Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 июля 2022 PRO

Дмитро

Кухар, кондитер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Полтава
Готов работать:
Сарны, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кондитер

с 10.2020 по 04.2022 (1 год 6 месяцев)
МАМО, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкритття пекарні-кондитерської.
Займався модернізацією виробництва, закупівлею обладнання, оптимізацією процесів.
Приймав та обучав працівників.
Розробляв та впроваджував десерти, торти, кондитерські вироби.
Основна спеціалізація:
- Еклери та інші вироби із заварного тіста.
- Морозиво та сорбети.
- Хлібобулочні вироби.
Працював з усією виробничою документацією: чек-листи, графіки, листи закупівлі, покрокові посадові інструкції, переобліки і тд.

Шеф-кондитер

с 08.2019 по 10.2020 (1 год 2 месяца)
Jord, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробляв та впроваджував десерти та кондитеські вироби хелзі-напрямку, вегетаріанського та веганського напрямку. В тому числі торти та вироби для кенді-бару.
Вдосконалив умови праці та процес виробництва.
Працював з документацією, в тому числі з чек-листами та технологічними картами.
Під час карантину до кухні ресторану Jord приєднався ресторан ГдеБургер?, тому я працював над обʼєднанням процесів двох ресторанів, перехід обох в режим роботи доставки, а також над вдосконаленням меню ресторану ГдеБургер?.

Старший кондитер, шеф-кондитер

с 06.2016 по 06.2019 (3 года)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Керував роботою кондитерського цеху у складі 5 кондитерів.
Розробляв та вводив десерти та кондитерські вироби для меню двох ресторанів (у складі готелю) різних концепцій і кондитерського магазинчику, а також для бенкетного меню та буфетів різного призначення.
Займався виготовленням та декоруванням тортів.
Займався переобліками та оформелнням документації.

Кондитер

с 03.2016 по 05.2016 (2 месяца)
Ресторан Kadorr, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Опановував кондитерське мистецтво.
В процесі роботи брав участь у майстеркласах провідних кондитерів Украіни та Франції.

Су-шеф

с 04.2014 по 05.2016 (2 года 1 месяц)
ресторан ЧеховSky, ресторан DaVinci ( Козирна Карта ), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Брав участь у відкритті ресторану починаючи з етапу планування будівництва, закупівлі обладнання та інвентарю, набору та навчання персоналу.
Співпрацював з різними шеф-кухарями, які були запрошені для створення концептуальних меню обох ресторанів.
Налаштовував роботу відкритого паста-бару, розробляв та пропрацював меню.
Додатково виконував обовʼязки кондитера.

Кухар-універсал

с 03.2013 по 04.2014 (1 год 1 месяц)
InterContinental Kiev, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Послідовно був кухарем холодного цеху, гарячого цеху, відкритої кухні.
Отримав досвід роботи в англомовнуму середовищі, в тому числі у спілкуванні з іноземними гостями.

Образование

Полтавський Університет Економіки і Торгівлі

Менеджмент готельно-ресторанної справи, Полтава
Неоконченное высшее, с 2007 по 2012 (5 лет)

Знания и навыки

Ведення документації

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Шеф-повар, кондитер
Удаленно, Ивано-Франковск , еще 7 городов

Кондитер, повар холодного цеха, сушист
8000 грн, Удаленно, Одесса

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: