Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/3321778

Менеджер з навчання персоналу, бізнес-тренер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний менеджер з навчання персоналу

с 05.2023 по наст. время (1 год)
Транспорт, логістика

Розробка, оновлення та впровадження тренінгів, майстер-класів, воркшопів відповідно запитів бізнесу, змін у бізнес-процесах компанії, передача навчальних матеріалів на регіони. Проведення тренінгів. Супровід якісної реалізації навчальних проектів у компанії. Планування, організація, контроль, супровід навчання, посттренінговий супровід. Проведення регіональних супервізій (розвиток навичок тренерів). Робота зі звітністю.

Начальник відділу навчання та розвитку персоналу

с 08.2021 по 07.2022 (11 месяцев)
АТ «Укрпошта», Вінницька дирекція, Вінниця (Транспорт, логістика)

Організація, планування,контроль роботи відділу.Аналіз потреб у підготовці,перепідготовці , підвищенні кваліфікації персоналу та проведенні навчальних заходів для працівників залежно від завдань компанії, рівня зрілості працівників і програм розвитку персоналу. Проведення тренінгів ,майстер-класів, вебінарів для керівників, лінійних менеджерів,передтренінгова та постренінгова діагностика знань та навичок учасників бізнес-тренінгів. Супроводження навчання нових працівників на робочих місцях. Робота з дистанційними навчальними платформами , облік та контроль результатів. Перевірка результатів якісного обслуговування клієнтів методом «Таємний покупець», здійснення аудіо-контролю анкет ТП.
Розробка планів,графіків проведення тренінгів і забезпечення їх виконання,підготовка звітів за підсумками навчальних заходів .

Бізнес-тренер

с 05.2017 по 08.2021 (4 года 3 месяца)
АТ "Ощадбанк", регіональне управління, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення повного циклу навчання працівників банківської сфери , навчання керівників компанії , лінійних менеджерів, менеджерів з продажу банківських продуктів.Проведення бізнес-тренінгів,майстер-класів,вебінарів: стандарти обслуговування клієнтів , активні продажі банківських продуктів,телефонні переговори, тренінги особистісного розвитку. Робота з організацією , навчанням та супроводженням наставництва, визначення рівня мотиваціі співробітників .Індивідуальна та групова робота зі співробітниками відповідно бізнес-потреб компанії та потреб бізнес-напрямів.Виявлення потреб в навчанні, удосконалення вмінь та знань працівників,планування навчальних програм та пост тренінговий супровід. Робота з анкетами ТП,мовними модулями, скриптами телефонних переговорів, робота з чек-листами. Аналіз проведених навчальних заходів(офлайн та онлайн) на дистанційних навчальних платформах.

Менеджер з навчання і розвитку персоналу

с 03.2016 по 05.2017 (1 год 2 месяца)
ТОВ-НВП, рітейл, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Розробка та впровадження корпоративних стандартів, навчальних програм,навчального центру компанії. Розробка та проведення тренінгів, майстер-класів відповідно потреб компанії як для працівників базового рівня так і для керуючого складу,проведення навчання для розвитку компетенцій співробітників,велком-тренінгів,стандартів обслуговування, робота з конфліктами,мотиваційні заходи. Здійснення підбору персоналу управлінської ланки, проведення інтерв’ю по компетенціям, групові співбесіди. Проведення заходів з оцінки персоналу та підвищення кваліфікації. Розробка проекту «Таємний покупець», анкет для здійснення перевірок відповідно до вимог компанії, впровадження проекту, контроль за виконанням вимог анкет перевірки, адміністрування дистанційної платформи ТП.Адміністрування дистанційної навчальної платформи.

Головний спеціаліст відділу професійного навчання

с 11.2006 по 01.2016 (9 лет 2 месяца)
Вінницький обласний центр зайнятості, Вінниця (Державні організації)

Реалізація державних програм зайнятості населення,підбір кандидатів для профнавчання, підвищення кваліфікації та отримання нових професій.Співпраця з навчальними закладами, проведення профорієнтаційної роботи з студентами навчальних закладів .Проведення семінарів по напрямку професійного навчання дорослого населення, участь у ярмарках вакансій. Методичне забезпечення і розробка навчальних планів.

Образование

Державний інститут підготовки кадрів служби зайнятості України

Психологія управління, Київ
Высшее, с 2009 по 2011 (2 года)

Друга вища освіта .Спеціальність - психолог.

Харьківська Національна Академія міського господарства

Економіка підприємств міського господарства, Харків
Высшее, с 2001 по 2004 (3 года)

Спеціальність-економіст

Дополнительное образование и сертификаты

HRGelios

2016,40 годин

Тренінг Тренерів,2017р.

Курси підвищення кваліфікації, м.Київ.

Тренінг Тренерів, сертифікація

2022, 2 місяці

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: