- PRO
Олександр
Бар-менеджер, керуючий баром, бармен, 50 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3306077/
Опыт работы
Бармен
с 12.2023 по наст. время
(1 год 8 месяцев)
Гастро кафе Тарілка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен - Адміністратор
с 07.2023 по 12.2023
(5 месяцев)
Dos Amigos, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Планування, координація та контроль роботи бару.
- Забезпечення високої якості обслуговування клієнтів та задоволення їх потреб.
- Контроль та збільшення обороту продажів, включаючи напої та меню кухні.
- Контроль якості запасів та сировини.
- Ведення обліку та звітності про продажі.
- Організація та контроль за дотриманням стандартів безпеки та санітарних норм.
- Розвиток та тренінг персоналу.
Bar Manager - Менеджер Бару
с 05.2021 по 06.2023
(2 года 1 месяц)
Cafe "Torro", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття нового закладу.
-Підбір асортименту алкогольної продукції.
-Побудова карти бару.
-Побудова коктейльної карти.
-Підбір та керування персоналом бару.
-Навчання персоналу бару.
-Контроль за проведенням інвентаризації.
Bar Manager - Менеджер Бару
с 05.2019 по 02.2020
(9 месяцев)
Crystal White club, Manama - Бахрейн (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття нового закладу.
-Підбір персоналу.
-Підбір концептуального меню.
-Побудова асортименту бару.
-Побудова концептуального меню з коктейлями.
-Навчання персоналу бару.
-Керування за проведенням інвентаризації.
-Організація івентів, концептуальних вечірок.
-Робота з постачальниками алкоголю та барного інвентарю.
Senior Bartender - Старший Бармен
с 12.2018 по 04.2019
(4 месяца)
Kempinski Marsa Malaz 5*, Doha - Катар (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття та закриття робочої зміни.
-Приготування коктейлів (классика та фьюжн)
-Проведення інвентаризації.
-Обслуговування гостей за найвищими стандартами світового рівня, закладу лакшері сегменту.
-Приготування гарячих напоїв.
-Робота у декількох локаціях (літня терраса - нічний клуб)
-Контроль термінів придатності продукції бару.
-Handmade заготовки для бару (кордіали, сиропи, пюре, шраби, премікси)
Bartender - Бармен
с 04.2016 по 04.2018
(2 года)
Elite group hospitality (Klub 360), Manama - Бахрейн (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття та закриття робочої зміни.
-Приготування коктейлів згідно високих стандартів закладу (TOP 100 FINEST NIGHT CLUB'S WORLD)
-Проведення інвентаризації бару.
-Керування та навчання помічників бармена (барбеків).
Hotel guide
с 04.2015 по 11.2015
(7 месяцев)
Brisco tour operator, Antalya (Туризм)
Transfermen
с 04.2014 по 10.2014
(6 месяцев)
Prince Group, Antalya (Tourism)
Bartender
с 09.2012 по 04.2014
(1 год 7 месяцев)
Cafe Alexandr, Zaporozhie, Ukraine (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
ЗНТУ
Журналістика, Запоріжжя
Высшее, с 2012 по 2016 (4 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Shark's bar (Акули Бару)
2014, 2 month
Знания и навыки
- Міксологія
- Організаторські здібності
- Інвентаризація
- Управління персоналом
- Навчання персоналу
- Ораторські здібності
- Організація заходів
Знание языков
- Английский — выше среднего
- Турецкий — начинающий
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
First and last name - Shkabura Oleksandr
Nationality - Ukrainian
Country & city of residence
Ukraine, Kyiv
Date and place of birth
10.01.1994
Ukraine, Druzhkovka
Age / Height / Weight
29 178 90
Status / Children
single have not
No. Passport / Expiry
Ex390877
August, 2023
Telephone / e-mail
[
[
Driving license / Year
Expired
Health / Smoker
Excellent / Smoker
Education :
Classical Private University
Publishing and editing
2010 - 2013
2013, Zaporozhie, Ukraine
Zaporozhie natoinal technical university. Journalism
2013-2016
2016, Zaporozhie, Ukraine
Training centr of modern Bartenders
Art “Bar Sharks”
Mixology
History of alcoholic drinks
Usage of restaurant software
Basic skils of barmen profession.
10.2014 -11.2014.
WORKING TIME
I am willing to working
40 – 50 hours / week
I confirm that the information of application form is real.
Date: 07.07.2023
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
-
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Киев -
Керуючий рестораном
55000 грн, Киев, Одесса, Удаленно -
Директор, керівник, керуючий магазином, менеджер по роботі з клієнтами
Киев -
Директор, заступник директора, керівник відділу, менеджер
Киев, Одесса -
Директор ресторану
Киев -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов