Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 июля 2018

Степан

Інженер-конструктор, оператор ЧПУ

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Другие страны, Луцк, Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Инженер-конструктор

с 07.2015 по 11.2016 (1 год 4 месяца)
Патар, Ровно (Леварне виробництв)

Інженер електронік-проектант

с 03.2012 по 11.2015 (3 года 8 месяцев)
ПАТ Промінь, Ровно (ЧПУ верстати)

Проектування меблів та впровадження їх у виробництво , контроль здачі виробу.Впровадження виготовлення деталей на верстаті ЧПУ. Планування роботи та написання програм 3Д програм на 5 осьному верстаті (написання G-коду).Інженер конструктор.

Образование

НУВГП

Прикладна математика, Автоматизоване управління технологічним процесом, Ровно
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 10 месяцев)

Навчався на державній формі стаціонарного відділення. Після третього курсу працював по змінам по професії. паралельно навчався. Автоматизовували виробництво та програмували мікроконтролери. Моделювали системи АСУТП на ПК.

Дополнительное образование и сертификаты

Нвк Клевань Слюсар механік водій категорії С

2007 , 24 мвсяця

Знания и навыки

Cad і Cam середовище

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Роблю креслення любої складності в програмах SolidWork та Autocad. Пишу програми для ЧПУ 3-5 осьних, в програмному середовищі Mastercam, Pawermill, Alphacam , Aspier, Artcam любої складності. Ремонт та технічне обслуговування ЧПУ верстатів на базі Simens 840D/ Fanuc/Homag. Вміння ремонтувати пристрої електроніки як фізичну частину так і проuрамні частини. Працював в Москві технічним директором по виробництву індивідуальних меблів та виробів із деревини, розробляв проекти та дизайн в Autocad. Розробляв проект ,погоджував із замовником, налаштовував процес виготовлення, та здача замовлення. З 2015 по 2016 працював конструктором на ливарному виробництві, поектував деталі засувок та кранів, та впроваджував їх у виробництво з виготовлення оснасток, та процесу виготовлення деталі. Права категорії А,В,С. Маю власний автомобіль. Комунікабельний та цілеспрямованний. Без шкідливих звичок- професійно займаюсь спортом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: