах. Комунікація з потенційними клієнтами у масштабах СНД, ведення всіх етапів продажу продукції.

Образование

ХНЮУ ім.Ярослава Мудрого

Вечірній (майстер права), Харків
Высшее, с 2011 по 2015 (4 года)

Бакалавр

ХНУ ім. В.Н.Каразіна

Соціологічний (Соціолог-політолог), Харків
Высшее, с 2011 по 2015 (4 года)

Бакалавр

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Спеціаліст у транспортній індустрії.
На різних етапах життя представляв інтереси компанії Porsche та Lotus в Україні.
Брав активну участь у соціальному житті Харкова. Починаючи з 2011 року встиг попрацювати у Харківській Міській Раді, а також помічником депутата та помічником почесного консула.
Вільно володію 3 мовами.
Стресостійкий, з гнучким мисленням, відповідальний, пунктуальний.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: