Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 февраля 2019

Лариса

Няня-вихователь

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Лук’янчук Лариса Федорівна
Няня-вихователь
Вік: 48р.
Місто проживання:Київ
Сімейний стан:не заміжня
Телефон, e-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Графік роботи: повна зайнятість

Ціль : завдяки роботі мати можливість передавати свої фахові знання , навики та вміння Вашій дитині, стати їй справжнім другом та помічником

Досвід роботи: дошкільний заклад м. Луцька Волинської обл.
посада – вихователь (10 років, 1 місяць ) ;
територіальний центр надання допомоги дітям з малозабезпечених сімей та дітям-інвалідам
посада – соціальний працівник

Освіта:
Волинський національний університет ім. Л. Українки, Луцьк
соціальна работа, соціальний працівник
Луцьке педагогічне училище ім. Ярослава Галана
дошкільне виховання, вихователь дошкільних закладів

Вміння та навички: За допомогою навчального процесу з дітьми, починаючи з ясельної і до підготовчої до школи групи та використанням сучасних методів виховання, проведення відповідних занять у формі гри, можна посприяти легкій адаптації дитини до навколишнього середовища . Все це дозволить дитині знайти швидкий контакт з однолітками і дорослими. Завоювавши прихильність дитини до себе і проводячи з нею достатньо часу , можна легко , проводячи бесіди з ним , граючи в ігри та oбігруючи різні сюжетно-рольові ситуації, навчити його розрізняти що таке ДОБРЕ , і чого не слід було б робити . Такими ж методами навчання можна легко спонукати дитину охоче самообслуговувати себе та здобути навички гігієни, порядку . Проводячи з дітьми різноманітні заняття : математика, література, творча діяльность, музика тощо, можна не тільки навчити дітей логічного мислення, розвитку розумових здібностей, але й посприяти поліпшенню їх фізичного здоров'я, навчити їх посидючості, зосередженості в певні моменти ,дати можливість розвиватися логіці , навчитися аналізувати та робити правильні висновки.
В моїй роботі в дитячому садку на мене були покладені обов’язки вихователя, починаючи з ясельної і до підготовчої групи, що включали функції виховання , навчання та догляду за дітьми, здобуття навиків необхідних в майбутньому.
Застосування мною необхідних методик дозволило досягти хороших результатів в розвитку дітей і піти до школи всебічно розвинутими.

Додаткова інформація: маю досвід роботи нянею ( з дитиною починаючи з 10-місячного віку ); працювала в сім’ї з двома дітьми одночасно ( 3 і 6 років) ; в сім’ї
з дівчинкою школяркою ( 3 клас ).
Маю дорослого сина.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: