Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 июля 2022

Андрій

Виконроб, інженер з експлуатації, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Киев, Львов, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Р Е З Ю М Е

Стрілецький Андрій Юрійович
м.т.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Дата і місце народження: 05 червня 1980р. в м. Рівне
Освіта:
01.09.1987р.-25.06.1997р Повна загальна середня освіта ЗОСШ №12 м. Рівне.
01.09.1997р.- 30.06.2002р. Національний університет водного господарства та природокористування, факультет міського будівництва та господарства, диплом „спеціаліста” по спеціальності „Водопостачання та водовідведення”, кваліфікація „Інженер-будівельник”.

Досвід роботи:

19.11.2018 - по теперішній час: Група компаній ПВКФ "Фіалка", виконавець робіт, головний інженер ТОВ "Прогрес Девелопмент Компані" з 05.2019 р.
Організація робіт з будівництва, реконструкції, поточного ремонту об'єктів соціальної сфери (амбулаторії загальної практики сімейної медицини, школи) та адміністративного значення. Розрахунок, замовлення та облік матеріалів, необхідних для виконання робіт. Безпосереднє оперативне управління бригадами, постановка задач, контроль якості та обсягів виконаних робіт. Підготовка пакету виконавчої документації, необхідної для введення об'єкту в експлуатацію. Взаємодія з проектними, підрядними організаціями та контролюючими органами. Розрахунок об'ємів робіт для підготовки актів КБ-2в, захист та підписання актів у Замовника.

29.03.2016 - 18.07.2018: ТОВ "Епіцентр К", м. Черкаси, фахівець відділу комплектації.
Обслуговування та повний супровід комплексних покупців. Прийом та обробка замовлень на різні групи товарів, надання консультацій щодо різних груп товарів, формування рахунків та роздрібних накладних, надання знижок на певні групи товарів. Пошук та залучення до співпраці нових покупців (юридичних та фізичних осіб). Контроль своєчасних проплат від покупців.

15.05.2014р.-01.03.2016р.: ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент», СП ТОВ «Рейкарц і партнери. Україна», інженер з організації, експлуатації та ремонту готелю «Оптіма» Черкаси.
Організація роботи інженерно-технічної служби готелю, своєчасна подача звітів про використані енергоресурси у відповідні органи, забезпечення безперебійного функціонування систем енергопостачання, опалення, гарячого та холодного водопостачання, каналізації, вентиляції та кондиціювання повітря, справності засобів пожежогасіння, забезпечення постійної технічної справності всього технологічного устаткування та обладнання, пасажирських ліфтів, підтримка належного технічного стану будівель і споруд, організація та виконання робіт з поточного планового на позапланового ремонту приміщень, обладнання та інженерних систем, контроль за дотриманням усіма працівниками підприємства правил техніки безпеки і пожежної безпеки, охорони праці.

01.03.2014р.-14.05.2014р.: ТОВ «НКТ-Строй-Груп», виконавець робіт будівельної ділянки в м.Черкаси.
Організація робіт з поточного ремонту та реконструкціїприміщень готелю «Оптіма», вчасне замовлення і доставка будівельних матеріалів.


16.10.2006р.-01.09.2013 р.: ТОВ „Теплобуд-СТС”, директор. Напрямок: утеплення та оздоблення фасаду.
Функції: загальне управління діяльністю товариства, загальний контроль роботи всіх служб товариства, ведення переговорних процесів, управління фінансовими потоками Товариства.


22.11.2004р.-12.10.2006р.: ТОВ «Реноме-Євробуд», керівник відділу утеплення фасадів.
Організація роботи відділу, оперативний контроль за виконанням робіт з утеплення та оздоблення фасадів, пошук нових Замовників на виконання робіт, забезпечення об’єктів необхідними матеріалами та інструментом.

01.11.2002р.-19.11.2004р.: ЗАТ «Реноме», інженер технолог з використання будівельних матеріалів.
Впровадження нових технологій та матеріалів у роботі будівельного департаменту товариства, просування на ринок України матеріалів ТМ «Капарол» та «Бауміт», створення дилерської мережі, участь у виставках, проведення семінарів, розробка прайс-листів та технологічних карт, оптовий та роздрібний продаж сучасних будівельних матеріалів.

Додаткові дані:
Досвідчений користувач ПК, 1С – Підприємство, Word, Exel. Досконале володіння українською та російською мовами, знання англійської мови на розмовному рівні.
Водійські права категорії „В”. Комісований від служби в ЗСУ. До кримінальної відповідальності не притягався.
Наявність власного автомобіля.


Особисті якості: комунікабельність, організованість, відповідальність, вимогливість, наполегливість у досягненні цілей, аналітичний склад розуму.
Постійне прагнення самовдосконалення, розкриття свого потенціалу, швидко вчусь, викликаю довіру і повагу колективу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: