Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2024 PRO

Микола

Кошторисник, інженер технічного відділу

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Жмеринка
Готов работать:
Винница, Одесса, Удаленно, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кошторисник

с 10.2020 по 12.2021 (1 год 2 месяца)
ТОВ "8H Q Z ABSOLUT ООО", Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Посадові обов'язки: - складання і перевірка кошторисної документації на виконання ремонтно-будівельних, загальнобудівельних, сантехнічних, електромонтажних, благоустрій та озеленення, дорожніх робіт (в т.ч. і інвесторської), складання і контроль за підписанням актів виконаних робіт (Ф-2) і довідок (КБ-3) про вартість виконаних робіт за договорами підряду, узгодження кошторисної документації з замовником, перевірка кошторисної документації субпідрядника, підготовка документації по списанню матеріалів. Співпраця з бухгалтерією. Робота з проектною документацією, читання креслень. Підрахунок обсягів. Облік і списання матеріальних цінностей, заявки, накопичувальні відомості обсягів виконаних робіт. Ведення архіву документів.

Кошторисник

с 01.2019 по наст. время (5 лет 4 месяца)
ТОВ "Консалтинг-Зембудпроект", Хмельницький (виготовлення проектно-коштрисної документації)

Розроблення розділу кошторисної документації до ПКД.

Кошторисник

с 07.2018 по 03.2019 (8 месяцев)
ТОВ "Добробут-Проект", Хмельницький (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Розроблення розділу кошторисної документації до ПКД.

Інженер технічного відділу

с 04.2007 по 11.2018 (11 лет 7 месяцев)
Жмеринське Будівельно-монтажне експлуатаційне управління ПЗЗ, Жмеринка (Будівництво та експлуатація будівель та споруд, поточний та капітальний ремонти)

Посадові обов'язки: - складання і перевірка кошторисної документації на виконання ремонтно-будівельних, загальнобудівельних, сантехнічних, електромонтажних, благоустрій та озеленення, складання і контроль за підписанням актів виконаних робіт (Ф-2) і довідок (КБ-3) про вартість виконаних робіт за договорами підряду. Робота з проектною документацією, читання креслень. Підрахунок обсягів. Облік і списання матеріальних цінностей, заявки, накопичувальні відомості обсягів виконаних робіт. Ведення архіву документів.

Образование

КНУБіА

Містобудування, Київ
Высшее, с 2007 по 2010 (3 года)

Вінницький транспортний коледж

Будівництво і експлуатація будівель та споруд, Вінниця
Среднее специальное, с 2003 по 2007 (4 года)

Знания и навыки

АВК MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet ІВК MS Outlook MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera CorelDRAW Outlook Express Mozilla Firefox MS Access Google Chrome Графічні редактори Аміго MS Office Picture Manager WordPad Express Веб-браузери

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

Підлісний Валентин Миколайович

Підлісний Валентин Миколайович

Директор, ТОВ "Консалтинг-Зембудпроект"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Особисті якості: цілеспрямований, комунікабельний, налаштований на результат, відповідальний. Маю досвід роботи на керівних посадах, володію організаторськими здібностями. Знаходжу спільну мову з людьми різного віку і соціальних груп, уважний, виконавчий, вмію зберігати комерційні таємниці.
Володію комп'ютером на рівні впевненого користувача (Word, Excel, Internet explorer, АВК-3, АВК-5, ІВК, AutoCad, ArchiCAD), вмію користуватися різними видами оргтехніки. Маю сертифікат інженера проектувальника в частині кошторисної документації. Можу прорахувати бюджет будівництва починаючи з дозвільної документації та закінчуючи придбанням ножиць та стрічки для відкриття об'єкту.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: