Resume from April 15, 2024 PRO

Александр

Бар-менеджер, керуючий баром, бармен, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бармен

from 12.2023 to now (5 months)
Гастро кафе Тарілка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен - Адміністратор

from 07.2023 to 12.2023 (5 months)
Dos Amigos, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Планування, координація та контроль роботи бару.
- Забезпечення високої якості обслуговування клієнтів та задоволення їх потреб.
- Контроль та збільшення обороту продажів, включаючи напої та меню кухні.
- Контроль якості запасів та сировини.
- Ведення обліку та звітності про продажі.
- Організація та контроль за дотриманням стандартів безпеки та санітарних норм.
- Розвиток та тренінг персоналу.

Bar Manager - Менеджер Бару

from 05.2021 to 06.2023 (2 years 1 month)
Cafe "Torro", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття нового закладу.
-Підбір асортименту алкогольної продукції.
-Побудова карти бару.
-Побудова коктейльної карти.
-Підбір та керування персоналом бару.
-Навчання персоналу бару.
-Контроль за проведенням інвентаризації.

Bar Manager - Менеджер Бару

from 05.2019 to 02.2020 (9 months)
Crystal White club, Manama - Бахрейн (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття нового закладу.
-Підбір персоналу.
-Підбір концептуального меню.
-Побудова асортименту бару.
-Побудова концептуального меню з коктейлями.
-Навчання персоналу бару.
-Керування за проведенням інвентаризації.
-Організація івентів, концептуальних вечірок.
-Робота з постачальниками алкоголю та барного інвентарю.

Senior Bartender - Старший Бармен

from 12.2018 to 04.2019 (4 months)
Kempinski Marsa Malaz 5*, Doha - Катар (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття та закриття робочої зміни.
-Приготування коктейлів (классика та фьюжн)
-Проведення інвентаризації.
-Обслуговування гостей за найвищими стандартами світового рівня, закладу лакшері сегменту.
-Приготування гарячих напоїв.
-Робота у декількох локаціях (літня терраса - нічний клуб)
-Контроль термінів придатності продукції бару.
-Handmade заготовки для бару (кордіали, сиропи, пюре, шраби, премікси)

Bartender - Бармен

from 04.2016 to 04.2018 (2 years)
Elite group hospitality (Klub 360), Manama - Бахрейн (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття та закриття робочої зміни.
-Приготування коктейлів згідно високих стандартів закладу (TOP 100 FINEST NIGHT CLUB'S WORLD)
-Проведення інвентаризації бару.
-Керування та навчання помічників бармена (барбеків).

Hotel guide

from 04.2015 to 11.2015 (7 months)
Brisco tour operator, Antalya (Туризм)

Transfermen

from 04.2014 to 10.2014 (6 months)
Prince Group, Antalya (Tourism)

Bartender

from 09.2012 to 04.2014 (1 year 7 months)
Cafe Alexandr, Zaporozhie, Ukraine (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

ЗНТУ

Журналістика, Запоріжжя
Higher, from 2012 to 2016 (4 years)

Additional education and certificates

Shark's bar (Акули Бару)

2014, 2 month

Knowledge and skills

MS Excel MS Word R-Keeper MICROS Mixology Inventory Привітність Дисциплінованість Знання міцної групи алкоголю Знання ресторанного етикету Приготування коктейлів Управління персоналом Контроль проведення інвентаризацій

Language proficiencies

  • English — above average
  • Turkish — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

First and last name - Shkabura Oleksandr

Nationality - Ukrainian

Country & city of residence
Ukraine, Kyiv

Date and place of birth
10.01.1994
Ukraine, Druzhkovka

Age / Height / Weight
29 178 90

Status / Children
single have not

No. Passport / Expiry
Ex390877
August, 2023

Telephone / e-mail
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Driving license / Year
Expired

Health / Smoker
Excellent / Smoker

Education :
Classical Private University
Publishing and editing
2010 - 2013
2013, Zaporozhie, Ukraine

Zaporozhie natoinal technical university. Journalism
2013-2016
2016, Zaporozhie, Ukraine

Training centr of modern Bartenders
Art “Bar Sharks”
Mixology
History of alcoholic drinks
Usage of restaurant software
Basic skils of barmen profession.
10.2014 -11.2014.


WORKING TIME
I am willing to working
40 – 50 hours / week

I confirm that the information of application form is real.
Date: 07.07.2023

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: