Олена
Руководитель отдела, директор ресторана
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3435811
Опыт работы
Менеджер мережі ресторанів
с 03.2023 по 06.2023
(3 месяца)
Lazy Crazy, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск системи Хаасп
Стандартизація технологічних процесів
Відкриття точки
Директор ресторана
с 06.2017 по 07.2022
(5 лет 1 месяц)
Сушия, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
-керування двома ресторанами;
--планування бюджету, а також контроль виконання продажів;
-розробка та впровадження лояльно-маркетингові акції, внутрішніх мотиваційних програм для працівників сервісу та технології;
-планування та контроль виконання витрат ресторану;
-Підбір та навчання персоналу, формування команди ресторану;
-проведення оцінки роботи лінійного персоналу та менеджменту;
-проведення інвентаризації, а також аналіз та робота з відхиленнями;
-контроль безперебійної адміністративно-господарської діяльності ресторану;
-Дотримання фінансової та трудової дисципліни співробітниками ресторанів;
-нарахування заробітної плати;
-контроль якісної роботи кухні, бару, а також обслуговуючого персоналу;
-впровадження та дотримання стандартів XAACП;
-керування командою ресторана від 20 до 50 людей.
Директор магазина
с 09.2016 по 06.2017
(9 месяцев)
MD-Group, Одесса (Роздрібна торгівля)
•організація ефективної роботи магазину;
•забезпечення зростання та розвитку магазину;
•управління персоналом магазину (навчання, мотивація, контроль тощо);
• забезпечення високого рівня обслуговування покупців та фінансових показників;
•взаємодія з контролюючими органами;
•прийом товару, проведення інвентаризацій;
•звітність та аналіз роботи.
Менеджер ресторана
с 05.2011 по 08.2016
(5 лет 3 месяца)
Сушия, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
-організація процесу обслуговування ресторану;
-Складання графіків співробітників всіх робочих процесів;
-Контроль безпеки їжі;
-проведення навчальних тренінгів для співробітників сервісу та технології;
-досконало володію фінансовою та касовою дисципліною;
-контроль закупівлі, прийому та видачі товару;
-досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами;
-Навички проведення фінансово-економічного аналізу підприємства;
-Навички складання бюджету ресторану на рік: планування продажів, аналіз та прийняття коригувальних дій для досягнення даних показників;
-Формування зарплати підприємства;
-знання досконало процедури прийому та звільнення співробітників організації;
-робота з постачальниками;
-відкриття ресторанів (закупівля необхідного інвентарю, меблів, посуду; підбір та навчання персоналу)
Образование
Одессая Национальная Пищевая Академи
Факультет Менеджмент, специальность — менеджмент организации, Одесса
Высшее, с 2013 по 2016 (2 года 10 месяцев)
Онму
Компьютерные науки, Одеса
Высшее, с 2009 по 2013 (4 года)
Знания и навыки
Дополнительная информация
Особисті якості:
розвинені навички лідера, ініціативна, креативна, відповідальність за результат, комунікабельна, аналітичне мислення, здатність швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, швидке навчання, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.
Похожие кандидаты
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 грн, Одесса
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Одесса, Киев
,
еще 2 города
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Одесса, Днепр
,
еще 8 городов
Юрист, начальник юридичного відділу, директор, заступник директора
Одесса, Винница
,
еще 2 города
Директор, зам. директора, керівник відділу, менеджер
Одесса, Киев, Львов
Керівник, заступник керівника, начальник відділу
40000 грн, Одесса