Олена
Руководитель отдела, директор ресторана
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3435811
Опыт работы
Менеджер мережі ресторанів
с 03.2023 по 06.2023
(3 месяца)
Lazy Crazy, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск системи Хаасп
Стандартизація технологічних процесів
Відкриття точки
Директор ресторана
с 06.2017 по 07.2022
(5 лет 1 месяц)
Сушия, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
-керування двома ресторанами;
--планування бюджету, а також контроль виконання продажів;
-розробка та впровадження лояльно-маркетингові акції, внутрішніх мотиваційних програм для працівників сервісу та технології;
-планування та контроль виконання витрат ресторану;
-Підбір та навчання персоналу, формування команди ресторану;
-проведення оцінки роботи лінійного персоналу та менеджменту;
-проведення інвентаризації, а також аналіз та робота з відхиленнями;
-контроль безперебійної адміністративно-господарської діяльності ресторану;
-Дотримання фінансової та трудової дисципліни співробітниками ресторанів;
-нарахування заробітної плати;
-контроль якісної роботи кухні, бару, а також обслуговуючого персоналу;
-впровадження та дотримання стандартів XAACП;
-керування командою ресторана від 20 до 50 людей.
Директор магазина
с 09.2016 по 06.2017
(9 месяцев)
MD-Group, Одесса (Роздрібна торгівля)
•організація ефективної роботи магазину;
•забезпечення зростання та розвитку магазину;
•управління персоналом магазину (навчання, мотивація, контроль тощо);
• забезпечення високого рівня обслуговування покупців та фінансових показників;
•взаємодія з контролюючими органами;
•прийом товару, проведення інвентаризацій;
•звітність та аналіз роботи.
Менеджер ресторана
с 05.2011 по 08.2016
(5 лет 3 месяца)
Сушия, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
-організація процесу обслуговування ресторану;
-Складання графіків співробітників всіх робочих процесів;
-Контроль безпеки їжі;
-проведення навчальних тренінгів для співробітників сервісу та технології;
-досконало володію фінансовою та касовою дисципліною;
-контроль закупівлі, прийому та видачі товару;
-досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами;
-Навички проведення фінансово-економічного аналізу підприємства;
-Навички складання бюджету ресторану на рік: планування продажів, аналіз та прийняття коригувальних дій для досягнення даних показників;
-Формування зарплати підприємства;
-знання досконало процедури прийому та звільнення співробітників організації;
-робота з постачальниками;
-відкриття ресторанів (закупівля необхідного інвентарю, меблів, посуду; підбір та навчання персоналу)
Образование
Одессая Национальная Пищевая Академи
Факультет Менеджмент, специальность — менеджмент организации, Одесса
Высшее, с 2013 по 2016 (2 года 10 месяцев)
Онму
Компьютерные науки, Одеса
Высшее, с 2009 по 2013 (4 года)
Знания и навыки
Дополнительная информация
Особисті якості:
розвинені навички лідера, ініціативна, креативна, відповідальність за результат, комунікабельна, аналітичне мислення, здатність швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, швидке навчання, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.
Похожие кандидаты
Директор, управляющий, зам. директора, начальник отдела, руководитель
Одесса, Черноморск, Южный
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 грн, Одесса
Директор, зам. директора, керівник відділу, менеджер
Одесса, Киев, Львов
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Одесса, Днепр
,
еще 8 городов
Юрист, начальник юридичного відділу, директор, заступник директора
Одесса, Винница
,
еще 2 города
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Одесса, Киев
,
еще 2 города