Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Андрей

Шеф-кондитер

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
32 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд Шеф Кондитер

с 10.2023 по 04.2025 (1 год 6 месяцев)
Кондитерська Кецик, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф Кондитер

с 08.2022 по 09.2023 (1 год 1 месяц)
Дніпровська Рів'єра, Ресторан GHOST, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

с 08.2021 по 02.2022 (6 месяцев)
Апарт-готель Fontan Prestige, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

с 01.2021 по 08.2021 (7 месяцев)
Fish Fetish, Frou Frou (Bulldozer Group), Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-кондитер

с 01.2020 по 01.2021 (1 год)
Vero Vero, Toscana Grill (la famiglia), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка та впровадження десертного меню
- Розробка хлібів,булочок тощо.
- Розробка низькокалорійних та веганських десертів
- Робота з шоколадом, шоколадним декором
- Торти на замовлення
- Виготовлення цукерок у полікарбонатних формах
- Проведення інвентаризацій
- Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва та видачі
-Організація ефективної роботи персоналу

Шеф-кондитер

с 04.2019 по 01.2020 (9 месяцев)
The CAKE, Київ (Харчова промисловість)

- Розробка низькокалорійних та веганських десертів
- Робота з шоколадом, шоколадним декором
- Торти на замовлення
- Виготовлення цукерок у полікарбонатних формах
- Проведення інвентаризацій
- Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва та видачі
-Організація ефективної роботи персоналу

Шеф-кондитер

с 01.2019 по 06.2019 (5 месяцев)
кафе-кондитерська Picnic, Київ (Харчова промисловість)

Шеф-кондитер

с 06.2018 по 12.2018 (6 месяцев)
Кондитерська "Delize", Київ (Харчова промисловість)

Шеф-кондитер

с 05.2016 по 06.2018 (2 года 1 месяц)
Ресторан "Mur Mur", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

с 10.2015 по 05.2016 (7 месяцев)
кафе-кондитерская "LAV", Київ (Харчова промисловість)

Старший кондитер

с 08.2014 по 09.2015 (1 год 1 месяц)
Кондитерська "Paris", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кондитер

с 07.2012 по 09.2015 (3 года 2 месяца)
Ресторан "Podkova", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Технолог виробничого цеху з виготовлення хлібобулочних виробів

с 05.2011 по 06.2012 (1 год 1 месяц)
"ВКФ "Зірка Столиці", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

національний університет харчових технологій

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Київ
Неоконченное высшее, с 2013 по 2016 (2 года 9 месяцев)

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Відвідував майстер класи Патріка Казула, Емануеля Амона, Ніколя Бусена, Жоана Мартана, Антоніо Башура та Андрія Дубовика.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: